Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 09:43:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
А какво ще кажете за жартиерите? - 2 част
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А какво ще кажете за жартиерите? - 2 част (Прочетена 172418 пъти)
kikolina
Професор
сем.Матеви
Отг: А какво ще кажете за жартиерите? - 2 част
«
Отговор #75 -:
май 16, 2008, 16:35:24 »
на мен ритуала с жартиера винаги ми е харесвал,намирам го за sexy и забавен,а и с мойто мило сме луди глави така,че
и ще го изпълним като му дойде времето
Активен
daya
Любопитен
Бойна котка :)
«
Отговор #76 -:
май 17, 2008, 07:42:52 »
Аз съм точно на обратния полюс за жартиера, не би ми било комфортно, а и моето момче е също категорично против, така че
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #77 -:
май 17, 2008, 15:19:39 »
Да ви кажа - и ние още не сме решили. И DJ-я каза - "Абе я вземи сложи един, пък като му дойде времето, ще видим как е настроението и ще решим".
Мисля, че е удачно решение
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #78 -:
май 18, 2008, 11:28:17 »
На мен също ритуалът с жартиера винаги ми е бил интересен и забавен, така че при нас ще го има 100%.Даже вече съм си купила жартиерче.
Видях, че някои от момичетата са имали два - един за себе си и един за хвърляне....Чудя се така ли трябва?
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #79 -:
май 20, 2008, 09:24:27 »
Ами аз лично смятам да си имам само един. На мен не ми трябва друг освен този за хвърлянето
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #80 -:
май 20, 2008, 10:07:50 »
Agent T - трябват ти два, само ако искаш да си запазиш единия за спомен след сватбата (или да го използвате насаме след тържеството).
По принцип и аз не си представях как ще ми се навира мъж ми под полата пред всички, още повече ако съм накачулена на някакъв стол...
Но при нас се получи много спонтанно и в никакъв случай неудобно. След като хвърлих букета, DJ-я пусна Джо Кокър... всички гледаха очаквателно, и никой не се сети да ми носи стол или маса или щайга или каквото и да е друго и затова си качих крачето на подиума до DJ-я. Мъж ми клекна, завих го с роклята и без изобщо да го усетя излезе с жартиера между зъбите - нито се е заигравал, нито е "лазил с устни" по крака ми (той също имаше притесненията на съпруга на Wienerin и предполагам, че за това беше толкова експедитивен и концентриран) и така - всичко стана толкова бързо, че нямаше време да стане пошло (поне според мен) а за сметка на това снимките от хващането на жартиера са едни от най-комичните снимки в целия ни албум
За сметка на това, обаче, съм присъствала на сватби, на които свалянето на жартиера се превръща в такава атракция, че чак на мен (като гост) ми става неудобно. Така че, всичко си е строго индивидуално и зависи както от младоженците и DJ-я така и от гостите.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #81 -:
май 20, 2008, 20:27:28 »
Видях, че някои от момичетата са имали два - един за себе си и един за хвърляне....Чудя се така ли трябва?
[/quote]
Аз мисля,че трябва да бъде един-така или иначе този,който го е хванал след време ти го връща(така знам аз)!В крайна сметка ти ще прецениш!
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #82 -:
май 22, 2008, 09:17:45 »
Изглежда постигнахме консенсус с моя Димитър по въпроса ще или няма да има жартиер
на сватбата.
Е, ще има, но няма да ми се рови с вързани ръце под роклята да го изхлузва със зъби, а ще има само хвърляне
, което мен ме устройва
И определено жертиерът ще е само един ... какво да ги правя всички след това предмети, оставащи за спомен, само да ми се подмятат из нас ...
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #83 -:
май 22, 2008, 14:59:19 »
Съгласна съм с Alucinado, че много зависи как ще се получи свалянето на жартиера, т.е., как ще го направите вие самите... Например, аз също не се качвах където и да е, а чисто и просто седнах на един стол, което си е напълно ок и елиминира всякакви неудобни моменти... Освен това, бях си сложила жартиера малко под ниско (около средата на бедрото и по-скоро малко над коляното), така че милото се справи за секунди и не е лазил по каквото и да е, а просто го изхлузи със зъби. Цялата работа продължи няколко секунди, а беше много забавно.
«
Последна редакция: май 22, 2008, 15:03:05 от rozovka
»
Активен
Ел
Сватбен ГУРУ
Консултант по кърмене към НКК
«
Отговор #84 -:
май 22, 2008, 15:42:03 »
didda, чудесна идея. и на мен не ми харесваше това всички да гледат как мъжът ми ми стои под роклята, пък и мисля да съм с модел по мен, така че щеше да стане почти невъзможно, сега се съгласи на този вариант
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #85 -:
май 22, 2008, 20:28:34 »
Едно въпросче към дамите "за жартиера": няма ли да се чувствате неловко, че някой друг мъж държи бельото ви и си го носи после в къщи? не се заяждам в никакъв случай, просто тази мисъл ме е обзела.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #86 -:
май 22, 2008, 20:52:33 »
Мен специално това не ме притеснява, даже никак. Не мисля, че това трябва да кара някой да се чувства неловко. Напротив! Жартиерът остава за спомен на човека, който го е хванал, а за теб забавен момент от сватбата!
(Пък и жартиерът както се нарича тази лентичка, реално не е истински жартиер и почти не може да се нарече белъо,а по-скоро аксесоар към него.Така че не се притеснявам, че някой ще го притежава.)
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #87 -:
май 22, 2008, 22:49:44 »
Сватбеният жартиер не е бельо (аз не си надявам по един, когато отивам на работа под полата и сакото, както сутиен и бикини например), а аксесоар. За сваляне по сватби предимно
.
Активен
vanyusha
Сватбар
«
Отговор #88 -:
май 23, 2008, 06:51:55 »
Не мога да разбера от къде изхождат притененията на повечето съфоромки за този жартиер *crazy*Първо защо изобщо трябва мъжете да са под полите ни - как ще го направим решаваме ние. Вместо да се качваме на стол и да ги покриваме с роклята, докато те ровят нещо отдолу (което наистина е грозно), може просто да заголиме крачето, което сме качили малко по- нависоко. Какво лошо има майките и бащите ни (и най-вече бабите) да видят това - все пак тези, които свалят жартиера ще са нашите съпрузи и целия този АКТ не е толкова пошъл, колкото забавен
И това че някой мъж ще си занесе жариера вкъщи - все пак това не е бельто ни и едвали някои мъж би го приел като фетиш. Ние си имаме един такъв у нас и повярвайте - мъжа ми не си го слага под възглавницата когато си ляга, нито съм го хващала да го държи в ръце със замечтан поглед....Аз съм твърдо за жартиера
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #89 -:
май 23, 2008, 07:05:43 »
Аз не приемам жартиера като част от бельото, той не е истински жартиер, ами един вид панделка, която ти стои на крака за няколко часа (дори може да се сложи и непосредствено преди махането, ако някой е толкова гнуслив).
А това със заголването на крака е много добра идея по принцип, но не става във всички случаи. Например моята рокля е с няколко пласта, тюлове и т.н. и не мисля, че би било възможно да ги надигна без да се виждат всички тези подробности. Ще трябва да се упражня.
Като цяло идеята не ми се вижда толкова пошла... може да се направи да е доста невинна, стига младоженците да искат... ако не искат, нямаааа.
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...