Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 23:40:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част  (Прочетена 190206 пъти)

kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #315 -: май 13, 2008, 10:36:53 »

Добе, решено е - най-задната кутийка печели с огромна преднина  Bravo Гучи, много хубава идея наистина, но при мен няма картинки, а просто зелен цвят. Даже започвам да се чудя дали изобщо да слагам някаква украса освен да "поръбя" краищата на "цветето" с фулмастер, който пише златисто (май Виенерин даде тази идея). Най-после магазините тук заработиха, така че пообед ще обиколя да видя какви материали мога да си взема и следобед ще майсторя  good
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #316 -: май 13, 2008, 17:05:11 »

Добре, преди малко се прибрах и набързо оправих бялата кутийка, която ми е шаблончето. Ето как изглежда в бяло със златист фулмастер по края:

Получи се много добре така, сега се захващам със зелените кутийки  good
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: май 13, 2008, 17:11:09 »

kopche , много хубави са станали белите със златния кант  good Bravo, с нетърпение очаквам и зелените  Girl_hide
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: май 13, 2008, 17:11:48 »

Bravo много е красива и точно така си я представях, че ще се получи обкантена със златистото  Bravo пробвай от едната страна, ако искаш  разбира се, да преплетеш халки, а от другата инициалите ви  good
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #319 -: май 13, 2008, 17:16:38 »

Имаме готови лепенки с халки, много са хубави. Обожавам норвежките книжарници, просто е Рай за хора, които обичат да се занимават с такива неща и с декорации най-вече  yahoo Има всякакви щуротии, просто всякакви ... но и цените им са едни ...  nea
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #320 -: май 13, 2008, 18:16:11 »

Така ... я сега да чуем уважаемата критика  Girl_hide

Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: май 13, 2008, 18:21:18 »

good аз одобрявам!  Bravo
и дори си мислех да ги направиш два вида, бели и зелени и на двойка да подарявате различни цветове  blush аз така имах "мъжки" и "женски"  blush
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: май 13, 2008, 18:32:46 »

И аз  одобрявам!   Bravo Bravo
И зелените са чудесни!А и намирам идеята на  Wienerin за двата цвята за много добра, аз дори като видах нейните и се замислех за мойте...аз исках само бели да са, но сега май половината ще ги направя червени  yahoo ти ще си прецениш как искаш! girl_wink
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: май 13, 2008, 18:34:31 »

kopche, браво на тебе! Много си сръчна. Страхотни са!  Bravo  good
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #324 -: май 13, 2008, 18:48:18 »

Благодаря  blush Радвам се, че ви харесват. Зелените ми се струват малко по-екзотични, но някак успях да им обърна "завъртането"  laugh И така обърнати стоят по-щръкнали отгоре, отколкото ако цветето се образува в другата посока (ама обясних и аз). Милото предложи да ги сложим до чиниите на всеки гост, така ще си ги отворят и вземат после вкъщи с тях. Може би ще купим малки шоколадчета или нещо друго и ще сложим по едно във всяка кутийка. То хубаво "мъжки" и "женски", ами за децата? Понеже ще имаме няколко дечица, та ми се иска и те да имат подаръчета, но да са по-различни кутийки. Или на тях ще са просто друг цвят, какво толкова  girl_wink Инициалите ни ще сложа върху поканите за сватбата, например на гърба на картичката. Иска ми се да измисля нещо като "семеен символ" от инициалите ни и мисля, че имам идея какъв да бъде, но ще оставя идеята да "отлежи" малко.
Активен
johnsons
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Колкото повече, толкова повече...

« Отговор #325 -: май 13, 2008, 19:18:25 »

Коpche, страхотни кутийки са станали Bravo good БРАВОС НА ТЕБЕ! Ето и моята версия, позволих си да открадна blush твоя златен кант и върху моите кутийки, браво за идеята good Ето моята идея, кажете ако ви хареса blush

* оригинал.jpg (55 KB, 486x365 - видяно 263 пъти.)
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #326 -: май 13, 2008, 19:24:27 »

Ааа, джонсънс, идеята за златния кант е на Виенерин  good Твоите са станали наистина сладки, харесват ми, браво на теб!  Bravo
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: май 13, 2008, 19:27:14 »

kopche, аз само се намесвам като стара баба ама  give_rose за децата защо не направиш буйките, а? в синьо за момченцата, а в розово за момиченцата? може и по две буйки да им направиш, че да се съберат повече лакомства  tease

johnsons, прекрасна ти е кутийката! аз като я гледах и се сетих за нещо  blush може вътре в това цвете, което се образува да се изреже от по-светло розово пак със същата форма, но малко по-малко и да се залепи отгоре му  good надявам се ме разбра  blush
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: май 13, 2008, 19:33:28 »

момичета, браво на вас! johnsons, и твоята е много хубава! Аз нямам нито време, нито търпение да се занимавам и затова се наслаждавам на вашите!  Bravo
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ

« Отговор #329 -: май 13, 2008, 19:43:43 »

Виенерин, проблемът е, че ако се залепи нещо върху цветето, отварянето става малко трудно без да се скъса нещо. Понеже кутийката се отваря точно като се разделят листенцата на цветенцето. Ето каква разновидност в канта направих и аз:

Иначе идеята с буйките е много добра наистина, хем моделчето изглежда много просто! Как забравих да си го принтирам днес шаблончето. Нашия принтер е на сервиз и ходя другаде да принтирам, но утре ще направя и буйки  good
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: