Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 19:48:56
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ресторанти - 2 част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ресторанти - 2 част (Прочетена 144831 пъти)
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Отг: Ресторанти - 2 част
«
Отговор #270 -:
май 05, 2008, 12:12:03 »
Цитат на: dani81 в май 05, 2008, 11:59:27
Здравй, не се паникьосвай
И мойта сватба беше септемви ,а от края на май започнахме с приготовленията и успяхме да се справим
) Можеш да провориш в Скай плаца, комплекс Макси, Централ форум и др. Не е лошо да пообиколите в София. Успех
Благодаря ти
всъщност ние доста обиколихме, и двата хотела Централ са заети, Макси няма да работи, а за Скай плаза май няма да може да се вмести в куверт 40лв...
Чудя се за хотел Триада на Редута, но нещо тъмничък и нисък ми се вижда, а и доста пари искат за това, което предлагат - 45 лв.
Някой ходил ли е на сватба в Одаджийски, има ли впечатления? Малко е далече от Центъра, но иначе изглежда добре. Споделете моля
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #271 -:
май 05, 2008, 12:27:25 »
Цитат на: no4ko24 в май 05, 2008, 12:12:03
Благодаря ти
всъщност ние доста обиколихме, и двата хотела Централ са заети, Макси няма да работи, а за Скай плаза май няма да може да се вмести в куверт 40лв...
Чудя се за хотел Триада на Редута, но нещо тъмничък и нисък ми се вижда, а и доста пари искат за това, което предлагат - 45 лв.
Някой ходил ли е на сватба в Одаджийски, има ли впечатления? Малко е далече от Центъра, но иначе изглежда добре. Споделете моля
а забравих да те попитам - Дани81, твоята свтаба в кой ресторант беше?
Активен
Gerka
Професор
«
Отговор #272 -:
май 05, 2008, 17:45:20 »
Не съм била на сватба в Одаджийски, но ходихме да го гледаме за нашата сватба .
Казват, че спокойно събират 100 души, но е захабеничък .... мокета и столовете
Предлагат и калъфи, но срещу 2,50 лв. на калъф, а това не ни устройваше ... заради вида му се отказахме
.... пък и не разрешават да се внася безалкохолно.
Ако тези неща не те притесняват или пък ако не сте ходили на място, по - добре отидете да го видите и да решавате тогава
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #273 -:
май 05, 2008, 18:54:02 »
Цитат на: no4ko24 в май 05, 2008, 12:27:25
а забравих да те попитам - Дани81, твоята свтаба в кой ресторант беше?
Моята сватба беше в " Глория палас"
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #274 -:
май 05, 2008, 19:04:53 »
Цитат на: dani81 в май 05, 2008, 18:54:02
Моята сватба беше в " Глория палас"
знаех си, познах го по снимите... страхотна сватба изглежда да е била, много красиви снимки. аз много исках да сме там, но датата е заета ... като на повечето места където ми харесва
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #275 -:
май 05, 2008, 20:52:55 »
На мен пък Одаджийски много ми хареса, в смисъл ресторанта ми се стори красив (ние бяхме и след една сватба и беше много хубаво украсен, може да е оказало влияние). Специално мокета казаха, че ще го сменят. Минусите са, че има едно кофти сепаре по средата на ресторанта, заради което няколко маси са неизползваеми или ако използвате гостите ви на тях ще се чувстват изолирани (ние говорихме и с човек, който е бил канен на сватба и е седял там и беше доста недоволен), има съвсем малко паркоместа, има строеж точно до него, който убива хубавата гледка, която е имало. Отказахме се.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #276 -:
май 05, 2008, 21:40:54 »
Ами незнам и аз. Днес докато се рових из форуми и сайтове "открих", че ресторант "Той и Тя" и хотел Александър палас са май едно и също.. Някой има ли впечатления? !етох някъде не особено въодушевени мнения (на един мъж, чиято сватба е била там - предтавете си, не само младоженките пишем и се потим
). Другият ми вариант засега са София Бест Уестърн - Сити хотел - изглежда приятно, както и Бест Уестърн Европа... Ако някой има лични впечатления - да сподели, много ще съм му благодарна
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #277 -:
май 06, 2008, 09:45:06 »
Аз за Сити хотел съм чувала само хубави отзиви
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #278 -:
май 06, 2008, 09:47:13 »
Цитат на: no4ko24 в май 05, 2008, 19:04:53
знаех си, познах го по снимите... страхотна сватба изглежда да е била, много красиви снимки. аз много исках да сме там, но датата е заета ... като на повечето места където ми харесва
Благодаря ти
Наистина беше много хубаво и аз останах много доволна от " Глория Палас"
Успех в търсенето
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #279 -:
май 06, 2008, 11:31:31 »
Цитат на: dani81 в май 06, 2008, 09:45:06
Аз за Сити хотел съм чувала само хубави отзиви
Чудесно, благодаря ти
, още днес ще отидем да го видим. А някой може ли да ми каже колко струва изнесеният ритуал и къде да попитам за подробности?
