Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 05, 2024, 04:28:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част  (Прочетена 93875 пъти)

maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: март 31, 2008, 18:34:16 »

Аз съм мнооооооого доволна от Фото Венци (зад сладкарница Неделя), особено от снимките - в албума, който подготвя има 120 със страхотно качество, а отделно ако пожелаеш си купуваш останалите на диск (за 20 лв. май беше) и познайте колко са на диска - около 600! Направо паднах.
Активен
Denni
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: април 01, 2008, 00:16:31 »

хей, привет smile

да попитам, някой от вас да имат сватби през септември? smile аз също съм от Ст. Загора...и направо се чудя откъде да започвам с подготовката

Колкото до Виолета Канъкова...можете ли да ми кажете колко и е хонорара? и какво включва...
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: април 01, 2008, 08:31:44 »

Здравей Денни и добре дошла при нас   welcome-2

Тук ще намериш много информация, която ще ти помогне лека полека да се организираш. Като начало можеш да започнеш да мислиш за тема на сватбата...Тук има страхотни идеи, които ще те вдъхновят...
Относно Виолета, най -добре е да се срещнете лично и тя ще ти каже какво предлага и какви са вариантите.Тя ще се нагоди към теб  good На мен лично, тя ми беше организатор на сватбата и както се казва я " наех " за деня да ми помага за ритуалите, насочване на гостите, украса на църква, ресторант и много други неща.

Авичка, разбрах за неприятните емоции около теб...при мен се получи абсолютно същото, което ме принуди да сложа парола на албума си, но за съжаление се усетих твърде късно  insane Ако си спомняш по едно време почти бях спрала да пиша...От опит ти казвам не се впечатлявай и си гледай мъжлето и живота.Такива хора просто ги пропускай...

Хайде момичета, искам срещаааа... danceg

« Последна редакция: април 01, 2008, 09:02:11 от Jungle » Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: април 01, 2008, 08:58:52 »

Welcome Денни smile
хайде срещичка - аз идвам в петък smile
да се видим в събота ако искате?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: април 01, 2008, 10:36:00 »

мили мои, дилемата е голяма - кажете какво да купим на кума ни за подарък?!
те не са семейство кумувете. За кумата - кафемашина сме измислили, ама за него не мога sad
моля ви се дайте ми идеи - вие какво сте купили?
Активен
kreia
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #260 -: април 01, 2008, 11:39:01 »

нашите също не бяха семейство и на кума му купихме от един магазин за сувенири страхотен меч на дървена поставка, който се закача на стената и изглежда като истински и дори тежи като истински - тъй като той влиза в ново жилище скоро, решихме, че е доста оригинален аксесоар и той страшно го хареса
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #261 -: април 01, 2008, 12:28:10 »

Добре дошла и на Дени! Ще помагаме с каквото можем, не се притеснявай. Първо си определете дата - запазете ритуална, църква, ресторант, Ди-Джей, фото, видео и останалите неща мойе бажно и постепенно, имаш време, така че спокойно.
Рошко, ние нашите кумове ги питахме директно и те си казаха какво искат - искат кафемашина, но те са си и семейство. Така че най-добре ги питай от какво имат нужда.
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: април 01, 2008, 18:37:06 »

smile Рошко и аз мисля, че е най-добре да питате кума си какво предпочита да му подарите.
Момичета,ама нищо не ми казахте за фото Дукс?
Добре дошла на Дени и от мен  give_rose
Аз имам въпрос, като броихте гостите, семействата които са с малки дечица...тях включвате ли ги с порция - за децата имам предвид?...
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #263 -: април 02, 2008, 08:01:37 »

Здравей, Слънчо, в началото на темата имаше писани лоши неща за Дукс, в смисъл, те са с много добро качество, но многократно по-скъпи от останалите и не ти давали диск със снимките, а те изнудвали да си ги вадиш при тях срещу 4 лв на снимка. Пак казвам това не е от мой опт,прочетох го в началото и не съм говорила с тях изобшо. Ако искаш може да се срещнеш д тях да провериш все пак какви са им условията.
А за децата от нашиа ресторант ми предложиха по-малка порция,която да включва само основно и безалкохолни и десерт, но не сме уточнили още какво да е точно. То зависи и колко са големи - ако са 2-3 годишни няма смисъл май изобщо от порция, уф не знам, не сме го уточнили,по-добре говори с ресторанта.
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: април 02, 2008, 08:07:19 »

Фото Дукс - 1000000000000% най-добрите в града и съответно най-скъпите. Аз не можах да си ги позволя, но бях на две сватби, на които те снимаха и бяха перфектни. Страхотни професионалисти са не само в качество, но и в подреждане на снимката (кой къде да застане, на какъв фон, всичкоооооо). Виж на сайта ако искаш, имат снимани сватби - duksfoto.com и после май "Събития". Например аз като се снимах с моите малки шаферки, снимката като качество е чудесна, но едното лапе гледа насам, другото - натам ... това при Дукс нямаше да се случи, но какво да се прави ...
Студийните ми снимки са в Дукс и са като картички, всички ахнаха като ги видяха  Bravo Остават един страхотен и красив спомен.

Има още една кофти подробност - ако избереш техните услуги, после можеш да вадиш снимки само от тях (по 4,5лв. едната) и става още по-непосилно.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: април 02, 2008, 09:12:25 »

Абсолютно е така както казва maya_bunny!! моите фотографи са от там, така че - факт, така е.
те изпращат по 2-ма - един в булката, един в младоженеца и след това и двамата за да може после да имат 1500 снимки и да избереш само най-добрите, а с 2-ма фотографи непременно стават доста повече добри снимки!!! но е излишно разточителство според мен (аз не съм дала 1 милион лева за тях, защото единия фотограф е най-добрия приятел на сестра ми). Да ви кажа мисля че Светлана е СТРАХОТНА и не отстъпва по качество ан Дукса, така че горещо я препоръчвам!!!
ох, за моя проблем сега - аз кума го питам 1 милион пъти, ама той не знаел... - той си няма жилище все още и за това ми е много трудно!!! иначе за кумата е лесно - готови сме smile и те за нас така - тя и ние си избрахме, ама кума... и за това...
вижте какви бижута си взех smile - охххх, не мога да публикувам, защото е огромна тая снимка sad
Slyn4o - при мен ресторанта ми каза, че за малките ще е мини порцийка - месце с пържени картофки, безалкохолно и торта - това е за децата над 4г., а за по-малките няма нужда от порция - те при нас са само 2 лапета на по 2 г. - племенника ми и братовчедка ми - шаферчето smile - поръчахме й рокличка - като моята, но умалена - хипер сладичка smile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: април 02, 2008, 09:45:41 »

здравейте мацки!
DVD-то ни е готово и било страхотно-всички са във възторг, а аз ще се изприщя от нетърпение и лубопитство. Които иска може да го поиска на Митко Димитров и да го гледа. girl_wink
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: април 02, 2008, 09:47:51 »

мацки, какво мислите?
за идеята - златна лента, посредата бели лилиуми, а отстрани обкантено с дребнички екрю рози?
незнам дали можете да си го представите, че тука това розово е фрапантно, но така дългичко като идея с лента ми харесва мисля

* afa658bbfd8920d747c41ea9a8b84cfa.gif (51.37 KB, 360x480 - видяно 352 пъти.)
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: април 02, 2008, 11:05:59 »

Roshko, добре си го намислила give_rose аз лично предпочитам по-малко подреените букети. А панделката е супер като е по-дългичка
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: април 02, 2008, 13:56:06 »

какво имаш предвид по неподреден Валка?
аз принципно искам по-малко цветя - особено лилиуми не мога да нагъчкам 10 в един букет.
ще е по-разредено, ако това си имала предвид.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: