Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 18:53:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
За бременността - знаете ли???
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
28
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: За бременността - знаете ли??? (Прочетена 295511 пъти)
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
Отг: За бременността - знаете ли???
«
Отговор #360 -:
февруари 07, 2008, 12:18:56 »
Цитат на: didi_vla1983 в февруари 07, 2008, 10:31:21
Мамита някой знае ли какво се намира отдясно точно под ребрата?Доста встрани отдясно имам предвид.... Дали е черният дроб?Или ако не, какво е?Много ме боли от сутринта там.....
мила и мен ме болеше там около седмица, но от няколко дни няма болка
снощи питах доктора какво има там че ме е боляло и ме прегледа каза че не е от бъбреците, не е апандесит нямало песъчинки каза че всичко е ОК
отиди да провериш мила не стой така
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Така ми е добре...
«
Отговор #361 -:
февруари 07, 2008, 12:52:59 »
За
спремата
това което аз знам е,че в 9-тия месец даже е хубаво да се прави секс,защото в спермата се въдържало някакво вещество,което спомагало започването на родовата дейност!Това ми го каза лекарка и по точно по този начин
"В 9-тия месец ако вече ти се ражда и не ти се носи този корем,казваш на мъжа си да си свърши работата вътре и си готова" За в началото на бременността-Незнам
Колкото до това дали да се слага презерватив.....за по сигурно(от инфекции и бактерии) слагайте
Лепнете ли нещо,после на хапчета..........
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #362 -:
февруари 07, 2008, 13:32:42 »
На мен никой не ми е казвал да правим секс с презерватив, ама това, че сега трябва да сме още по-внимателни за инфекции то е ясно!
Дидке казвай на мъжа си всичко точно както си е, не трябва да се примиряваш с това, че той може би още не осъзнава какво се случва с твойто тяло!
А по отношение но моя проблем - Май вече не ме боли там.....
Може наистина бебчо да е бил, ама не се знае де...Айде да не обвинявам него за всичко...
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #363 -:
февруари 07, 2008, 17:06:47 »
Доиде и моето време да се включа.Момичета не съм чувала спермата нещо да пречи .Инфекции се получават ако имате ниакакъв проблем или не си сигурна в партньора си
.Което според мен е изключено.Ако тои е "стъпил"
на криво и е лепнал нещо което да качи и на вас, да но иначе .....Мисля, че за момента, а и в този форум такива идеи са недопустими.По въпроса за лентичката ще си сложа още не съм разучила как точно става.Иначе карам 25 седмица,Слънчо казва: "Огън не остана"
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #364 -:
февруари 07, 2008, 18:00:53 »
зависи ако и преди време някой от двамата е стъпил на криво и нещата са поутихнали сега точно е момента да се развият с пълна сила обсолютно е възможно особено ако някога е каран ЧПВ *THUMBS*то ту се появява ту изчезва!!!всичко зависи от имунитета но според лекари по време на бременността имунитета на жената е двойно и даже тройно засилен нещо в което не съм склонна да вярвам много ама хайде!!та това е инфекцията която даже да е имала жената преди време може да се появи през бременността!за съжаление секциото е задължително защото роди ли се по нормален път бебето е застрашено от дихателни и възпалителни проблеми и процеси по нататък!дете родено от майка с ЧПВ може да не прояви симптоми с години!!!!но това не значи че всичко е наред!
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #365 -:
февруари 07, 2008, 22:09:32 »
Вече съм пред изкукуригване на тема килаца.От където и да го гледаш все не става.Дневен прием на калории при бременност 2200.До тук ОК обаче какво са 2200 калории : тъъънка препечена филика с 50 гр.кашкавал и едно сокче за закуска - 300 калории, 2 гейпфрута +2банана 500кал.Една шопска + пилето без кожа и без мазнина 800 а да добавим и същия вариант за вечеря и сме минали лимита с 200 Абе тъй ги смятам иначе ги броя все същата Иначе на всякъде тръбят от кое по колко да се взима не знам дали ви е попадало това:
По време не бременността храненето е основен фактор за здравето на майката и детето. Ако преди това сте спазвали правилен режим на хранене, след като започне бременността трябва да се направят някои малки промени, за да посрещнете специфичните нужди на организма:
- Четири или повече порции плодове и зеленчуци, които ще ви осигурят нужните витамини и минерали.
- Четири или повече порции пълнозърнести и житни храни, които ще ви доставят необходимата енергия.
- Четири или повече порции мляко и млечни продукти за осигуряване на достатъчни количества калций.
- Три или повече порции нетлъсто месо, пиле, риба, яйца, ядки, боб или грах, съдържащи основно протеини.
Правилното хранене по време на бременността ще пази както вашето здраве, така и и здравето на бебето.
Ама колко да са големи тези порции????? От пилето само кокалчето ли да оближа или мога да изям и маааалко от месцето? И повече от 2-3 бобени зрънца може ли?
Вече не ги чета щото ми става зле ....ям си грепфуртите нищо че са по 150 калории на парче Гледаите и вие по оптимистично...После малките същества ще ни върнат килата за нула броики.2-3 Безсънни месеца покраи зъбите и ще сме готови за конкурс "мисис"
Активен
jennifer
Любопитен
Да живее любовта :)
«
Отговор #366 -:
февруари 07, 2008, 23:50:23 »
Цитат на: kleo_20 в февруари 07, 2008, 18:00:53
зависи ако и преди време някой от двамата е стъпил на криво и нещата са поутихнали сега точно е момента да се развият с пълна сила обсолютно е възможно особено ако някога е каран ЧПВ *THUMBS*то ту се появява ту изчезва!!!всичко зависи от имунитета но според лекари по време на бременността имунитета на жената е двойно и даже тройно засилен нещо в което не съм склонна да вярвам много ама хайде!!та това е инфекцията която даже да е имала жената преди време може да се появи през бременността!за съжаление секциото е задължително защото роди ли се по нормален път бебето е застрашено от дихателни и възпалителни проблеми и процеси по нататък!дете родено от майка с ЧПВ може да не прояви симптоми с години!!!!но това не значи че всичко е наред!
Мира,това ЧПВ какво означава? Онези брадавици ли така се съкрашават-чпв?
Съжалявам за тъпия въпрос но не съм сигурно за това ли ства въпрос. И ако е за това,ако една жена го е имала и изчезне,и след години си роди нормално сигурно ли е,че може да предаде нещо на бебето???
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #367 -:
февруари 08, 2008, 09:53:14 »
ООО Веси ако знаеш и аз какви ли не глупости съм срещала и изчитала и точно в някакви такива огромни количества и порции дето едва ли не на ден трябва да изяждаме по 2кг плодеове, 2 кг зеленчуци, 2 пилета, половин хляб (пълнозърнест), 500 гр бобови.... 1 буца сирене и 2-3 литра мляко!!!!Изобщо не ги чета вече, те тия са луди!
Гледам във всекидневния прием да има горе долу почти винаги по един път храна представител на всяка група - зърнени, млечни, плодове, месо...., но не в такива количества!!!Колкото ми се яде и това е!А по отношение на килограмите сега нищо не може да се направи - има време, а и бебчо ще спомогне после....
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #368 -:
февруари 08, 2008, 10:54:40 »
Аз малко ще отклоня темата...Хайде мамчета малко да повдигнем настроението и да се чувстваме красиви и желани (каквито сме си всъщност
):
http://health.actualno.com/news_147537.html
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
Сърцето ми се раздели на две....
«
Отговор #369 -:
февруари 08, 2008, 11:24:56 »
Диди много хубава статиика ,има нещо вярно в това.Аз след малко ще излизам и ще взема да се гримирам малко
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #370 -:
февруари 08, 2008, 11:29:49 »
човешкия папиломен вирус който ако не се лекува много време води и до причина за рак на шийката на матката!!!да тези брадавици са свледсвтие от него както и някои инфекции!!по принцип от докитата знам че това не се лекува просто се подтиска веднъж имал ли си го си остава в теб но трябва да се подложи човек на лечение за да го подтисне и д аняма последици *THUMBS*опасно е за бебчето ако го има а майката не знае и роди нормално!!иначе ако си лекувана не зная длаи след време би било опасно!!аз като се запиша на жк ще помоля доки за нов секрет и да видим какво е положението!!но ако има и най-малкото съмнене ще раждам секцио!!
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #371 -:
февруари 08, 2008, 11:34:01 »
Малеее това не съм го знаела
,но докторите по принцип като ходиш на прегледи не те ли гледат и за такова нещо или ти сам трябва да ги попиташ?
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #372 -:
февруари 08, 2008, 11:36:44 »
ами по принцип се прави натривка и цитонамазка!!моя доки специално ще ми следи и тези неща защото аз си имах такова нещо и се оправих но се надявам сега да не се появи пак!!!Маги ти си вече напреднала би трябвало да са ти правили такива изследвания!!то секрет задължително се проверява и за други бактерии и инфекции като кандидозата например
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #373 -:
февруари 08, 2008, 11:49:42 »
Да kleo_20 на мен са ми взимали секрети ,но никога не са ми казвали за какво точно изследване е и ,аз затова попитах.Но то ако е имало нещо обеспокоително той доките щеше да каже
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #374 -:
февруари 08, 2008, 13:41:36 »
Странното е, че и аз досега не са ми вземали никакви секрети...
А и цитонамазка не съм си правила, взех да се притеснявам....Трябва да проверя тия неща другия път като отида при доки!
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
28