Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 00:33:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какво ще кажете за жартиерите? - 2 част  (Прочетена 172681 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: октомври 17, 2008, 14:42:30 »

Много забавно ми се струва това с прашките! yahoo
Ама се уговорете с ди джея, че са прашки, за да избъзика този, който ги е хванал, защото той в 1-вия момент може и да не се усети прашки ли са, жартиер ли е... lol
А след това пак можете да си хвърлите жартиера, непосредствено след това, аз така бих постъпила.  NO
Активен
ralichka___
Сватбен ГУРУ
Публикации: 513

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: октомври 18, 2008, 16:06:03 »

И според мен няма нищо красиво или забавно в това с жартиера. Аз поне имам такива виждания и колкото и да не съм консервативна, със сигурност ще пропуснем този момент. Въпреки че ще празнуваме само с приятели, няма да има сваляне на жартиери.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #182 -: октомври 20, 2008, 13:17:27 »

На мен обичаят с жартиера ми е забавен. Ние го правихме и много се веселиха всички. Но това с гащите ми идва в повече (не се обиждайте, моля, на които им харесва, лично мнение  give_rose). В края на краищата, няма такъв обичай, пък и прашките са бельо, което, амии, наистина се носи  girl_wink, докато жартиерът - тоя на сватбите де - само се нахлузва на крака, не е бельо, а декорация... 
« Последна редакция: октомври 20, 2008, 15:15:32 от rozovka » Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #183 -: октомври 20, 2008, 15:19:11 »

Все нямам време, Pisetata, исках да избера няколко на роклята, на прическата, после пък ги свалих от компютъра на работа, че били много тежки -  Girl_hide...
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: октомври 21, 2008, 14:18:13 »

Такаааа.. искам да споделя, на една сватба, на която бяхме, имаше "фалшив" жартиер (дори не помня гащи ли беше или друго).. е,  много кофти се получи за младежа, който го хвана, защото той и бездруго се слави с любовните си неудачи.. изчерви се момчето, изобщо много гадно му стана, а и не само на него. по-добре да те пропусне истинският жартиер, отколкото да хванеш "фалшив"... споделям, че идеята е да се получи весело, но тук просто не стана така..
това се сетих, а иначе идеята с жартиера като цяло е супер, щом младоженците имат желание  Bravo
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: октомври 21, 2008, 15:28:15 »

Все нямам време, Pisetata, исках да избера няколко на роклята, на прическата, после пък ги свалих от компютъра на работа, че били много тежки -  Girl_hide...
Ок,няма проблеми,когато имаш време ще ни пуснеш нещичко,нали? Wink Ние сме тук и чакаме! blum
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: октомври 21, 2008, 16:07:16 »

Такаааа.. искам да споделя, на една сватба, на която бяхме, имаше "фалшив" жартиер (дори не помня гащи ли беше или друго).. е,  много кофти се получи за младежа, който го хвана, защото той и бездруго се слави с любовните си неудачи.. изчерви се момчето, изобщо много гадно му стана, а и не само на него. по-добре да те пропусне истинският жартиер, отколкото да хванеш "фалшив"... споделям, че идеята е да се получи весело, но тук просто не стана така..
това се сетих, а иначе идеята с жартиера като цяло е супер, щом младоженците имат желание  Bravo

Не бях помислила, че може да се получи подобна неловка ситуация. Затова явно тези неща трябва да се преценят и според гостите.  good
Активен
Patita
Ентусиаст
**
Публикации: 102

« Отговор #187 -: октомври 21, 2008, 17:50:09 »

На сватбата, на която бяхме ние и присъстваше номера с прашките, там самите гащи не ги хвърляха, само се направиха, че уж се е объркал младоженеца и ги смота уж притеснено в джоба си... ама пак казвам, че това да се размята бельо на мен ми идва в повечко  nea
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: октомври 21, 2008, 18:26:27 »

... ама пак казвам, че това да се размята бельо на мен ми идва в повечко  nea
Напълно съм съгласна с теб  good И на мен
Но съм била на сватба,на която бяхме само млади и имаше такъв момент и никой не се притесни,даже май и внимание не обърнаха,незнам дали,защото всички се бяха наляли до козирката или защото вече половината от гостите бяха полуголи на дансинга  laugh
Активен
monique
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #189 -: декември 04, 2008, 21:46:03 »

Това с прашките ми се струва прекалено вулгарно. Дори свалянето на жартиера ми идва в повече, но може да бъде направено и дискретно. Дори и да няма толкова много баби и дядовци, все пак размятане на гащи някакси не върви на една стилна сватба.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: декември 04, 2008, 23:30:41 »

Това с прашките ми се струва прекалено вулгарно. Дори свалянето на жартиера ми идва в повече, но може да бъде направено и дискретно. Дори и да няма толкова много баби и дядовци, все пак размятане на гащи някакси не върви на една стилна сватба.
Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo Bravo
Добре казано.Някои неща си остават лични и не са за пред очите на цяла сватба!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: декември 05, 2008, 12:25:18 »

Леле, сега се сещам че съм забравила да ви разкажа за жартиера...
Водещата каза на младоженеца да седне на един стол а аз трябваше да танцувам около него! До тук добре. Даже на младоженеца толкова му хареса, че почна да се съблича pardon. Сако, фишу и .н. В един момент обаче водещата ми подсказва, че трябва да си кача крака на стола, за да свали младоженеца жартиера... Oh my ... Въобще и на идея си нямах как точно ще стане това, защото роклята е сравнително тясна... crazy Почнах да обикалям стола и да се чуда какво да направя. Смях голям tease , водещата ни майтапеше че ни харесва и за това се бавим. След като не измислих нищо, реших че ще си вдигам роклята, като я подхванах малко над коляното и оп оп и я вдигнах над кръста. Успях да си кача крака на стола, но нали е по мен роклята и отгоре така се вдигна и деколтето, че си виждах всичко надолу, даже и бельото! Голям смях беше, но другите не разбраха!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: декември 05, 2008, 13:28:49 »

Сега се сещам и аз за нашата сватба и свалянето на жартиера аз се качих на един стол DJ пусна съответната песен мъжото се изправи срещу мен и аз започнах да му искам разни неща  laugh за да не стане много бързо той си свали сакото, после вратовръзката часовника започна и обувките и тогава ме издебна пъхна се под роклята и го свали и после ми вика "аааа така значи не ме пускаш а?" Беше много забавно и интересно всички гледаха много внимателно кога ще му дам да ми влезе под полата  goody hurrah беше оригинално banana  pardon
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: декември 09, 2008, 16:03:57 »

Аз съм за ритуала с жартиера.  *THUMBS*Щом булката ще хвърля букет нека и младоженеца хвърля жартиер.Доста весели ситуации се получават при тези ритуали. Wink
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: декември 09, 2008, 23:38:35 »

и аз съм за този ритуал...както и за всякакви украски ии добавки към него...било то сваляне на пра6ки килоти или каквото и да е ... tease интересно е и е забавно...не виждам кое е бруталното на ритуала...който има чувство за хумор ште го разбере а който няма да е имал... tease
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: