Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 12:24:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките-2 част  (Прочетена 167031 пъти)

vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: март 23, 2008, 14:53:46 »

Ние миналата събота бяхме в Сара Трейд в Раковски и си избрахме и поръчахме халките.Сега чакаме да ни се обадят до петък да отидем да си ги вземем-даже имаха моят номер и си видях точно как ще ми стой и ще си я нося заедно с годежния на един пръст.Ето това са те.http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=1078&cat=3&page=23
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: март 23, 2008, 19:12:01 »

Много нежни и хубави халки Bravo

Нашите трябва да са готови на 27 (мисля, че се пада четвъртък). Момичета, които си взехте халките от Сватбен център София, обадиха ли ви се или направо отидохте на посоченият ден? На мен ми казаха, че ще се обадят, ако има проблем, но аз въпреки това мисля да звънна преди да отида, за да не се разхождам напразно.
Активен
fidelia
Сватбар
Публикации: 171

« Отговор #167 -: март 23, 2008, 23:50:18 »

Arlina, да, най-добре им звънни първо. Wink Нашите ще бъдат готови на 5 април и ни казаха профилактично да им се обадим преди това.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: март 26, 2008, 09:29:16 »

Здравейте момичета ние също ходихме до Пловдив и си харесахме няколко модела халки наистина има невероятни на Сара Трейд ето и единия модел който харесахме
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=4332&cat=3&page=7
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #169 -: март 26, 2008, 10:11:08 »

Вие чували ли сте и вярвате ли в разните суеверия относно халките? Например халките на моите родители са много красиви и не са традиционни - не са плътни, а са изградени от елементи (нещо като шарките от дърворезба). Но майка ми каза, че после чувала, че не било на хубаво да са прекъснати и да не са изляти изцяло  crazy

Offtopic Друг въпрос е, че техните се счупиха, защото има много тънки места по тях (заради фигурките))
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: март 26, 2008, 10:24:43 »

Да и аз съм чувала това, че халките трябва да са гладки и равни.Ние с милото ще си поръчаме такива даже по напред в постовете бях пуснала снимка.Знам, че колкото по гладки са халките толкова по гладък ще е животът ни.Но все пак това са само суеверия, на които никои не е длъжен да вярва.
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #171 -: март 26, 2008, 10:31:39 »

Ами и аз знам, че са суеверия, но нали все търсим символиката във всичко сватбени нещица и ми се искаше да разбера дали наистина има такова поверие  girl_wink
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: март 26, 2008, 10:35:07 »

Ами аз не съм чувала такива суеверия,но пък и не вярвам на такива неща например като ходя за рокля милото ще е с мен и ще ме види tease tease прекалено много си усложняваме живота с такива бабини деветини незнам това е мое мнение give_rose
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: март 26, 2008, 10:44:12 »

Халките трябва да са гладки са да ви е лек и гладък -без трудности живота, не трябва да има неравности и от един метал трябва да са. Това разбира се има значение само ако човек вярва и му  предава значение.
Аз като цяло не мисля че традициите и обичаите са това ,което са били  преди години, и доста от обичаите ще пропусна на сватбата си, защото мисля че са остаряли, загубили смисъла си или пъка са унизителни.
Обаче за халките малко се колебая-от една страна искам нещо по интересно и оригинално, от друга пък си казвам-ами ако има нещо вярно. Имам още време да реша give_rose
Активен
cveteto
Сватбар
Публикации: 169

« Отговор #174 -: март 26, 2008, 10:56:17 »

Здравейте момичета ние също ходихме до Пловдив и си харесахме няколко модела халки наистина има невероятни на Сара Трейд ето и единия модел който харесахме
http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=4332&cat=3&page=7
Дафни би ли ми дала адреса на магазина понеже тези почивни дни ще ходим но Пловдив,и искам да се възползвам? :yes:и колко ви взеха за грам?
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: март 26, 2008, 11:11:03 »

Дафни би ли ми дала адреса на магазина понеже тези почивни дни ще ходим но Пловдив,и искам да се възползвам? :yes:и колко ви взеха за грам?
Мила ето ти адреса ул.Отец Паисий 15 магазина се казва Стела Голд но ние още не сме поръчали просто обикаляхме да видим като цена как са там ни казаха около 320 лв и двете а по другите магазини около 420  girl_impossible :girl_impossible:и златото е 30 лв грама много поскъпна,затова сега обмисляме вариант да кажа на моите родители да ни вземат халки от Либия/те са там/ хем е и по евтино хем и златото е 18 карата =]ама още се чудим *crazy*Успех на вас
Активен
cveteto
Сватбар
Публикации: 169

« Отговор #176 -: март 26, 2008, 11:40:28 »

а на теб успех,и мисля че със сигурност от Либия ще са по качествени и ефтини за съжеление в БГ всичко е преувеличено:цените имам предвид nea
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #177 -: март 26, 2008, 12:49:17 »

dafni85 мила, 30 лв. за грам злато никак не е скъпо! Цените започват от 35 нагоре, срещала съм и по 42/грам. Ако е така не се чудете, ами поръчвайте, по-евтино от това едва ли има някъде в Пловдив
Активен
pretty
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #178 -: март 26, 2008, 12:52:40 »

dafni85 мила, 30 лв. за грам злато никак не е скъпо! Цените започват от 35 нагоре, срещала съм и по 42/грам. Ако е така не се чудете, ами поръчвайте, по-евтино от това едва ли има някъде в Пловдив

В София са 45-50 лв/гр
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: март 26, 2008, 13:54:46 »

Аууууу милички ама какви са тези цени 45-50лв Oh my ... Oh my ...,а даже ми казаха магазините в Пазарджик златото било и по 29 лв на грам леле наистина при вас е доста скъпо,ама какви са тези хора бе ужас beating P-(яд ме хваща чак
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: