Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 06:18:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част  (Прочетена 190629 пъти)

Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 01, 2008, 10:32:06 »

Здравейте мушморочета ето и нашите подаръчета за гостите- комбинация от подаръче и късметче.Ще имат вътре по 5 захаросани бадемчета. Панделката ще е  обаче в цикламено.

* our favor box.jpg (70.84 KB, 243x163 - видяно 3554 пъти.)
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: април 01, 2008, 10:42:36 »

Това с колажите е страхотна идея, аз искам на нашата сватба подаръците за гостите да са снимки, но това още повече ми  харесва, но незнам дали няма да е много по - скъпо ще трябва да попитам фотографката ни как стоят нещата. Но идеята е много готина и стои страхотно. smile
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 03, 2008, 17:32:19 »

преди малко ми хрумна следната идея за подаръче и гледам, че Гери я е осъществила почти същата.
Намерих ръчно правени и опаковани бонбони с късметчета  yahoo едно бонбонче излиза 33 ст.На опаковката може да се сложи надпис и аз мисля да поръчам нашите инициали да са там. И после в кутийка (тук видях, че сте коментирали кутийки с цени около 0.30 ст.) да ги сложа и да ги завържа с панделка, на която да има малка картичка с надпис Благодаря и дата ни или направо да надпиша панделката с цветен фулмастер с датата ни и имената ни (разбира се, ако има място)
какво мислите? дали е удачна идеята?  blush
това са снимки на бонбончетата

Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: април 03, 2008, 17:50:02 »

ами да супер, много сладък подарък, и без това голяма част от гостите не се впеталяват от подаръчетата разни фигурги, с това поне ще им е сладко и ще им остане за спомен някакво късметче, което може и в портфейла да си приберат но когато го отворят ще се сещат за вас- good
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #79 -: април 03, 2008, 21:35:15 »

Предлагам ти първо да си купиш от тези бонбони , има ги в някои супермаркети. Аз също мислех в началото да си избера такива бонбони ,но след като ги опитах не ми харесаха особено, пък и пожеланията които има в тях не ми харесаха. Бяха от типа:Не питай, а действай!Ти най-добре знаеш как.
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #80 -: април 03, 2008, 21:56:26 »

Идеята с бонбоните е хубава,но не забравяйте да се съобразите с това,кога ви е сватбата! Ако е лятото и е много топло ще се разтопят!
 Идейка от мен- в 100 грама сладки продават корабийки във формата на сърце! Пак може да се опаковат с късметче ,което вие сте измислили, а и не рискувате гостите да се омажат с шоколад!
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 03, 2008, 22:18:28 »

aniii8 добре, че каза че са им кофти късметчетата, аз мислех, че са нещо по вдъхновяващо..

Дивна и ти си права, представяш ли си да се разтопят  girl_impossible shok

оххх какво да им подаря на тези хорааа  diablo
първоначално нищо не исках, после исках свещи от пчелен восък (има ги в малки размери и по-широки) ама майка каза, че свещ не се свързва с булка  huhhuh.gif diablo, сега и тези бонбони отпадат, гипсови и стъклени фигурки също не искам crazy и то май нищо не остана накрая
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 03, 2008, 22:37:15 »

моя приятелка ще подарява fortune cookie

« Последна редакция: април 03, 2008, 22:45:50 от Anichka » Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 03, 2008, 22:45:09 »

а за надписване на 6 мм панделка с фулмастер - от опит не те съветвам. мама успя да намери да ги надпишат за нас на компютър(10 ст на лентичка)
ето панделката с имената и датата

* muskalche.jpg (59.98 KB, 200x224 - видяно 3379 пъти.)
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #84 -: април 03, 2008, 22:54:30 »

Хм, интересна идея. Аз също не знам какво да подарим на гостите, обикалях магазини за сувенирчета тук, има прекрасни малки  празни кутийки, но какво да сложим вътре  huhhuh.gif Иначе тук обичат да си подаряват снимки в рамки по различни поводи, така че това няма да бъде необичаен подарък за тях, ако им подарим малки снимчици. Едно приятелско семейство подариха малки сладки стъклени чаши с нарисувана карикатура от външната страна, която изобразява двамата младоженци, и доста наподобява лицата им. Може би не е чак толкова лоша идея като се замисля и поне е оригинално  blush
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 04, 2008, 16:31:20 »

интересен подарък ми се струва малка подкова ( с имена на младоженците и дата) ,така че да  може после сватбарите да си я вземат и да си я сложат някъде в къщи  за късмет Wink
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 04, 2008, 16:40:03 »

Оффф и на мен ми е трудно да се спра на нещо подходящо  diablo  Имам няколко идеи: шоколадови сърца, с нашите инициали в  малка кутийка за подаръчета, харесала съм си и едни стъклени ангелчета, които са много сладурски   smile или шоколадови младоженец и младоженка направени с клише  tease. Много ми трудно да реша- а на милото му предлагам разни идеи и той само ги отхвърля  cray
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: април 04, 2008, 18:25:15 »

Anichka идеята с fortune cookie е супер, ама няма да има кой да ми ги изпече  huhhuh.gif панделката с печатания на компютър текст много добре се е получила  good в софия ли ги е дала майка ти за печат някъде?

Precious предполагам, че ще излезе скъпо да ви нарисуват ваша карикатура на стъклени чаши..но е идейно определено и ако можете да си го позволите ще е супер  good

nia81 подковата е добра идея, мерси  give_rose

fiamaa внимавай този шоколад да не се разтече, мен не предупредиха момичетата и мисля, че има логика в думите им, лятото знаеш как става жега в България и от съвсем малко може да се скапят шоколадовите работи...а тези сърца с инициали питах на едно място какви са цените и отговора беше по 2,70 лв на бройка  shok т.е. 5,40 лв. на гостенин..на мен ми идва доста, не знам на теб..
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 04, 2008, 20:00:21 »

Wienerin,
за съжаление не е София. но преди да намери на компютър ми предлагаше на ръка (не мога да намеря снимките сега) и не ми хареса начина на надписване- буквите бяха с различна големина...и аз малко я подпрях(живеем в различни държави) и тя с повече разпитване намери и на компютър.
Успех!  *THUMBS*ако не намериш в София - пиши ми и все нещо ще се измисли. има куриери и тн.  girl_wink
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #89 -: април 04, 2008, 20:47:57 »

Wienerin, несъмнено няма да е много евтино, но идеята ми хареса и се опитвам да измисля нещо аналогично и по-лесно за изпълнение. Сега се сещам, че една братовчедка беше ходила на сватба, на която гостите получили като подаръчета ръчно направени картички, на които булката беше нарисувала картинката с водни боички, а младоженецът беше написал четиристишие с красиво пожелание. Но булката е била художничка и не й е било трудно да го направи.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: