Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 20:53:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките-2 част  (Прочетена 167115 пъти)

блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: април 17, 2008, 14:14:06 »

данитка, не мисля, че има значение дали халките са златни, сребърни или други. важното е да сте ги избрали единодушно и с желание smile това е нещо, което се избира за цял живот. аз си избрах традиционна халка, а не някакво сложно пръстенче, защото така си представям брачната халка. така че както си го представяте и чувствате най-добре - така го направете   give_rose
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: април 17, 2008, 15:03:27 »

Е мойте ще са сребърни smile
А ако не ви бяхх каазала а показала снимка и да твърдя,че е бяло злато никой нямаше да се съмнява,не е само мое мнение  Girl_hide
И все пак като ги вземем ще ви ги покажа
Активен
Dalia
Ентусиаст
**
Публикации: 79

Amor con amor se paga

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: април 17, 2008, 19:18:45 »

Danitka, въобще да не ти пука какво мислят другите, всеки сам си прави своя избор...да не би пък бялото злато да не губи блясъка си, на едни приятели халките им от бяло злато след по-малко от година приличат на тенеке  nea  просто си трябва поддръжка, ако ще от най-благородния метал да са...
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #258 -: април 19, 2008, 17:05:01 »

Имам въпрос за фирма Сара трейд ООД ... дали имат магазин в София и къде е? Благодаря.
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: април 19, 2008, 17:12:30 »

Нямат магазин в софия, но днес и утре все още ще са на изложение в НДК така че ако си от София се разходи. В Сватбен център Младост има човек, който предлага техни халки, но той не е представител, а "клиент на едро"..
може някое момиче да знае повече, успех  good
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: април 19, 2008, 18:18:44 »

В повечето златарски магазини имат каталог на Сара Трейд и предлагат техни бижута! *THUMBS*аз мога да ти кажа и един такъв ако не ти се ходи до Сватбения център в Младост
Намира се на Граф Игнатиев!Съвсем на края на графа до канала на Евлоги георгиев!Мисля че се води Граф Игнатиев 54!ако не се лъжа за номера!Там имат каталога с халките на Сара Трейд-нашите ги поръчахме в този магазин! give_rose
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #261 -: април 20, 2008, 12:23:44 »

Благодаря и на двете  give_rose Нашия проблем е, че той ще дойде само за седмица и ... трябва да са готови пръстените преди това. Харесахме си моделче вече и искам да видя размерите и сроковете на поръчка. Не съм от София и нямам възможност да пътувам днес и утре ... клео, сещам се къде е този магазин, ще го посетя тази седмица непременно.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: април 20, 2008, 16:07:02 »

Аз препоръчвам Сватбен Център София, защото не само, че има каталог, а има и голяма част от моделите. Ние например много харесахме едни халки - и на снимка на сайта и на живо, но аз като си я сложих на ръката и видях, че ми стои много грубо. Съответно поръчахме други. Ако бяхме поръчали по каталог щяхме доста да се разочароваме.
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: април 20, 2008, 18:20:55 »

Аз препоръчвам Сватбен Център София, защото не само, че има каталог, а има и голяма част от моделите. Ние например много харесахме едни халки - и на снимка на сайта и на живо, но аз като си я сложих на ръката и видях, че ми стои много грубо. Съответно поръчахме други. Ако бяхме поръчали по каталог щяхме доста да се разочароваме.

и аз да се присъединя - ние бяхме харесали халки по каталог, които обаче ги нямаше в сватбения център. затова пък имаше голям избор на други неща - включително на Нашите халки!! и достатъчно размери!! само като ги видяхме и взехме решение, и не съжаляваме и за миг
Активен
rosario
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: април 20, 2008, 21:03:47 »

Здравейте, искам да Ви попитам знаете ли дали е възможно халки, купени от Сара-трейд да се стесняват?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: април 20, 2008, 21:30:05 »

разбира се че е възможно!Зане си ги в магазина където сте ги поръчали или в Сватбения /ако са от там Wink/те ще ги изпратят където трябва и ще ти ги стеснят!!  good
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: април 21, 2008, 09:13:31 »

Здравейте и от мен! Знаете ли, случайно, какви са цените на бялото злато в сара трейд? Аз лично се притеснявам да поръчам халки само по каталог, но на повечето места няма така изчистени, каквито искаме. Спряхме се на бяло гладко злато, без нищо по тях, 6 мм, но да са леко квадратни, а не заоблени.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: април 21, 2008, 12:37:42 »

Vanilly, зависи от модела. Първият, който харесахме беше 38, а този който поръчахме 42 лв. Но беше преди повече от месец. Няма разлика в цената за бяло и жълто злато или поне не разбрахме да има. Нашите са от бяло, а оригиналът беше смесен и не сме доплащали нищо.
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #268 -: април 21, 2008, 17:33:53 »

Благодаря, момичета, ще мина през Сватбения център да видя дали нашите халки са там  Yes
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: април 21, 2008, 17:42:57 »

Vanilly и при нас излезе 42 лв. грама бяло злато от Сара Трейд миналата седмица
двете ни халки общо са 17,7 гр. и са взели мисля 750 лв или нещо от този сорт.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: