Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 04, 2024, 21:42:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част  (Прочетена 93856 пъти)

BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #270 -: април 02, 2008, 16:14:24 »

Много е красив букета, Рошко, и аз искам нещо подобно като форма, ама да е с кремави и оранжеви рози, че оранжевото ще ми е водещ цвят.
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: април 02, 2008, 16:20:35 »

Рошко, за букетчето...аз като, че ли си представям букета някак по-ярък...в смисъл, както си го описала звучи много нежно, но не мислиш ли, че белите лилиуми и розичките екрю ще се слеят с цвета на роклята и няма да има контраст  crazy .

За подарък на кума ми хрумна часовник...незнам дали е добра идеята, ама ако няма да е нещо за жилището...това се сетих; това за меча е много нестандартно, ама пак си зависи от човека.

Слънчо, за порциите на децата и аз мисля, че зависи колко са големи. Ако са мънички може да подготвите мини куверт, както Рошко е писала. В ресторанта със сигуност ще те посъветват Wink
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: април 02, 2008, 16:33:03 »

ами имах предвид не разграничени пози и лилиуми, просто по-натурално, а иначе Мариасто е права за цвета, няма ли да се слее много с роклята?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: април 03, 2008, 09:25:22 »

аз, принципно не искам да е контрастен въобще!
не ми харесват букети, които се отличават, само ми пълни ръцете, но както и да е - трябва да има, това е ясно..
Активен
Pamelia
Новак
*
Публикации: 7

и заживели щастливо .....

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: април 03, 2008, 13:30:11 »

Здравейте сладуранки  Girl_hide
Отдавна не съм се включвала в форума , но следя какво става около вас!
Вале страхотна булка си миличка smile  Какви са ти впечатленията от ресторанта? значи Ники Колев наистина е добър, аз не съм го сменяла, радвам се че и Стелина са се справили добре  pleasantry и аз мисля да си резервирам Светла за снимки и М. Димитров, доверявам се на вас  good

Аз за рокля нямам и идея като се приберем в БГ сме директно в Асеновград, опитвам се да сваля някое килце до тогава  cray . В какав срок правят роклите там, знаете ли? за 2 седм дали ще стане?

Поздрави и целувки на всички и добре дошли на новите принцески  girl_wink
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: април 03, 2008, 13:46:51 »

ехо
отдавна не си писала при нас май а smile
миличка кога ти е датата за сватбата?! ако е май месец просто няма начин в Асеновград да ти вземат поръчката че и за 2 седмици....
ако сватбата е след баловете може и за 3 дни да стане, поне за моята ми бяха казали че ако искам могат да я направят за 5 дни (аз понеже исках нова рокля, а не да правят поправка, а и аз поръчах роклята март месец - поръчах си я за 2-3 май lol та, още не съм я взела де smile
ако си решила Митко и Светлето - обаждай им се, че аз им се обадих 6 м  преди датата и вече бяха заети....
Активен
Pamelia
Новак
*
Публикации: 7

и заживели щастливо .....

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: април 03, 2008, 13:59:44 »

На 22 Юни ни е сватбата, оле ами ако са заети,........ ами все се каня да им звъня и все отлагам ще го направя още сега!!! за рокличките значи става бързо след баловете.
Някакви идейки за подарачета на гостите и сватбена торта ?
 heart
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: април 03, 2008, 14:35:13 »

Рошко, за букетчето...аз като, че ли си представям букета някак по-ярък...в смисъл, както си го описала звучи много нежно, но не мислиш ли, че белите лилиуми и розичките екрю ще се слеят с цвета на роклята и няма да има контраст  crazy .

Да се включа и аз за букетите. Аз мисля, че "бледият букет"  си има своята красота и някакси е много красиво когато се слива с роклята. Много модни тенденции се опират на това.Ето вижте:
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: април 03, 2008, 15:49:31 »

еееее, направо страхотни smile
и на мен контраст не ми допада!
Силве, благодаря че ме запознаваш с тенденциите smile
хайде срещичка в събота, искате ли?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: април 03, 2008, 16:12:18 »

Памелия, благодаря ти give_rose give_rose
като се добера до снимките и слагам подрбен репортаж blum blum
ами от ресторанта впечатленията са ми много добри-много хубави чаши и прибори, и сервитиорите бяха много слънчеви girl_wink girl_wink
За рокля-не мога да помогна, защото не съм ходила до Асеновград-моята е от София
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: април 03, 2008, 16:21:19 »

И на мене ми се идва на срещичка, но няма да мога ...
Рошко да те питам какво стана с пробния грим, нали ходи преди време, ама не помня отзивите..доволна ли беше??
Pamelia, вашата сватба е един ден след нашата Wink

Момичета, някакви съвети за настаняването на гостите?? Мъча се да измисля нещо близко до Аязмото, ама не мога. Трябва да успея да спазаря и отстъпка, че имаме около 25 човека за настаняване...някакви идеи??
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: април 03, 2008, 20:18:23 »

Рошко и на мен ми харесват такива светли цветя ..Снимките които Авичка е публикувала са много хубави! Момичета аз се влюбих в роклята на Prin4ipessa!!
Толкова е красива! Тази събота като ходим в Асеновград ще разгледам за нещо подобно, ако не ще ми я шият... (цената и е зашеметяваща и не мога да си я позволя  blush )
И с ресторанта уточнихме порциите, благодаря ви за съветите на всички  smile
Пами а в Лондон какви булчински рокли продават ? Сигурно има приказни модели...
Мими , онзи хотел Форум не беше ли близко до Аязмото?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: април 04, 2008, 08:06:13 »

а покажи роклята която те е впечатлила на Prin4epessa, че не мога да открия такъв ник.
да - бях на пробен грим - супер ми хареса мацката на мен - ако искаш ще ти пратя снимки на мейл обаче. И на прическа бях.
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #283 -: април 04, 2008, 08:20:12 »

Рошко, на грим при Рене ли беше? А на прическа при кой? А хареса ли ресултата? Аз още се чудя, а нямам никакво време...
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: април 04, 2008, 08:23:15 »

Ох, 15 минути се опитвам да я копна тук тая рокля, ама не мооогаа. Ето линк към темичката:

http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,6789.30.html

Наистина е много хубава!

Roshko, прати ми снимки на мейла  girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: