Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 04, 2024, 21:26:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част (Прочетена 93850 пъти)
Pamelia
Новак
и заживели щастливо .....
Отг: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
«
Отговор #45 -:
февруари 20, 2008, 17:11:25 »
Момичета благодаря ви за топлото посрещане
Наистина страхотно съвпадение с Валентинка , немога да повярвам ! Сватбата ни е на 22 Юни , неделя , за съжаление дневна но трябва да се съобразим с хората от далеч. За избора на ресторант и украса ми помогнаха 2 записа които ми попаднаха "случайно" в ръчичките чак тук в UK
капарирали сме Ники Колев но още се чудя, гледах сватба на която водещ беше Веско Василев/радио Веселина/ които ме очарова с избора на песни, нямаше дори и една скучна. После гледах сватба с водещ Ники Колев - музиката беше доста зле, а той като футболен коментатор се появяваше от вр на вр пред камерата, и аз сам чувала много хубави неща за него но като видях това ....
, мн се чудя дали да не вземем Веско /някой, нещо за него?!?/ Още нямам оператор , говорих с Дукс и на 2-т сватби снимаха те и бяха напълно различни записите, на едната като приказка, другата изглеждаше като домашен купон
което също мн ме обърка, . . . . . дайте ми съвет приятелки по съдба
.............
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #46 -:
февруари 20, 2008, 17:26:03 »
Pamelia, ние бяхме кумуве на сватба, чиито водещ беше Ники Колев и точно там си го избрахме. Имаше неща, които не ни харесаха, но така или иначе всичко се уговаря с него предварително - музика, игри и т.н. Ние ще имаме доста гости от Франция и той ни предложи и малко традиционен ритуал, с народни танциори и т.н.
Не мисля, че ще съжалявате за избора
Активен
Pamelia
Новак
«
Отговор #47 -:
февруари 20, 2008, 17:40:53 »
Благодаря Валентинка, да като се говори предварително с него нещата ще се получат наистина. Кой ще прави вашите видео и снимки?
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
«
Отговор #48 -:
февруари 20, 2008, 17:57:02 »
Вале, честито за роклята и за халките!!! всичко се подрежда супер, само дето толкова се притесняваме май... за колата много се чудим ние, на кумовете е шкода октавия-цвят екрю и понеже и роклята ми е такава може би на нея ще се спрем...
Слънчо, на първата проба ми беше ушита и широка и дълга, на 01март съм на втора проба, да видим как ще е, много се надявам вече да е добре...
Памелия, май на повечето момичето видео оператор ще е Митко Димитров, а фото Светлана Узунова, по препоръки на момичетата аз също се спрях на тях, изглеждат много готини и професионалисти, гледах техни снимки и двд и много ми харесаха.Мога да ти дам телефони на лични,ако искаш, а Дукса май взимат много парички...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
февруари 20, 2008, 17:57:42 »
Ами снимките са Фото студио Фокус, Светлана Узунова, Видеозаснемане и монтаж, Димитър Димитров
Активен
Pamelia
Новак
«
Отговор #50 -:
февруари 20, 2008, 18:43:09 »
Да БИБИ ако имаш възможност за телефоните ще ти бъда много благодарна, ако става въпрос за същото фото/което ми обясниха че е от механа Бунара надолу, само това знам
разбрах 4е са добри, не съм гледала друг запис освен на Дукс , и другите ли ги правят видеото така както в приказка, с черно-бели кадри и т.н.
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #51 -:
февруари 20, 2008, 18:57:04 »
Pamelia
Здравей!
Аз съм чувала за Веско Василев много хубави неща и сме били на негова сватба преди няколко години, много ми хареса и аз също като теб харесах много музиката която той пускаше. Даже от време на време пееше (ако не ме лъже паметта той имаше издадени няколко песни в Пайнер
)
Ако се колебаете за DJ, мога да ти пратя на лични и телефоните на едни други двама сладури за които писах в темата вече. Бях на тяхна сватба миналата година и нямам думи!
Да не повтарям това което съм писала, ако искаш пиши ми на лични - ще ти разкажа повече.
Авичка
как си ти? Как са при теб нещата, месец преди сватбата?
Аз напоследък само ровя из нета и гледам снимки на булки...и рокли...
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #52 -:
февруари 20, 2008, 20:13:33 »
Момичета, аз съм луднала..ей сега се връщам от среща с агентката по украсата и съм изцедена...толкова дреболии,ама толкова...
За DJ- аз съм с Йовко и Веско- но мисля, че това е друг Веско, не този, за когото говорите вие.
Фотото ми е Фокус- Светлана- под Бунара,да.
Видеото ми- Петьо от Рефлекс. Живички са му филмите. Но няма черно-бели кадри.
Това, което ти наричаш "като приказка"-мини филмов разказ за деня в началото на ДВД го правят всички. Но и Митко Димитров, на когото гледах 3 диска със сватби, не прави черно-бели...
Може би ако изрично помолиш...
За колата- ще бъдем с тъмносиньо Пежо- не знам защо питаш,
Вале
? Ти сега за кола ли се паникьоса? Вие какво измислихте? Аз исках с нашата нова Алфа, ама с тая рокля трябва нещо по-голямо...
Много съм щастлива, че успях да си намеря хризантеми- в един магазин говорих с продавачката-ок, няма проблем, ще ви направим отстъпка,ама не знаем каква, защото всеки път цветята идват на различна цена. Пратих милото при нея, нали ми е с търговско сърчице
, като се върна- резултатът беше- цена около 1лв на стрък! Иначе са по 2-2.50!!!
Нямам наметка все още, торта не сме избрали...хотел не съм резервирала..оххх,почва да ме стяга сърцето в буквалния смисъл!
Активен
Mariasto
Ентусиаст
«
Отговор #53 -:
февруари 21, 2008, 09:13:50 »
Споко, Авичка... след месец ще си прекрасна булка
Имаш само довършителни нещица, мила...най-важното е без паника, аз това гледам да си го повтарям по няколко пъти на ден
Ние пък дори си нямаме точна дата за сватбата, т.е имаме два варианта - на 21 юни( един ден преди pamelia
) или на 4 май ( харесва ми защото е неделя и после за почивни дни).
Обаче ако се спрем на май месец за два месеца толкова неща ще трябва да се направят, че направо
...Добре, че имам силна дружина да помага, а пък и на вас разчитам...
Май всичко ще зависи от това кога ще резервираме ресторанта и на кой диджей ще се спрем
Поздрави на всички и успешен ден от мен!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #54 -:
февруари 21, 2008, 09:22:44 »
Ама мила, съветвам те да започваш да резервираш
, защото за май месец е лудница- вчера моята агентка ми каза, че за май вече е заета!!! За юни имала 1 седмица, в която не е !
Знаеш, че тогава е бум на сватби! Хайде запазвай, пък другото е лесно.
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #55 -:
февруари 21, 2008, 09:27:24 »
Ей, я се успокйте! А съм най-изперкала от всички
, но днес съм по-спокойна.
Аз си мечтаех за черна кола, но Саш ми заяви, че това му било най-малкия проблем и какво и било на наща????? Ами, вярно - чисто ново Пежо (на 0.5 година), нооо е сивозелена и...брек
Искам истинска кола...така ме овика, дано успея да го склоня
Активен
Slyn4o
Сватбар
Голямааа усмивка:)
«
Отговор #56 -:
февруари 21, 2008, 12:42:54 »
Абе булки сладурести, проблемът с колата не е ли най-най-малкия
Или то отстрани лесничко изглежда...
Мими, ти май наистина нямаш време ако ще е май месец сватбата ви. Докато се усетиш и ще мине времето
А с
пифчо
какво стана?
Аз да споделя с вас, че замислям изненада за моето мило, ама като си избистря идеята ще ви пиша, за да ми кажете дали ви харесва.
Много хубав ден ви желая и аз на всички!
Активен
Pamelia
Новак
«
Отговор #57 -:
февруари 21, 2008, 15:12:30 »
Здравейте сладуранки, аз нямам и идея за рокля още, мисля да ми я ушият в Асеновград но не искам да е бяла по -скоро златисто с капучино, нещо по нестандартно, виждам че доста булки изневеряват на традицията , какво мислите .........
Активен
Mariasto
Ентусиаст
«
Отговор #58 -:
февруари 21, 2008, 17:30:08 »
Може и да е малко
, ама и аз да си кажа за роклите...
определено и аз предпочитам нещо златисто, светличко пак, ама не точно бяло...нещо не си се представям в чисто бяло
Но като за начало мисля да пообиколя магазините тук в София, направила съм си списъче с 3-4 магазина...ще отида и до Холидей, спомням си, че Валето си беше поръчала от там и вече в краен случай до Асеновград.
Там знам, че ако отида няма да се върна с празни ръце. Роклята за бала ми я шиха в Сияна за един следобед, не че беше нещо кой знае какво де...ама те са си хората там свикнали...мерят, шият и си тръгваш с рокля. Обаче не ми се иска да си спестявам тръпката по обикалянето и пробването
Нали трябва да е най-хубавата рокля в крайна сметка
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
февруари 21, 2008, 18:10:25 »
Наистина тръпката от обикалянето е голяма, а до като я чакаш...то не е тръпка, а инквизиция
Да, моята е от Холидей, спазиха си всички срокове и до колкото разбрах, са я направили, такава каквато и пожелах. След една седмица живот и здраве я виждам и веднага споделям
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
23