Момичета, а вие ползвали ли сте някоя агенция за консултации и съвети или сами сте си правили всичко?
«
Последна редакция: май 16, 2008, 10:06:22 от maria_lakova
»
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #280 -:
май 06, 2008, 19:04:14 »
Ние бяхме с изнесен ритуал, но една колежка от работата звъня на фирмата , която го организира, но и казаха, че вече било много по трудно да се прави. Незнам дали е вярно, но можеш да провериш
Успех
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #281 -:
май 06, 2008, 21:58:22 »
Цитат на: dani81 в май 06, 2008, 19:04:14
Ние бяхме с изнесен ритуал, но една колежка от работата звъня на фирмата , която го организира, но и казаха, че вече било много по трудно да се прави. Незнам дали е вярно, но можеш да провериш
Успех
Благодаря
Момичетаааа аз вече си имам ресторант
"Той и тя" в Драгалевци
направо ви казвам, камък ми падна от душичката, вече клонях към паника
Ходихме и до Одаджийски, също не е никак лошо, малко е по- така, '"тежко" там, а и наистина има не особено хубав изглед, особено от едната страна, но иначе ми хареса. Избрахме "Той и тя" в крайна сметка, собствениците са забавани хора. Не ми стана много ясно в крайна сметка този ресторант към хотел Александър палас ли е или не...
нямя включена нощувка, но ние ще си я включим, заслужава си. Надявам се, че съм направила добър избор, ще чакам някой с опит да сподели. Не че вече има мърдане - капарото е оставено, но все пак...
Много благодаря за отзивчивостта дотук
пак ще се възползвам, като сте такива милиии.. то има още сума ти неща май за вършене!!
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #282 -:
май 07, 2008, 12:50:57 »
Може ли сега един глупава въпрос? Типично за рачешката ми природа, вече ме налегнаха съмнения ... Феста Барчело толкова много ми харесва, не е свободен на нашата дата, но е свободен на много други дати около нашата. Кажете ми момичета, ако някой знае - какво ли става с оставено капаро?
дали със сигурност си "изгаряме" с него, или поне една част може да си я изискаме... Уф, май ме обзема излишна паника... Помогнете, ако имате повече информация (или опит) ...
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #283 -:
май 07, 2008, 12:55:37 »
мисля че няма да можете да си вземете капарото................ще трябва да го прежалите,но най-добре да попитате в самия ресторант!
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #284 -:
май 07, 2008, 13:49:45 »
Цитат на: no4ko24 в май 07, 2008, 12:50:57
Може ли сега един глупава въпрос? Типично за рачешката ми природа, вече ме налегнаха съмнения ... Феста Барчело толкова много ми харесва, не е свободен на нашата дата, но е свободен на много други дати около нашата. Кажете ми момичета, ако някой знае - какво ли става с оставено капаро?
дали със сигурност си "изгаряме" с него, или поне една част може да си я изискаме... Уф, май ме обзема излишна паника... Помогнете, ако имате повече информация (или опит) ...
Според мен може да се плати неустойка и да си вземете останалата част от паричките. Нямате ли подписан договор или нещо, в което да е упоменато какво се прави в такива случаи?
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
22