Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 07:47:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките-2 част  (Прочетена 166979 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 26, 2008, 14:04:09 »

уау Дафни ти направо ме разби с тези цени, аз никъде не видях такива. Но може би става въпрос за класически халки, защото  навсякъде, където съм питала ми казват че цената зависи от модела. А тези модели,които си харесахме ние само изработката е 20 лева на грам, така че едва ли ще са 30 лева. Може би това е само цената на златото, а отделно се таксува изработка?
Ако е истина пък отивамн да си купя от там халките. Bravo
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: март 26, 2008, 14:42:44 »

уау Дафни ти направо ме разби с тези цени, аз никъде не видях такива. Но може би става въпрос за класически халки, защото  навсякъде, където съм питала ми казват че цената зависи от модела. А тези модели,които си харесахме ние само изработката е 20 лева на грам, така че едва ли ще са 30 лева. Може би това е само цената на златото, а отделно се таксува изработка?
Ако е истина пък отивамн да си купя от там халките. Bravo
Ами мила по долу дадох адреса на магазина в Пловдив и в тази цена влиза и изработката,невлиза цената за надписването на халките и ние не търсим класически халки по надолу в темата съм пуснала сайт на халката,накарахме момичето в магазина да ни изчисли колко ще ни излезнат 2 халки от модела който харесахме,една халка е приблизително 6 гр 2 халки стават 12 гр по 30 лв и ни каза около 360 лв освен тя да ни е излъгала нещо незнам,а ти къде си проверявала Girl_hide
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 26, 2008, 14:59:50 »

dafni, как така ви смята 2 халки по 6 гр., като дамската и мъжката обикновено са доста различна големина Oh my ...
Ние си взехме халките и много ни харесват danceg Бяха на цена 42 лв. на грам (на Сара Трейд, от Сватбен център София). Другите, които бяхме харесали бяха 38 лв. Така и не питах дали имат цена за надписване, но после делих грамажа на сумата, която платихме, мисля че няма. Не знам дали е скъпо, още зимата като си купувах бижута цената беше подобна. Изработката е много добра и все пак това е от нещата, които остават след сватбата за цял живот!
Активен
hellen
Ентусиаст
**
Публикации: 143

« Отговор #183 -: март 26, 2008, 17:40:36 »

И аз днес си взех халките от Сватбен център-София danceg Трябваше да са готови на 29.3, но още вчера ми се обадиха че са пристигнали и да отида да си ги взема. Според мен там цената зависи от това дали халките са от бяло или от жълто злато. Нашите са от бяло и цената е 38 лв/гр, другите които бях гледала бяха или смесени или жълти и мисля че грама беше 42 лв/гр.
Гравирането в Сватбения център е безплатно, аз бях питала, макар че решихме да нямаме надписи по халките. В крайна сметка ще си забравим имената ли????? или пък датата на сватбата. Аз поне не виждам смисъл от това халките  да бъдат надписани, пък и ако по нататък все пак ни хрумне да ги надписваме винаги можем да го направим.
« Последна редакция: март 29, 2008, 23:39:28 от maria_lakova » Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: март 26, 2008, 17:47:40 »

И аз незнам какво да си мисля за гравирането - ние още не сме ги гравирали и се чудя какво да правим. Има ли тук булки с негравирани халки? Моля, споделете. dodger
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: март 26, 2008, 18:10:13 »

Преди малко бяхме до Раковски и си взехме халките  danceg danceg danceg danceg danceg danceg danceg danceg danceg.
Страхотни са и също са гравирани-на моята-на милото името и датата, а на неговото моето име и датата.Много им се радвам. yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: март 26, 2008, 18:10:24 »

hellen, нашите са само от бяло злато и са 42 лв. Явно зависи и от модела.
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: март 26, 2008, 18:17:53 »

В Раковски в Сара Трейд цените са от 35 нагоре, нашите излезнаха 36 на грам-супер е като чета в София какви са цените.А и там имаш голям избор-виждаш всичко как изглежда изработено. Bravo
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: март 26, 2008, 19:16:01 »

Дафни, ние проверявахме в 10 -ина магазина по Отец Паисий, и тези ,които си бяхме харесали навсякъде ни казваха че ако са по 5-6 милиметра към 700-800 лева излизат,като питахме  по принцип как върви ценмата, ако си дадеш златото ни казаха че зависи от модела 15-20 в различните магазини, в повечето беше безплатно гравирането. Ще ида тия дни в твоя магазин и ще питам и аз-имаще ли избор там?
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #189 -: март 26, 2008, 23:24:23 »

И ние си поръчахме халките от Сара трейд. Те са от бяло злато и цената е 42лв. на грам.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: март 27, 2008, 09:03:26 »

Дафни, ние проверявахме в 10 -ина магазина по Отец Паисий, и тези ,които си бяхме харесали навсякъде ни казваха че ако са по 5-6 милиметра към 700-800 лева излизат,като питахме  по принцип как върви ценмата, ако си дадеш златото ни казаха че зависи от модела 15-20 в различните магазини, в повечето беше безплатно гравирането. Ще ида тия дни в твоя магазин и ще питам и аз-имаще ли избор там?
Да мила имаше голям избор иди провери,незнам може и нас нещо да са ни метнали като идеш да пишеш да ми кажеш какво е станало,добре че още не сме поръчали  girl_wink
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: март 27, 2008, 10:31:15 »

И ние вече си имаме халки Bravo комбинация от бяло и жълто злато, дамсаката е с малко диамантче и ни излезнаха около 450лв. Супер са SSG
« Последна редакция: март 27, 2008, 10:47:32 от fiamaa » Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: март 27, 2008, 13:34:54 »

Дафни мисля че може би информацията не е много вярна, ако погледнеш по-нагоре съм писала за същия магазин,казва се Ситела голд, а не Стела голд , аз затова си помислих че е друг магазин, но сега си погледнах визитката и предполагам че е същия магазин, защото адреса съвпада-ние бяхме там и останах много доволна и мислим там да си ги правим, имаше голям избор на халки, безплатно ни казаха че гравират, но халките там -6гр всяка излизат 700 -800 лева-тези които ние си харесахме. Може твоя модел да е по-евтин, не знам, но на нас ни казаха съвсем друго. Ние с мъж продавач разговаряхме, те бяха 3-ма продавачи  този ден, но чак такава разлика-то е двойна.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: март 27, 2008, 13:58:00 »

Дафни мисля че може би информацията не е много вярна, ако погледнеш по-нагоре съм писала за същия магазин,казва се Ситела голд, а не Стела голд , аз затова си помислих че е друг магазин, но сега си погледнах визитката и предполагам че е същия магазин, защото адреса съвпада-ние бяхме там и останах много доволна и мислим там да си ги правим, имаше голям избор на халки, безплатно ни казаха че гравират, но халките там -6гр всяка излизат 700 -800 лева-тези които ние си харесахме. Може твоя модел да е по-евтин, не знам, но на нас ни казаха съвсем друго. Ние с мъж продавач разговаряхме, те бяха 3-ма продавачи  този ден, но чак такава разлика-то е двойна.
Мила може и така да е наистина ние говорихме с едно момиче или тя е объркала нещо при смятането или аз не съм била в час и не съм разбрала tease tease и да Ситела Голд е при писането съм изяла една буква blush и ще чакам да покажеш снимки give_rose
Fiamaa честито за халките а снимки няма ли Girl_hide
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: март 27, 2008, 14:00:58 »

За съжаление нямам още снимки  pardon , но веднага щом си осигуря ще ги покажа  Wink
Fiamaa честито за халките а снимки няма ли Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: