Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 23:57:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Въпрос за халките-2 част  (Прочетена 167328 пъти)

pretty
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #75 -: март 04, 2008, 10:24:30 »

Здравейте и аз вече мога да се похваля - поръчахме си халки в Сливен  yahoo бяхме там почивните дни, златото е 37 лв, но ни направиха отстъпка - 35 лева и ще ни ги изпратят на 20 март! Ще потърся в нета модела и ще ги пусна!
Активен
pretty
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #76 -: март 04, 2008, 10:25:52 »

Ето ги:

Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 04, 2008, 10:42:29 »

Супер, браво на вас Yes И халките изглеждат много интересни. Значи по едно и също време ще пуснем снимки с готовите халки  girl_wink
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 04, 2008, 13:35:35 »

micedj и pretty, браво на вас, че намерихте златото на такава цена за грам  Bravo
Много ми е интересно как на някой места халките на Сара Трайд са 35лв./грам, а на друго 42 лв pardon
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #79 -: март 04, 2008, 15:30:49 »

Здравейте момичета, да се похваля и аз-вече си поръчахме халките от Сара Трейд. Грамът е 36 лева, изкупуват златото на 21 лева и си доплащаш само разликата. Изработката е безплатно, както и гравирането, но те се компенсират нещата. За мен предмството е че имат над 500 изработени модела и можеш да ги видиш на живо и да ги пробваш. повярвайте ми съвсем различно е като го видиш, от това да го поръчаш по каталог. Лично нашия модел никога нямаше да го поръчам от каталога, но като го сложих на ръката, беше нещо друго. Ще се поровя и ако го намеря ще пусна снимка smile
Активен
mishlence
Сватбар
Публикации: 165

Госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 05, 2008, 10:38:21 »

Момичета,да ви се оплача,най-накрая вчера взех халките,след много размотаване днес,утре,ела незнам си кога,и вчера ги взех,но не ги погледнах там,а направо у дома,оказа се ,че са ни тесни,и исках да са гравирани и двете имена на всяка халка,а вместо това нанеговата пише мойто име,а на моята неговото,а аз изрично 5 пъти повторих че искам и на двете халки да пише и двете имена и датата.И днес ще ходя да ги връщам да си ги оправят. diablo
Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: март 05, 2008, 11:38:29 »

Sladurana, за кое ателие става въпрос? Наистина е било по-добре да ги погледнете на място. Дано да ви ги направят втория път както искате. Стискам палци good
Активен
ronilaz
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #82 -: март 05, 2008, 13:14:07 »

Sladurana, и мен ме интересува живо къде си си поръчала халките..че и аз смятам да ги поръчвам тази седмица в Сватбен център София
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: март 05, 2008, 16:37:58 »

sladurana, това е много неприятна ситуация. иди в ателието, в което ги поръча и им направи рекламация. Мисля, че е очевадно чия е грешката и би трябвало да я поправят  good
Активен
mishlence
Сватбар

Госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 06, 2008, 10:27:16 »

Ходих аз и моля ви се,оня ми ти златар/ако може тъй да го нарека/ ми казва че за 1месец са ни надебеляли ставите  Oh my ... и затова са ни малки,а за имената ,че съм казала и двете да се напишат,каза че не съм била казала,егати наглостта,не стига ,че не ги е направил като хората,ами и се отваря. crazy,че сега ходихме да взема пак мярка и края на седмицата ще ги е оправил,ама се и застрахова,да не е сега пак да не станат,и да ми отваряте допълнителна работа,а и има 2месеца до сватбата.че кат ме напуши ,едва се сдържах да не се развикам,и само му казах''има 2месеца,ама аз няма през туй време само с халки да се занимавам''.и да има късмет сега пак да не  ги е направил,както трябва,бедна му е фантазийката какво ще му се случи.А и каква рекламация да му правя,не мога да му се оплача на друг,тъй като то е тяхно ателието,и той сам си е шеф.Става дума за малък град в северна българия.
« Последна редакция: март 06, 2008, 10:30:46 от sladurana » Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 06, 2008, 10:32:23 »

Сладурана можеш да пуснеш мнение за този златар в разделът Свършената и несвършената работа. По този начин можеш да предпазиш и други младоженци, а и се отсяват качествените от некачествените услуги.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 06, 2008, 10:35:43 »

Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... тоя човечец, заслужаваа beating за наглостта си! Ужас! Аз в такава ситуация вероятно бих реагирала много по-остро(не че ще има смисъл, де- той така или иначе се и..кал, пък само ще се ядосвам допълнително, но...). Стискам ви палци, този път всичко да е наред, че това е повече от неприятно.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 06, 2008, 11:27:37 »

Sladurana, ако още не е късно и ако имаш възможност направо отмени поръчката (така или иначе не е по твоя вина). Потърси друг златар, който ще се справи и възложи тази задача на него.
Но това е при положение, че още не си платила халките  pardon
Активен
mishlence
Сватбар

Госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: март 06, 2008, 18:47:41 »

за съжаление всичко е платено,ама съм много проста,нали все бързам,и не ги погледнах още там на място,ами платих и излязох за вкъщи.ако ги бях видяла там,нищо нямаше да платя.ама свърши вече,карай,дано този път станат, както искаме.
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #89 -: март 06, 2008, 20:14:43 »

И ние вече си имаме халки yahoo
Голямо съвпадение но и ние бяхме през почивните дни в Сливен, и си ги купихме от там но за 33 лв./грам
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: