Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:41:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН! ОБИЧАЙТЕ СЕ!  (Прочетена 236674 пъти)

plamak_
Сватбен ГУРУ
Публикации: 880

Моят сватбен албум

« Отговор #345 -: август 23, 2010, 12:17:18 »

За св. Валентин подарих на милото кутия с 365 късметчета. (има снимка в галерията) На 52 от тях има написани задачки, а останалите са с любовни обяснения, афоризми, стихове, комплименти. Всичко написано на ръка и подбрано така, че да е подходщо за нас двамата. Сложих и снимки на няколко секс пози. Опредлено освежават отношенията. Вечер ме чака да се прибера, за да си изтегли пред мен късметчето или го оставя на бюрото, за да го видя. Много от късметчетата също ги приема за задачки и държи да ги изпълня. :sarcastic:Като ги прочете и нещо в погледа му се променя. pardon

Към задачките има разходки до определени места, нетипични за нас неща като каране на кънки на лед (и двамата не сме до сега), любовни игри като това да ме съблича без ръце, или един от двамата да е роб на другия през деня  laugh

bubka и valia_diva също направиха такива на съпрузите си и определени са доволни от последвалия ефект.

Супер идейка и аз ще направя за следващия Св.Валентин такъв подарък ,определено е много оригинално.
А аз реших един ден да се възползвам от белите си престилчици (тъй като съм сладкарка) и си подбрах едно секси боди сложих една престилка и медицински слушалки на врата и влязох в ролята на чичо доктор .Беше забавно и определено неочаквано за пъртньора ми.  yahoo blum
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: януари 13, 2011, 18:01:23 »

Момичета, реших да пусна темичка за този романтичен празник, където да споделим идеите си за как да изнедаме нашите любими хора, а защо не и да се похвалим как са изненадали нас give_rose Аз мисля да подаря на моето момче тортичка , направена и украсена от мен  smile
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #347 -: януари 13, 2011, 18:34:02 »

Боже, сьвсем бях забравила, че идва св. Валентин  girl_impossible girl_impossible girl_impossible Обикновено от Коледа сьм готова с изненадите...

Тази година май ще е трудно да се празнува. Ама сьм решила да му взема на Фабио една кутия шоколади КамаСутра - на плочки са и вьрху всяка плочка с контрастен шоколад в релеф е изобразена сцена от КамаСутра. Аз и с..с няма да мога да правя, ама поне обича шоколад  pardon
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: януари 13, 2011, 18:50:47 »

Ние пък май ще празнуваме на 13, че на 14 трябва да се виси в посолството  sad Дано само моето гадже се съгласи да иде за половин ден на работа на 14 следобяд, че иначе кога ще я правя тази торта, трябва от петъка  shok Иначе съм я замислила доста сложна и сантиментална  blum За първа година се вълнувам от този празник, до сега винаги ми се е струвал излишен  girl_impossible
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #349 -: януари 13, 2011, 18:57:52 »

За мен е просто повод една двойка да прекара хубава вечер и да си каже, че се обича. Такива поводи не са много и трябва да се тьрсят и използват  Girl_hide
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

« Отговор #350 -: януари 21, 2011, 23:45:14 »

Отворих и аз сега темата и аз харесах предложението на Нинка. Св.Валентин наближава и е време да се залавяме за работа. Само се чудя позите как ще ги нарисуваме?  funnytooth
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: януари 21, 2011, 23:46:49 »

nadelina88  funnytooth По-скоро със снимки ще стане. Ще бъде и по-секси. girl_wink
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: януари 22, 2011, 00:27:27 »

ехехеееее....Лионеска направо ме срази с тази идейка  Bravo
може ли да разкажеш малко повече относно късметчетата...в смисъл...в продължение на една година всяка вечер си теглихте късметче ли...не губи ли интерес като минат няколко месеца...на мен много ми допадна идеята  yahoo ама да не го отегча милия и накрая да ги захвърли дето се казва и да ме хване яд за труда дето съм хвърлила  insane
аз тази година за Свети Валентин нямам нииииикакви идеи  angry нещо фантазията и идеите ми са изклюили тотално... angry
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: януари 22, 2011, 09:24:02 »

Отворих и аз сега темата и аз харесах предложението на Нинка. Св.Валентин наближава и е време да се залавяме за работа. Само се чудя позите как ще ги нарисуваме?  funnytooth
Наде карай ги на имена или обяснение , поне аз така смятам да ги правя защото нямам мастило в принтера да си ги изкарам в къщи, ама ти можеш и на него всъщност. smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #354 -: януари 22, 2011, 12:26:40 »

BeRa, по-скоро в началото  не се сещаше да тегли и трябваше да му напомням. Сега няма проблем с това. Ако е проспуснал да тегли единя ден, на следващия вземапо две. И мъжете обичат да четат мили думи по техен адрес. А най-любимите му, разбира се, са секс позите. sarcastic

nadelina88 , аз си принтирах картинки от нета, които после залепих на цветната хартия. pardon
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: януари 22, 2011, 17:55:33 »

хехехе супер.... yahoo може да измисля нещо,...а може да се направят и седмични късметчета  girl_wink ...мен ме е страх да не го отегча моя сладур...то всеки мъж си е различно де...знам ли...ама за седмични най вероятно ще открадна идейката ако Лионеска няма против  give_rose
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: януари 23, 2011, 16:19:55 »

И аз моите мисля да са седмични - около 50. За да не му поомръзне, а и защото 365 как ще ги измисля си нямам на идея!  girl_impossible Евала на lionelsa за търпението и остроумието. Bravo
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: януари 24, 2011, 00:19:34 »

И аз смятам за Св.Валентин да правя кутийката с късметчетата , ако не мога да ги докарам за всеки ден ще останат за седмични , ще видим колко ще успея да намееря.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: януари 24, 2011, 14:12:46 »

Не е толкова трудно да се намерят. В нета има много мисли и афоризми за любовта. Като сложиш няколко снимки на секс пози, няколко комплимента.....едно стихотворение от 4 абзаца прави 4 късметчета blum
По-трудно ми беше да измисля 52-те различни късметчета с неща, които трябва да правим. Ей там падна мислене. На мен ми отне две вечери, при положение че ги писах на ръка и навиването е доста трудоемко.
Активен
LadyB
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #359 -: януари 28, 2011, 00:13:55 »

За мен всеки ден е Св. Валентин, всеки ден е празник, всеки ден се чувствам обичана, на всеки 3 - 4 дни получавам голяма червена роза, дорисъм събрала всички получени до сега рози, някой ден смятам да ги аранжирам в нещо smile
« Последна редакция: януари 28, 2011, 00:23:58 от PrincessJasmine » Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: