Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 01:22:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Ресторанти - 2 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ресторанти - 2 част (Прочетена 144981 пъти)
Lina
Новак
Публикации: 15
сватбар
Отг: Ресторанти - 2 част
«
Отговор #195 -:
април 01, 2008, 16:34:02 »
Здравейте,момичета!
Някой има ли някакви впечатления или информация за ресторанта на хотел Рила -ресторант "Враня"?
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #196 -:
април 02, 2008, 14:06:35 »
да помрънкам малко и на вас от отношението на ресторанта, на който се бяхме спряли
първо ви се оплаках, че не искат да го затворят само за нас, защото не сме покривали капацитета, но срещу 500 лв. или настаняване на гости в хотелската част щели да направят такъв "компромис". Добреее, съгласихме се с милото и решихме, че в движение ще изберем единия от двата варианта само и само да е този ресторант, защото много ни хареса. Втората издънка, която стана беше, че на менютата, които ми изпратиха нямаше грамаж
Е, кажете ми аз сега от къде да знам колко ще са големи порциите? Като изрично подчертах, че сега няма да можем да ходим да пробваме менютата и всичко ще се прави от разстояние. Отговора беше елате и пробвайте
. Третата издънка беше договора, който поисках..ами момичета какво да ви кажа, миналата седмица в сряда го поисках, отговора беше ще ви го пратим днес по-късно през деня..още го чакам
на всичкото отгоре милото в петък когато беше уговорката да отиде да остави капарото се е обадил да пита какво става с договора и те са казали, че адвоката го пише, защото по принцип нямали такава практика. Нормалната практика на мен ми се струва е те да се обадят или пишат, че имат проблеми с договора и няма да могат да го изпратят на време. Вчера отново им звъни милото и да ги "подсети" за нас и отговора бил да, да, договора е готов, ей сега го пращам на бъдещата ви съпруга да го прочете..еми..ни договор, ни дявол до сега
. Снощи аз вече бях излязла извън нерви и след сточасов разговор с милото просто сменихме ресторанта с първия, на който се бяхме спрели. Обади се на управителката в почти десет часа вечерта
и тя каза че все още е свободен за нашата дата
а тези от предишния ресторант ще ги почакам да ми пратят договора да видя до къде могат да стигнат в наглостта си и мисля да изпратя отказа ни не само до мениджъра на ресторанта, но и до мениджъра на хотела и веригата
пълно безочие, обслужването им въобще не отговаря на претенциите и звездите, които имат
Активен
fidelia
Сватбар
«
Отговор #197 -:
април 02, 2008, 21:02:09 »
Wienerin,
не че подкрепям липсата на договори, никак даже, но навсякъде тук това е практиката.
Имате ли възможност да си върнете капарото и да наемете все пак друг ресторант?
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #198 -:
април 02, 2008, 21:16:12 »
ние не им бяхме дали капаро, защото аз исках договор
и в деня, когато милото трябваше да остави капарото и да уточнят менюто (петък миналата седмица) те още не ми бяха пратили договора и той и не отиде при това положение, но се уговориха следващата седмица (т.е. тази която сега изтича) да са готови с договора и да се капарира...
аз за себе си не мога да си представя, че ще изсипя толкова много пари без да знам какво ще получа срещу тях, но може би си права fidelia, че явно договора вместо да е правило, то е изключение..
моя съвет е да си искате договори, за да няма неприятни изненади след това
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #199 -:
април 03, 2008, 09:22:25 »
Ние вече направихме резервацията на ресторанта за нашата дата!
Хотел Яев, с. Соколица, общ. Карлово!
По точно свекърва ми, но това няма значение
!
П.С. Горе долу колко капаро се оставя?
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #200 -:
април 03, 2008, 09:29:36 »
Цитат на: Zahira в април 01, 2008, 08:51:33
Ето един ресторант в Драгалевци:
http://toitia.dir.bg/_wm/gallery/?df=17&GDirId=bba845c45126fc6542632a9eb4f3aec4
Бях на сватба в този ресторант и не ми хареса - нито разположението, нито менюто. Дост е тесен и с едни огромни колони. Дансинга е малък и неудобен. Менюто беше доста оскъдно, въпреки че младоженците не се скъпиха за кувертите. И сервираха в много противни чинии, а и самите ястия не бяха красиво оформени.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #201 -:
април 03, 2008, 10:18:47 »
Аз не мога да изкажа конкретно мнение, тъй като просто го намерих в интернет и го показах тук за улеснение на търсещите.
Активен
Gerka
Професор
«
Отговор #202 -:
април 03, 2008, 13:30:06 »
Ние го посетихме, когато си търсехме ресторант и мога да се съглася от части с danieIa
Разположението му наистина е доста неподходящо за такова събитие или поне на мен не би ми харесало да разположа гостите си така, че едната половина да не виждат младоженците , а другата - дансинга, което пък е по - същественото ...... все пак се надявам там да прекараме повече време
За храната нямам коментар...не сме опитвали
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #203 -:
април 03, 2008, 16:20:20 »
Здравейте,
някой дали има наблюдения
относно Макси -Клуб на Симеоновско шосе. Ние много искахме да сме там и я капарирахме. Гостите ни ще са около 150 човека и много малко ресторанти разполагат с такъв капацитет.
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #204 -:
април 03, 2008, 17:55:52 »
fiamaa мисля че избора ви е перфектен.................поздравления!!!!!!!
Активен
ssiillvvyy
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #205 -:
април 04, 2008, 14:57:40 »
Здравейте,
я и аз да се намърдам тук
!
От няколко дни ви чета и доста ценна информация намерих тук - за което благодаря!
Ние сме от хората, които не обичаме дългите подготовки и разтакавания и решихме кои ще са: ресторанта, ритуалната зала църквата, дори датата - през последната 1 седмица! Та така и аз живот и здраве ще съм булка на 01 юни 2008 г.
Много бих искала да споделя моето мнение за ресторантите, които разгледахме - все пак на хората, на които сега това им предстои ще им е полезно!
Особеното при мен е, че всичко е в последния момент и по-хубавите ресторанти вече бяха заети и че исках просторен ресторант за 110-120 човека!
1. Централ форум - добри услови, хората бяха любезни, хубав интериор, прилични цени - малко малък - според мен 100 места са твърде оптимистичен вариант - реално към 80, правят по 2 сватби - т.е ако си на обяд трябва да си тръгнеш към 17.30
2. Одаджийски - много приятна обстановка, изключително любезна управителка, много добри цени за количеството и качеството на храната, персонала има желание да угоди на клиента и са склонни да коментират всичко, малко зацапан мокет, и пак ми се стори тесничко за над 100 човека - в средата имат един сепаренца, които заемат много място, поемат само по 4 човека. Навън се строи - всичко около хотела е в строеж. Правят само 1 сватба.
2. Ресторант Той и Тя - много хубава обстановка - направо с влюбих, само дето местата са сепарирани с колони, камина и чупки и всъщност хората не се виждат, освен това дансинга ми се стори тесен и неудобен.Правят само 1 сватба. Цените също ми се видяха добри, управителя разбран, много хубава тераса, отвън ресторанта има много хубав вид с едни стълбички.......... много романтично............
3.Панорама на Дондуков - тук има много добри отзиви - ние като отидохме отвън сградата изобщо не хареса на приятеля ми и не се качихме..............
- може и да сме сбъркали.Там правят по 2 сватби.
4. Ресторанта в Интерпред - там съм възмутена- Хубава обстановка, интересно аранжиран, правят само 1 сватба, но само дотук - Управителя, се държи много странно - привидно любезен, но всъщност идеята му е само да прокара неговото виждане за нещата. Куверта не може да се уточни сега- след два месеца щял да бъде такъв каквито са цените в момента. Т.е. ти капарираш ама незнаш колко ще платиш - това ще разбереш 10 дена преди сватбата. По отношение капацитета на заведението - просто трябвало да му се доверим - на въпроса как сега като има 75 места, тогава ще може да се поберат 120 със широк дансинг - можело и било напълно възможно само защото той го казвал - снимки не можел да покаже - освен една(под много странен ъгъл, от което нищо не става ясно). За разпределението на масите - това, което паказа изобщо не е с реалните размери - така че нищо не може да се разбере. Изобщо там останах с впечатление, че е една голяма измама.
5. При кмета - много симпатичен персонал, добри условия, добри цени, хубава обстановка, ама за мен не е подходящо за сватба с тези пейчици - някак не си преставям гостите ми да седят на пейка, пък била и тя хубава. Правят също само 1 сватба.
6. Ресторант Родина в хотел Родина - там ще е нашата сватба. Не е много хубав, но е просторен- това беше едно от основните ни изисквания!
Персонала е на ниво и се държат както трябва: любезно и с уважение. Само не ми харесаха гадните кафяви калъфи на столовете - сега ще мисля нещо с украсата - ако можем да наемем калъфи ще е добре, ако не.......... ще мислим някакви панделки. Там също правят само по една сватба. Цените са нормални.
«
Последна редакция: април 04, 2008, 15:10:21 от ssiillvvyy
»
Активен
Tinks
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #206 -:
април 04, 2008, 15:15:53 »
Здравейте!
някой дали има лични впечатления от ресторант “Метеор” -
http://www.meteor.bg/meteor_web.html
?
Активен
Gerka
Професор
«
Отговор #207 -:
април 04, 2008, 15:23:42 »
Ние сме ходили - зависи за колко хора ти трябва
Като цяло, обаче, той е малък и тесничък според моите впечанления
Активен
Lina
Новак
Публикации: 15
сватбар
«
Отговор #208 -:
април 04, 2008, 15:42:23 »
Здравей, Tinks !
Метеор е хубав ресторант като цяло,чувала съм добри отзиви и от други хора.Но това,което ме смути беше поведението на управителя-стори ми се доста нагъл.Ресторантът имал политика да не се пуска никаква чалга и задълвително да се ползва техният DJ.Нас това не ни устрои като условия,защото си бяхме харесали вече DJ,искаме да бъде той.А за музиката-нямаме намерение да се слуша само попфолк,но все пак ще има няколко песни като поздрав за гостите,които обичат такава музика.А и в крайна сметка не мисля да позволявам на някой да ми налага каква музика ще слушам на моята сватба!
«
Последна редакция: април 04, 2008, 17:55:57 от Bulechka
»
Активен
Jojolina
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #209 -:
април 04, 2008, 17:54:24 »
Здравейте,
И аз се интересувах от Метеор. И на нас ни казаха без никаква фолк музика, гръцко или сръбско. Не са ни казали, че се ползва техен DJ.
много се разочаровах от тях, защото как ще ти казват каква музика ще слушаш????
Вече си резервирахме ресторант "Той и тя". Управителят е мн готоин и разбран човек. Няма такса за внасяне на алкохол (само не може да се внася бира), няма ограничение в часовете
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...