Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 10:59:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част  (Прочетена 93832 пъти)

Pamelia
Новак
*
Публикации: 7

и заживели щастливо .....

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: февруари 20, 2008, 17:11:25 »

Girl_hide Момичета благодаря ви за топлото посрещане smile Наистина страхотно съвпадение с Валентинка , немога да повярвам ! Сватбата ни е на 22 Юни , неделя , за съжаление дневна но трябва да се съобразим с хората от далеч. За избора на ресторант и украса ми помогнаха 2 записа които ми попаднаха "случайно" в ръчичките чак тук в UK smile капарирали сме Ники Колев но още се чудя, гледах сватба на която водещ беше Веско Василев/радио Веселина/ които ме очарова с избора на песни, нямаше дори и една скучна. После гледах сватба с водещ Ники Колев - музиката беше доста зле, а той като футболен коментатор се появяваше от вр на вр пред камерата, и аз сам чувала много хубави неща за него но като видях това .... pardon , мн се чудя дали да не вземем Веско /някой, нещо за него?!?/  Още нямам оператор , говорих с Дукс и на 2-т сватби снимаха те и бяха напълно различни записите, на едната като приказка, другата изглеждаше като домашен купон  Oh my ... което също мн ме обърка, . . . . . дайте ми съвет приятелки по съдба  girl_wink .............
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: февруари 20, 2008, 17:26:03 »

Pamelia, ние бяхме кумуве на сватба, чиито водещ беше Ники Колев и точно там си го избрахме. Имаше неща, които не ни харесаха, но така или иначе всичко се уговаря с него предварително - музика, игри и т.н. Ние ще имаме доста гости от Франция и той ни предложи и малко традиционен ритуал, с народни танциори и т.н.
Не мисля, че ще съжалявате за избора blum
Активен
Pamelia
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: февруари 20, 2008, 17:40:53 »

heart Благодаря Валентинка,  да като се говори предварително с него нещата ще се получат наистина. Кой ще прави вашите видео и снимки?  give_rose 
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #48 -: февруари 20, 2008, 17:57:02 »

Вале, честито за роклята и за халките!!! всичко се подрежда супер, само дето толкова се притесняваме май... за колата много се чудим ние, на кумовете е шкода октавия-цвят екрю и понеже и роклята ми е такава може би на нея ще се спрем...
Слънчо, на първата проба ми беше ушита и широка и дълга, на 01март съм на втора проба, да видим как ще е, много се надявам вече да е добре...
Памелия, май на повечето момичето видео оператор ще е Митко Димитров, а фото Светлана Узунова, по препоръки на момичетата аз също се спрях на тях, изглеждат много готини и професионалисти, гледах техни снимки и двд и много ми харесаха.Мога да ти дам телефони на лични,ако искаш, а Дукса май взимат много парички...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: февруари 20, 2008, 17:57:42 »

Ами снимките са Фото студио Фокус, Светлана Узунова, Видеозаснемане и монтаж, Димитър Димитров
Активен
Pamelia
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 20, 2008, 18:43:09 »

Wink Да БИБИ ако имаш възможност за телефоните ще ти бъда много благодарна, ако става въпрос за същото фото/което ми обясниха че е от механа Бунара надолу, само това знам  huhhuh.gif разбрах 4е са добри, не съм гледала друг запис освен на Дукс , и другите ли ги правят видеото така както в приказка, с черно-бели кадри и т.н.  girl_impossible
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: февруари 20, 2008, 18:57:04 »

Pamelia girl_wink
Здравей!
Аз съм чувала за Веско Василев много хубави неща и сме били на негова сватба преди няколко години, много ми хареса и аз също като теб харесах много музиката която той пускаше. Даже от време на време пееше (ако не ме лъже паметта той имаше издадени няколко песни в Пайнер  smile )
Ако се колебаете за DJ, мога да ти пратя на лични и телефоните на едни други двама сладури за които писах в темата вече. Бях на тяхна сватба миналата година и нямам думи! smile Да не повтарям това което съм писала, ако искаш пиши ми на лични - ще ти разкажа повече.
Авичка как си ти? Как са при теб нещата, месец преди сватбата?
Аз напоследък само ровя из нета и гледам снимки на булки...и рокли... girl_in_love
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #52 -: февруари 20, 2008, 20:13:33 »

Момичета, аз съм луднала..ей сега се връщам от среща с агентката по украсата и съм изцедена...толкова дреболии,ама толкова... girl_impossible
За DJ- аз съм с Йовко и Веско- но мисля, че това е друг Веско, не този, за когото говорите вие. girl_wink Фотото ми е Фокус- Светлана- под Бунара,да. girl_wink
Видеото ми- Петьо от Рефлекс. Живички са му филмите.  Но няма черно-бели кадри.
Това, което ти наричаш "като приказка"-мини филмов разказ за деня в началото на ДВД го правят всички. Но и Митко Димитров, на когото гледах 3 диска със сватби, не прави черно-бели... pardon Може би ако изрично помолиш... crazy
За колата- ще бъдем с тъмносиньо Пежо- не знам защо питаш,Вале? Ти сега за кола ли се паникьоса? Вие какво измислихте? Аз исках с нашата нова Алфа, ама с тая рокля трябва нещо по-голямо... pardon
Много съм щастлива, че успях да си намеря хризантеми- в един магазин говорих с продавачката-ок, няма проблем, ще ви направим отстъпка,ама не знаем каква, защото всеки път цветята идват на различна цена. Пратих милото при нея, нали ми е с търговско сърчице girl_wink, като се върна- резултатът беше- цена около 1лв на стрък! Иначе са по 2-2.50!!!  yahoo
Нямам наметка все още, торта не сме избрали...хотел не съм резервирала..оххх,почва да ме стяга сърцето в буквалния смисъл! girl_impossible
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: февруари 21, 2008, 09:13:50 »

Споко, Авичка... след месец ще си прекрасна булка  weddingday
Имаш само довършителни нещица, мила...най-важното е без паника, аз това гледам да си го повтарям по няколко пъти на ден  girl_wink
Ние пък дори си нямаме точна дата за сватбата, т.е имаме два варианта - на 21 юни( един ден преди pamelia  Wink) или на 4 май ( харесва ми защото е неделя и после за почивни дни).
Обаче ако се спрем на май месец за два месеца толкова неща ще трябва да се направят, че направо  Oh my ......Добре, че имам силна дружина да помага, а пък и на вас разчитам...
Май всичко ще зависи от това кога ще резервираме ресторанта и на кой диджей ще се спрем  crazy
Поздрави на всички и успешен ден от мен! Sunshine
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #54 -: февруари 21, 2008, 09:22:44 »

Ама мила, съветвам те да започваш да резервираш shok, защото за май месец е лудница- вчера моята агентка ми каза, че за май вече е заета!!! За юни имала 1 седмица, в която не е !
Знаеш, че тогава е бум на сватби! Хайде запазвай, пък другото е лесно. good
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: февруари 21, 2008, 09:27:24 »

Ей, я се успокйте! А съм най-изперкала от всички Girl_hide, но днес съм по-спокойна.
Аз си мечтаех за черна кола, но Саш ми заяви, че това му било най-малкия проблем и какво и било на наща????? Ами, вярно - чисто ново Пежо (на 0.5 година), нооо е сивозелена и...брек bad bad bad
Искам истинска кола...така ме овика, дано успея да го склоня girl_wink
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: февруари 21, 2008, 12:42:54 »

Абе булки сладурести, проблемът с колата не е ли най-най-малкия blum
Или то отстрани лесничко изглежда... girl_wink
Мими, ти май наистина нямаш време ако ще е май месец сватбата ви. Докато се усетиш и ще мине времето  smile
А с пифчо какво стана?
Аз да споделя с вас, че замислям изненада за моето мило, ама като си избистря идеята ще ви пиша, за да ми кажете дали ви харесва.
Много хубав ден ви желая и аз на всички!  butterfly Clover
Активен
Pamelia
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: февруари 21, 2008, 15:12:30 »

Здравейте сладуранки, аз нямам и идея за рокля още, мисля да ми я ушият в Асеновград но не искам да е бяла по -скоро златисто с капучино, нещо по нестандартно, виждам че доста булки изневеряват на традицията , какво мислите .........
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: февруари 21, 2008, 17:30:08 »

Може и да е малко  Offtopic, ама и аз да си кажа за роклите...
определено и аз предпочитам нещо златисто, светличко пак, ама не точно бяло...нещо не си се представям в чисто бяло  blush
Но като за начало мисля да пообиколя магазините тук в София, направила съм си списъче с 3-4 магазина...ще отида и до Холидей, спомням си, че Валето си беше поръчала от там и вече в краен случай до Асеновград.
Там знам, че ако отида няма да се върна с празни ръце. Роклята за бала ми я шиха в Сияна за един следобед, не че беше нещо кой знае какво де...ама те са си хората там свикнали...мерят, шият и си тръгваш с рокля. Обаче не ми се иска да си спестявам тръпката по обикалянето и пробването  Curtsey
Нали трябва да е най-хубавата рокля в крайна сметка  smile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: февруари 21, 2008, 18:10:25 »

Наистина тръпката от обикалянето е голяма, а до като я чакаш...то не е тръпка, а инквизиция girl_impossible
Да, моята е от Холидей, спазиха си всички срокове и до колкото разбрах, са я направили, такава каквато и пожелах. След една седмица живот и здраве я виждам и веднага споделям girl_wink
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: