Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 16, 2025, 19:10:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 22   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ресторанти - 2 част  (Прочетена 148922 пъти)

-Ади-
Професор
Публикации: 448

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: април 13, 2008, 16:57:43 »

Може ли един малко глупав въпрос? GROAN
След около 2 седмици ще започваме да проверяваме за ресторанти и ме интересува при запазването на ресторанта трябва ли да нося някакви пари за капаро или се плаща по-натам?
Кога се плаща за ресторанта,за да мога да си направя сметката,защото все пак това е най-голямата сума ,която ще се дава накуп за сватбата! badgirl help
Активен
amya
Професор
Публикации: 300

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: април 13, 2008, 17:12:04 »

Ами не е нужно още при огледа да носиш парички, ние първо харесвахме ,после опитвахме храната и след това запазихме - като се разбрахме когато имам време да занеса капарото. Мисля, че на повечето места е така като си харесаш място го резервираш и те ти казват до колко време да занесеш капаро. А пълната сума се плаща след сватбата - като се види колко гости са дошли и има ли допълнителни разходи   Wink
Активен
sonq
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #242 -: април 13, 2008, 21:02:41 »

ха ха ssiillvvyy направо ми е смешно след като видях какво си писала мила първо провери и след това пиши за ресторанта ИНТЕРПРЕД се отнася значи аз съм била там лично на две сватби и да ти кажа чесно едната сватба беше 125 човека при условие че събират 120 и никак не беше тясно даже беже супер а относно управителя Ангел се казва това е най добрия човек и голям професионалист в сферата с когото съм разговаряла а това беше скоро защото моята колежка ще я омъжваме там супер ресторант и отлични условия ти май си се нервилала че датата е заета а при тях това е нормално най добрите са Bravo
Активен
micedj
Сватбар
Публикации: 163

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: април 13, 2008, 21:56:17 »

Offtopic Драга sonq, този форум е за да си помагат хората с информация, а не да се нападат за изразено лично мнение. Тъй като ме заинтригува, би ли пуснала снимки на ресторанта с подредбата? Много ти благодаря!
Активен
Dalia
Ентусиаст
**
Публикации: 79

Amor con amor se paga

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: април 13, 2008, 23:58:35 »

Eli83, нашата сватба ще е в хотел Вега на 4 май. Наистина малко по-скъп е от другите ресторанти, но аз лично се влюбих в него щом влязох, а преди това бях ходила до Лебеда, Ловен Парк и т.н., но мисля, че не могат да се сравняват с него, доста по-изискано е, пък и на приятелят ми му хареса доста офертата с апартамента  girl_wink а и тортата е от тях. Препоръки от други хора нямам, надявам се всичко да мине гладко. Успех с търсенето!
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: април 15, 2008, 09:49:28 »

Dalia, и ние много се мислихме за Вега и много ни допадна и да се надяваме да сте направили добър избор. Обстановката е супер там и управителя се държа много добре, а апартаментчето си заслужава! Ние обаче все пак се спряхме на Festa Barcelo, също много ни допадна. Ще се радвам, ако някой сподели мнение за ресторанта? До тук нямам никакви забележки, но то и нищо не сме договаряли още. Но поне като казахме договор, че искаме, казаха веднага че няма никакъв проблем, което ме изненада, понеже нямат навика в България за подобно нещо  good
Активен
Биa'
Любопитен
*
Публикации: 44

Директор!.......на цирка.

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: април 15, 2008, 13:29:47 »

далиа би ли казала нещо повече за "ВЕГА"  като цени куверти и т.н и на мен много ми допадна.
А какво ще кажете за ресторант "БАЛИ",намира се в Гео Милевhttp://www.balicatering.net/
мерси!
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #247 -: април 15, 2008, 14:22:01 »

Bybeto, нашата сватба ще е на 05 юли във Феста Барсело  good На мен ми направи добро впечатление на фона на разни захабени обстановки или надути цени, управителя изглежда свестен и мисля, че условията са доста разумни
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: април 15, 2008, 14:35:55 »

Нашата сватба е в ЦЕНТРАЛ ФОРУМ обстановката е хубава,храната,цените също,били сме на 2 сватби там и много ни хареса,ако на някой му трябват подробности нека пише на лични smile
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: април 15, 2008, 15:25:11 »

Kittcat, това бяха и нашите причини да се спрем на него, а и се намира сравнително близо до ритуалната зала и няма да обикаляме из цяла София pardon Ще чакам снимки после и впеяатления. И успех  good
А Централ Форум също е много добра оферта, за жалост за нашата дата беше вече зает sad, но явно не е бил нашия ресторант girl_wink
Аз мога да предложа и още едно място, което не виждам скоро да е споменавано, Глория Палас в Горна баня - бившия дипломатически клуб. Красиво е и приятно. Управителя е доста любезен, но пак беше за жалост заето за нашата дата. Има и хубава градина за изнесени ритуали.
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #250 -: април 15, 2008, 15:31:41 »

Да, Глория Палас е също хубаво, но там затварят в 23ч. ни каза управителя на ресторанта, защото имат хотелска част sad А пък ние държим с моя любим да осигурим място за пребиваване на гостите и купон до ранни зори. Във Феста Барсело след ресторанта (към 02 часа) ни казаха, че ще запазят Караоке бара!!!!  yahoo danceg Нашите гости са големи купонджии и повечето млади хора и това беше основен плюс на Феста!
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: април 15, 2008, 15:35:55 »

Да и това с караокето също, ние сме един куп певици, а и повечето ми приятели са шантави и обичат да си грачат на караоке, така че определено е добра оферта  girl_wink singer singer singer Още повече не се налага транспортиране до други места за афтърпари. girl_wink
Активен
Didi_86
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: април 15, 2008, 16:45:21 »

twohearts Здравейте!!!   smile  Август месец ми предстои сватба!!!  girl_in_love  Резервирахме си ресторанта на "Хотел-Централ",този който се намира на "Христо Ботев"!!!  Около 100 чoвека се вразва да бъдем!!! Обаче нещо в последно време започвам да се замислям дали взехме правилно решeние,дали не трябваше да пообиколим повечko преди да го капарираме!!!! Притеснявам се да не се окаже малко тесен,и какво ще бъде обслужването!!!  sad
  good Ще съм ви много благодарна , ако някой има някакви впечетления и отзиви за ресторанта  да ги сподели!!!!  good

P.S. Извинявам се ако не съм пуснала темата където трябва!!!
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #253 -: април 15, 2008, 16:56:58 »

Didi_86, честито!

Честно казано, аз не съм виждала този ресторант, он е много популярен за сватби и във форума има много добри отзиви. Ако питаш за съвет за колебанието (които са се женили там, ще кажат за ресторанта), давай напред с организацията и не му мисли  good. Идеално място няма и според мен е излишно да се търси, важното е да ти "пасва" все пак, а сватбата ще стане не заради ресторанта, а с настроение.
Активен
Dalia
Ентусиаст
**
Публикации: 79

Amor con amor se paga

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: април 15, 2008, 20:24:49 »

BybetO, чувала съм само хубави неща за Festa Barcelo, на една приятелка сватбата й беше там...и както тя се изрази - "принцески ресторант"  smile аз някакси не стигнах до него, разходката ми по ресторантите приключи преждевременно с този на Вега   pardon  има темичка за Festa Barcelo в раздел Свършена и несвършена работа
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 22   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: