Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 19:45:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Въпрос за халките-2 част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Въпрос за халките-2 част (Прочетена 167089 пъти)
d_petrovska
Баш Майстор
Отг: Въпрос за халките-2 част
«
Отговор #90 -:
март 07, 2008, 09:14:21 »
Моите в сряда трябва да са готови.. Вече нямам търпение да ги взема. Надявам се само всичко с гравирането да е наред и да не са ни "надебелели ставите"
Активен
kote_pate
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #91 -:
март 07, 2008, 09:24:14 »
Привет!
И аз съм втрещена от цените на златото в БГ - единия ден са 40 лв. за грам, а на другия ден сутринта вече бяха 43!
Добре че сестра ми отиде на екскурзия до Турция - там 18 каратово е на цена 15 евро за грам
Сега си имаме две страаашно сладки халки 5,6 г за има няма 160 лв! Ше пусна и снимчица, още само не съм ги щракнала с фотото! Ако имате път към Турция - на Капалъ Чарши са вашите халки
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #92 -:
март 07, 2008, 10:17:02 »
имам чувството че моето пръстче сменя поне един номер през деня... сутрин ми притиска пръстчето, а като я пробвам късния следобед направо си пада с 2-3 тръскания..
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #93 -:
март 07, 2008, 15:52:23 »
така е защото сутрин ръцете (краката, лицето), след съня са подути
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #94 -:
март 07, 2008, 16:21:20 »
така така.. човек опознава себе си, като почне да носи пръстени
не съм свикнала с такова рязко пълнеене/слабеене на части от тялото ми
кой знае на жегите какво ще е
Активен
tsvetushka
Регистриран
«
Отговор #95 -:
март 07, 2008, 23:32:57 »
Privet i ot men,
ta za halkite gledam az i neshto sum razo4arovana 4estno kazano, mnogo mi se struvat shareni s dva cvjata zlato kato sa, nishto ne haresvam, a mi se struva 4e njama mnogo vreme da se resha. Pfu...a halkite ot foruma mi haresvat, njakak oba4e sa ve4e zaeti
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #96 -:
март 07, 2008, 23:37:52 »
Цитат на: tsvetushka в март 07, 2008, 23:32:57
Privet i ot men,
ta za halkite gledam az i neshto sum razo4arovana 4estno kazano, mnogo mi se struvat shareni s dva cvjata zlato kato sa, nishto ne haresvam, a mi se struva 4e njama mnogo vreme da se resha. Pfu...a halkite ot foruma mi haresvat, njakak oba4e sa ve4e zaeti
Какво значи заети? Мислиш, че ако си си харесала модел на някое от момичетата и си направите същите, те ще се обидят ли? Едва ли!!!!
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #97 -:
март 08, 2008, 00:58:05 »
Момичета,аз искам само да ви кажа да внимавате много при мярката на халките и да питате всичко,за да не се разочаровате накрая. :(Ще ви кажа и за какво ви съветвам така.Аз и мъжът ми си избрахме халки от Сара Трейд,моделл BVLGARI.Поръчахме ги грама беше 30лв. и общо двете ни излязоха 860лв.Като тази овца(извинете за думата)подведе моя мъж и го накара да си вземе с една две мерки по-голяма халка по нейна преценка нямало да бъде проблем)и естественно ние й се доверихме(нормално нали е в този бранш от сумати време).Като станаха готови свекърва ми ги взе,понеже ние живеем в София...и като си тръгнахме за сватбата и веднага поискахме да видим халките и познайте...на моя мъж му беше голяма и му ставаше на средния пръст :'(Аз направо откачих }:->На следващият ден отидох при жената и й обясних,че тя го е подвела,че не може така-става дума за нещо,което ти е за цял живот,а тя смотаната каза,че вече нищо не може да се направи.Ужас...Както и да е почнах да търся варианти да оправя нещата,но не ставаше така лесно,моделът е специфичен,ръчна изработка и не можеше да се среже и намали(междудругото ставаше дума за цели 3 мерки,представяте ли си).Накрая ни изкупиха халката на 18 лв. грама и доплатихме още 200лв.за новата и сега писето я носи на който пръст трябва.Жената,която поръча новата халка също работеше със Сара Трейд и ни каза,че щом е имало грешка с първата би трябвало поправката да си остане за тяхна сметка,но уви не се случи така...На всичкото отгое и разбрахме,че за надпис на халката се заплаща по 5лв.,а онази старата ни взе по 30лв. за единият,но има Господ и той си знае работата.Съжелявам,че малко дългичко стана моето писане,просто искам да ви предпазя и ва от подобни ексцесии и пак повтарям питайте за всичко без да се срамувате... *THUMBS*Стискам ви палци.
Активен
Diavolitsa
Професор
«
Отговор #98 -:
март 08, 2008, 10:56:06 »
Момичета извинявам се за тъпия въпрос но
Всички пишете, че сте доволни от Сара трейд ама аз не мога да разбера къде се поръчват халките
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #99 -:
март 08, 2008, 15:49:40 »
Pisetata
, ужасна история, но ти пожелавам да нямате повече проблеми с халки и да си ги носите с много любов и щастие
Diavolitsa
, ние взехме халките от Сватбен център София. ама те май не са директни представители на Сара Трейд. много ателиета работят с техни каталози
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #100 -:
март 08, 2008, 16:22:42 »
Pisetata
това е ужасно, което се е случило! Ние също си поръчахме халките от Сара Трейд. На вас не ви ли дадоха да мерите металните размери, просто незнам като ги сложиш все пак ти си чустваш на ръката добре ли ти е или не. Но с 3 номера по-широка
ужас. При нас казаха че гравирането е безплатно, незнам до края на март трябва да си ги вземем, ако ни излъжат нещо
, голям скандал ще има, поне за това много ме бива!
Активен
ronilaz
Любопитен
Публикации: 24
«
Отговор #101 -:
март 08, 2008, 19:36:46 »
и аз най-накрая открих своите халки..ще ви пусна снимка като станат готови
..от altinbas са..до скоро
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #102 -:
март 08, 2008, 22:51:40 »
Ние днес си поръчахме халки от Сара Трейд. Много са семпли, но ни харесаха. Дано да се получат хубави, защото моделът, който видяхме беше смесено бяло и жълто злато, а ние поръчахме само бяло
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #103 -:
март 09, 2008, 00:19:36 »
Здравейте момичета не знам какво става явно в различни магазини гледаме но аз днес обиколх поне 10 и ми казаха че ако си дам аз златото трябва да доплатя по 20 лева за грам не знам как ви се струва мен ми е малко множко то по добре да си купя направо без да давам злато защото излиза че златото струва 20 лева грама
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293
Buongiorno Principessa!
«
Отговор #104 -:
март 09, 2008, 07:44:57 »
ами ROUMYANA много зависи къде си питала, нашто злато го изкупиха на 21 лв., но го продават на 36, така че разликата която остава е 15лв.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...