Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 06:04:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките-2 част  (Прочетена 166951 пъти)

kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #315 -: април 25, 2008, 14:54:25 »

Ходих в сватбения център в Младост и ми казаха, че за поръчка на халки трябва да чакам 20 дни най-малко, а ние нямаме толкова време и със сигурност не ми се занимава с куриери за чужбина. Което ме навя на едни такива нецензурни мисли ... Просто ще ви ги спестя. В няколко златарски магазина в София ми сервираха цена 56лв за грам ... което е точно 2 пъти по-скъпо от цената за грам злато в провинцията ... Накрая май ще си вземем халките от чужбина, там и отношението е по-човешко. lacnl8
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #316 -: април 25, 2008, 16:46:34 »

Не може ли да си доплатите за някаква експресна поръчка?
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: април 26, 2008, 12:31:46 »

Ходих в сватбения център в Младост и ми казаха, че за поръчка на халки трябва да чакам 20 дни най-малко, а ние нямаме толкова време и със сигурност не ми се занимава с куриери за чужбина. Което ме навя на едни такива нецензурни мисли ... Просто ще ви ги спестя. В няколко златарски магазина в София ми сервираха цена 56лв за грам ... което е точно 2 пъти по-скъпо от цената за грам злато в провинцията ... Накрая май ще си вземем халките от чужбина, там и отношението е по-човешко. lacnl8
Хей не унивай и не се ядосвай на............... Защо не отскочите до Пловдив да видите какво има там. Ние си поръчахме халките от там и за три дена бяха готови. КАзахме, че не сме от града и нямаме никакво време и работата се нареди. Разбира се имам предвид и това, че нашите са класически и няма кой знае каква работа по тях. Но все пак опитай! Успех! good
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #318 -: април 26, 2008, 13:52:12 »

розовка, не можело, питах ги ... пламик, май просто ще си вземем и ние някакви готови и максимално изчистени и ще почакаме само за гравирането на имената ни ... жалко наистина.
Активен
iv07
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #319 -: април 28, 2008, 22:21:14 »

здравейте момичета!утре и аз ще поръчвам нашите халки. Oh my ....вече свикнахме с цената.и ние се изненадахме,ама...но имам др въпрос-какво смятате да гравирате на халките?имената и датата ли само?или текст?
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: април 29, 2008, 02:39:13 »

Ех, момичета и аз да се похваля smile. И ние си поръчахме халките, ще са готови другата седмица smile Такова гледане и мерене направихме- 2 часа, но сме много доволни, въпреки че дадохме достаааааааа пари sad
Активен
magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: април 29, 2008, 15:11:39 »

Аз от петък съм горда притежателка на едни от най-красивите халки, които открихме в София.Направиха ни ги точно по мярка, за 1 седмица и са страхотни. yahoo
Активен
fidelia
Сватбар
Публикации: 171

« Отговор #322 -: април 29, 2008, 17:24:12 »

здравейте момичета!утре и аз ще поръчвам нашите халки. Oh my ....вече свикнахме с цената.и ние се изненадахме,ама...но имам др въпрос-какво смятате да гравирате на халките?имената и датата ли само?или текст?

Ние гравирахме имената ни и датата. Въпрос на личното ви желание и фантазия Wink
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #323 -: април 29, 2008, 22:18:36 »

Ние много искахме нашите да са от Алтънбаш, откъдето ми е годежният пръстен, но за съжаление имат сравнително малко модели за показване. Имат много в каталога, но не исках да си поръчвам без проба. Поръчахме от Валентин. От бяло злато са, на моята има три малки диамантчета. В Алтънбаш имат подобен модел, много красив, на дамската халка има диамантчета по цялата халка, но са 1700 лева. Ние за нашите платихме 1000 лева.   
Активен
Pavlinka
Сватбар
Публикации: 165

Щастлива мама!

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: май 01, 2008, 15:53:42 »

Днес си взехме халките.Много съм щастлива. yahoo danceg

Активен
iv07
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #325 -: май 01, 2008, 18:54:14 »

браво на щастливата павлинка!а за гравюрата и аз така реших,имената ни и датата.милото няма претенции за това. yahoo
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: май 01, 2008, 19:14:46 »

ние гравирахме само имената smile малко съм притеснена, защото май халката ми е голяма. ние ги купихме готови от сватбен център софия и по мой спомен, не са ни предлагали 1/2 номерче.. аз пробвах номер 10 - беше тясна, и се спрях на 11 - понякога ми е ОК, понякога се измъква лесно от пръстчето.. не ми се рискува с корекция, ще видим като я понося  crazy
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: май 01, 2008, 19:35:55 »

zvezdiche, най-добре е да я поносиш и да видиш как я усещаш, защото всеки има различни пръсти. На някой кокалчетата са им по-изпъкнали и халките винаги ходят нагоре и надолу, но без да има опасност да се измъкне. Моите пръсти много се свиват през деня, а сутрин и вечер се разширяват и трябваше много добре да премисля какъв номер да си взема (аз никога не ги свалям) . Моят пръстен може да се коригира, но не и халката ми nea и дано да ми става винаги.
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #328 -: май 01, 2008, 19:53:16 »

понякога ми е ОК, понякога се измъква лесно от пръстчето.. не ми се рискува с корекция, ще видим като я понося  crazy
Zvetdiche, аз носих годежния си пръстен половин година докато си признах че ми е голям и го занесох на бижутер. Една приятелка ми каза за някакви гумени пръстенчета които се слагали под халката, така че да не се изплъзва лесно от пръста. Не знам обаче от къде могат да се купят...
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: май 01, 2008, 20:34:34 »

аз съм виждала да се поставят по вътрешната страна на пръстена две малки топченца от метала, от който е направен пръстена и по този начин това го спира да се движи нагоре и надолу, но това е необходимо само в случай, че пръстите са много тънки и кокалчето е най-дебелата част на пръста.
« Последна редакция: май 01, 2008, 21:23:24 от ellie_bellie » Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: