Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 01:44:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Празници
(Модератор:
ina_lemon
) > Тема:
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН! ОБИЧАЙТЕ СЕ!
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН! ОБИЧАЙТЕ СЕ! (Прочетена 236677 пъти)
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
Отг: ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН! ОБИЧАЙТЕ СЕ!
«
Отговор #330 -:
февруари 05, 2010, 11:57:46 »
КатиНка къде беше досега, малееееее моя ще откачи по тези неща
Дано приемат с кредитни карти разплащания, че вече нямам в кеш
Страхотни комплекти
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #331 -:
февруари 05, 2010, 12:36:02 »
Вярно много слaдурски нещa имa *YAHOO*Оби4aм дa гледaм подобни крaсоти,но не нa мен,a нa високи руси кaки
Зa жaлост тaковa нещо не би ни влязло в употребa
Пък и нямa къде дa го ползвaме.
Много се рaзо4aровaх,4е ще си остaнем в нaс зa Св.Вaлентин и нямa дa се изпълни товa,което бях нaмислилa
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #332 -:
февруари 05, 2010, 13:17:04 »
Вижте тук -
http://www.lyubovni-pisma.com/?cat=17
Има доста идейки, от които може да взаимствате и да развивате. Аз бях направила тази с търсенето на съкровища и имаше огромен ефект. Мъжът ми направо се просълзи от умиление
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #333 -:
февруари 05, 2010, 17:54:50 »
Ето нещо и от мен.
http://www.vakancia.bg/i.php/Sv_Valentin.html
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #334 -:
февруари 12, 2010, 16:34:28 »
Аз спечелих от играта на I love Milka, така че на 14-ти ще се разходим до мястото на билборда и ще изненадам милото в комплект с любимите му бонбони
Освен това бях подготвила изненада, която трае 1 седмица до деня на Св. Валентин. Всеки ден милото получава мило стихче, което го отвежда до място, на което е скрит любовен ваучер и печели разни наградки (масаж, разходка, вечеря на свещи, любимо ястие), като всяко има право на ползване различен брой пъти, като до 14-ти трябва да ги изразходи. Това е така наречената (от мен) седмица на любовта. Последният ваучер е точно на 14-ти и с него в знак на любов получава "сърцето ми", като правото на ползване е до живот
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #335 -:
февруари 12, 2010, 16:38:36 »
Ех
DoniM
Честито за билборда
това е прекрасно
А за тези изненадки по дни
много идейно от твоя страна
Пожелавам Ви много вълнуващ и незабравим Празник на Любовта
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #336 -:
февруари 14, 2010, 17:19:10 »
Честит Свети Валентин на всички ни!!!
Любовта е танц прекрасен, птица, която трябва да лети.
Тя може веднъж да ни докосне, но вечно да продължи.
Желая ни да танцуваме цял живот този танц на любовта...
Активен
bebe_27
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #337 -:
февруари 14, 2010, 20:33:22 »
Честит Свети Валентин на всички
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #338 -:
февруари 15, 2010, 11:33:51 »
Цитат на: DoniM в февруари 12, 2010, 16:34:28
Аз спечелих от играта на I love Milka, така че на 14-ти ще се разходим до мястото на билборда и ще изненадам милото в комплект с любимите му бонбони
Каква е играта на Милка (и каква е печалбата) ?
Моят план за вчера подейства безотказно
след целия стрес, който събрах (както обикновено по тия събития)
Малко след 18ч една приятелка се обади на Фабио да му каже, че ще мине през вкъщи да му остави нещо за мене, което го блокира да не излиза, че ако беше дошъл да вземе от работа-беше свършено
Аз излязох от работа към 19ч и бегом към ресторанта.
Наредих масата - в средата една декоративна лента от органза, върху нея друга велурена и най-отгоре перли. Червени сърчица навсякъде
Салфетки сгънати във форма на любовно писмо, върху които в ролята на тейбъл картички сложих сърчице с буква от камъчета Сваровски (Ф върху неговата салфетка и И върху моята)
В плика на Фабио пъхнах една лИбовна поема. А в средата на масата картичка със сърце направено отново от Сваровски
След като всичко беше готово, излезнах навън, звъннах му по телефона и му казах, че сега излизам точно от работа и много ми се дояло пица, да се срещнем преди италианския ресторант. Той се позачуди малко и викам леле, дано не каже, че не ще
Обаче каза Да и след 10 минути пристига. Влизаме вътре, сервитьорите се правят, че няма нищо - "Двама ли сте, ей там на горе се качете" и като пристигаме пред нашата маса, Фабио
(ние иначе сме редовни клиенти в този ресторант, да отбележа за протокола).
Пък на съседната маса имаше една голяма група чужденци, които явно бяха видяли, че се готви нещо и само ни чакаха да се появим, да видят какво ще стане. И като влязохме се обърнаха всички към нас и после почнаха да ръкопляскат. И беше много яко.
После хапнахме, пийнахме и преди да си тръгнем, от ресторанта ни поднесоха по една чаша шампанско
И когато се прибираме вкъщи, що да видя.... Фабио милия, накупил всичко необходимо, за да ми приговти вечеря, плюс бутилка вино, една кошничка с рози и торта във форма на сърце
Той затова се чудел като съм предложила пицата, дали да каже Да, ама подозирал, че съм намислиля нещо и не му се искало да ми разваля плановете
И тъй нашия Св. Валентин - денят на изненадите - аз изненадах него, той изненада мен, а ресторантът ни изненада и двамата.
ПП. Много се извинявам за дългия пост, ама не успях да го събера по-накратко
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #339 -:
февруари 15, 2010, 12:56:37 »
inaxastra
, много добре се е получила изнернадата
А кога ще е продължението? Т.е., кога Фабио ще ти приготви вечерята?
Моят подарък от 365 пожелания за всеки ден се прие много добре. Днес милото си е изтеглил първото папирусче и ми се обади да се похвали какво е
Аз пък нямам търпение да дойде събота да разбера коя от задачките ще си изтегли
Аз като подарък получих перфоратор пеперуда. Той милият го купил много отдавна, ама аз като го замъкнах онзи ден в Слънчогледи и целия изтръпнал да не кажат нещо продавачките и аз да разбера, или да има същия и да се лепна за него
За нас голямата романтика беше в събота, когато се разходихме сред природата и седнахме под едно дърво гушнати да си говорим, а около нас кокичета и минзухари.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #340 -:
февруари 15, 2010, 13:10:19 »
Олеее Ина.Било е много хубаво.Невероятно.Прииска ми се и аз да съм била там *INLOVE*Имаш ли снимка на красотата,която си сътворила???Много се възхищавам на вси4ко,което твориш
Нинка
и при вас е било романти4но под дървото.Еххх тези трепети
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #341 -:
февруари 15, 2010, 13:40:25 »
Ина
, браво, прекрасна изненадка си му спретнала на Фабио, но още по-прекрасно е, че той горкия се е отказал от своята, познавайки жена си
Нинка
, и при вас е било весело, значи - имало е тръпка от разкриване
Да ви разкажа и аз моите перипетии по подготвянето на подаръка и последващите реакции.
Както някои от вас знаят, с
lionelsa
правихме еднакви подаръци
Моя милост до събота сутрин не беше купила нито кутията, не беше и навила нито едно папирусче
Та, заявих аз на мъжо, че в събота не може да разчита на мен за помощ по апартамента, затова пък трябва да ме заведе до Скай Ситито
Остави ме там, а той отиде да прибира паркета.
Аз набързо купих кутия, сламки за папирусите и яхнах едно такси към вкъщи.
Нарязах първата сламка и завих едно папирусче - и познайте, то не иска да влезне в сламката
Ужас, а аз не купих никаква панделка като backup вариант. Супер много се ядосах и ми стана тъпо едно
Изведнъж обаче ме осени идея, че мога да използвам клечка за зъби, около която да навия листчето - и, воала, то взе, че стана
Така навих всичките 1000000 листчета - точно толкова имах чувството, че са, накрая не си усещах пръстите и се счупих да бързам, мъжо да не се прибере.
В събота още едва дочаках 12ч вечерта и веднага му я подарих
Той, милия, много се зарадва
Макар, че хич не искаше да чака до понеделник да тегли.
В неделя сутринта, вече щеше да умре от любопитство и след дълги молби му разреших да си изтегли първото папирусче, от тези за уикенда, които са, като му казах, че задължително трябва да се изпълни - той се спасява, ако е нещо, което изисква цял уикенд
За негов късмет му се падна да ми направи закуска в леглото и понеже бях вече станала, той ми направи кафенце и докато си го пиех на диванчето, му давах инструкции как да направи първата баница в живота си
Много вкусна му се получи и така - хапнахме после баничка на дивана
Та, така при нас!
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #342 -:
февруари 15, 2010, 19:53:58 »
Katence
, три глави мислят по-добре от една - аз, bubka и Internet
КатиНка
, в галерията ми има снимка на въпросната кутия.
Ау,
bubka
, аз не ти ли написах, че така се навиват по-лесно :girl_impossible:Ама то кое по-напред в тази суматоха?!?! Важното е, че в срок си изпълнила задачката
Аз до последно държах милото в напрежение. Оставих подаръка във Варна, а weekend-а бяхме на гости при родителите му. През цялото време му подмятах нещо за него, като например: "Сега не пътуваме обратно за Варна, а към подаръка ти."
Дадох му го малко преди да излезем вечерта
и той не успя веднага да му се нарадва. Прибираме се нощес и той мъкне кутйката със себе си от стая в стая
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #343 -:
февруари 15, 2010, 22:01:54 »
Ехааааа ама направо лИбовно ме настрои тази тема.....с толкова романтика, копнеж, трепети, изненади и вълнение е пропита....
направо да се влюби човек
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #344 -:
април 08, 2010, 09:44:27 »
За св. Валентин подарих на милото кутия с 365 късметчета. (има снимка в галерията) На 52 от тях има написани задачки, а останалите са с любовни обяснения, афоризми, стихове, комплименти. Всичко написано на ръка и подбрано така, че да е подходщо за нас двамата. Сложих и снимки на няколко секс пози. Опредлено освежават отношенията. Вечер ме чака да се прибера, за да си изтегли пред мен късметчето или го оставя на бюрото, за да го видя. Много от късметчетата също ги приема за задачки и държи да ги изпълня. :sarcastic:Като ги прочете и нещо в погледа му се променя.
Към задачките има разходки до определени места, нетипични за нас неща като каране на кънки на лед (и двамата не сме до сега), любовни игри като това да ме съблича без ръце, или един от двамата да е роб на другия през деня
bubka
и
valia_diva
също направиха такива на съпрузите си и определени са доволни от последвалия ефект.
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...