Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 01:37:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН! ОБИЧАЙТЕ СЕ!  (Прочетена 236671 пъти)

valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: януари 11, 2010, 12:52:06 »

И аз не знам дали ще празнуваме, още повече, че може и да не си е тук. За това и не се нагласям много. Иначе винаги може да се сретне една романтична вечеря на свещи.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: януари 11, 2010, 12:59:52 »

еее момичета, така като ви чета едно тъжно ми става
Валя, много е гадно така като на повечето празници мъжа ти го няма cray, но пък може да наваксате като се върне, то е важно да се празнува.
 Клео, аз си мсиля, че човек трябва всеки повод да празнува, може  ти да му организираш нещо на твоя мъж, на мен акоми каже че ще играе футбол на свети валентин и направо beating, то по принцип това важи и за другите почивни дни, особено ако съм си наумила нещо
 аз не знам още къде и какво, но трябва да се замисля сериозно
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: януари 11, 2010, 16:48:52 »

мм то май е рано още да се мисли къде ще се празнува. Ние си го тачим празника и сигурно ще се прави нещо, но какво рано е да се каже... Някакви идеи момичета  pardon
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #318 -: януари 11, 2010, 20:44:02 »

О, да аз имам вече идея  good

По традиция всяка година правя вкъщи вечеря с тематична украса на масата и на цялата къща (която е една стая де). Тъй като тази година се пада неделя и мъж ми си е дома, съвсем се бях отчаяла. Но покрай вашите приказки за ресторанти се сетих, че може да пренеса украсата в ресторант директно.
Та мисля да говоря с ресторанта, вечерта на св. Валентин да отида да украся нашата маса. Класическите неща, които повдигат духа и правят една вечеря специална-тейбъл карта, нейм картички, салфетки сгънати по-така, някоя и друга джиджавка на масата и готово  danceg
На Фабио ще кажа, че имам среща с приятелка и няма да се бавя. После му звънкам - ела там и там. Дано стане както съм го намислила. Много съм доволна  yahoo
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: януари 12, 2010, 14:11:42 »

inaxastra, и да не забравиш да ни снимкаш после украсата. girl_wink

Аз съм решила да направя валентинки на най-близките си приятелки blush Много, много не го тача този католически празник, но идеята му е да показваме любовта към близките си, а го правим все по-малко по мой наблюдения, така че е добър повод да има напомня колко много значат за мен  heart
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: януари 12, 2010, 16:46:27 »

Хм, ние правим 6 години от както сме заедно на 14-ти тази година, така че това за нас винаги е един по-специален ден. Имахме идея другата седмица, когато ми е рождения ден, да ходим на СПА в Девин, но тъй като времето се очертава кофти, а може и да се наложи да сме си в София уикенда, сега ми хрумва, че може да го оставим за 14-ти.
Макар, че факта, че е неделя е доста неприятен  angry
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: януари 12, 2010, 22:08:31 »

Капризче поразкажи малко, че ми събуди любопитството...  blush tease

Сиси, ми то е много смешно. Те двамата си говорили и обсъждали че искат да ни изненадат за Св. Валентин и после кумата ми случайно ги чула че говорят по телефона нещо за някаква идея за 14-ти, но не разбрала за какво става въпрос и за кой  месец(действието се развива декември). После от фейсбук ми стана ясно къде искат да ни водят и кога точно. Погледнах му личните съобщения на моя мъж. Знам че не трябва и по принцип не го правя, но ми беше много любопитно.  blush Та сега си чакам изненадата smile
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: януари 13, 2010, 09:38:19 »

Аз реших, че ще е много добре за нас да отидем някъде за уикенда на хижа или нещо такова и там да си изкараме страхотно и вчера споменах на милото и той беше повече от съгласен. *THUMBS*Сега остава да изберем дестинация и да запазим стая.
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #323 -: януари 13, 2010, 11:45:25 »

Моята идея за тази година е да отидем някъде с милото, някое хотелче smile
Но аз искам и СПА и масажи и мноооогоооо романтика heart heart heart, обаче финансово нещо няма да можем да си го позволим sad
За съжаление близо до Варна няма нищо такова cray
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: януари 13, 2010, 12:43:46 »

И сегa кaто ви 4етa зaпо4вaм дa се зaрaзявaм с ентосиaзмът ви danceg
Подсетихте ме,4е и ние с милото си имaхме преди мноооооого време едно слaдурско хотел4е,което посещaвaхме и си по4ивaхме aктивно yahoo
Сегa кaто имaме и колa ще ни е пове4е от лесно дa идем зa уикендa.Ще си по4ивaме,ще се нaспим,ще си поговором зa нaс си/имaме нуждa/Детето нa свеки ще го дaдем,но ще ги предупредим от рaно дa нямa изненaди.Дaно сaмо нa моето мом4е му допaдне идеятa
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: януари 13, 2010, 13:01:45 »

Ние миналата година бяхме в Охрид и ди изкарахме много хубаво. Мисля си и тази да идем  heart
Активен
tsukiyouji
Регистриран

Публикации: 0

« Отговор #326 -: януари 21, 2010, 08:19:02 »

Здеавейте!
Приятно ми е!
Аз имам една идея, която ми хрумна току-що и тожа е моят подарък за приятелят ми, с който сме заедно от 2 години! АКо имате програмата photoshoр и някоя друга за правене на колажи, можете да съберете на едно платна ваши снимки и разни сърчица, и пожелания едно до друго в умален вариант, така че да се съберат на платното и да идете да жи го принтират на хубава хартия в голям размер Wink и ако искате после могат да ви го рамкират!
Това ще е една ваша картина на любовта и може да я сложите над спалнята, примерно...
Мисля, че е оригинално, малко повече средства ще са необходими, но ефекта ще е добър smile
Пишете мнения smile

Моля пишете само на кирилица!!!

* Flower_heart.jpg (57.3 KB, 550x550 - видяно 310 пъти.)
« Последна редакция: януари 29, 2010, 12:12:05 от ˙·٠Bulechka™٠·˙ » Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #327 -: януари 26, 2010, 23:21:13 »

Ей момичета заразихте ме ! Обикновенно тъй като сам родена на 15,02 правим парти в къщи за приятели, та да отбележим и единият и другият празник.Мятам някое и друго сърце по полюлеите хвърлям тук там някое шоколодово сърце и предупреждавам гостите да са облечени в червено /не че не знаят, тук сме всичко 12 бр./ Тази година решихме да пропуснем ... ще се отдадем на релакс - до колкото е възможно с нашето зверче но няма да е лошо и някое подаръче да спретна.Прочетох доста предложения за което всъщност се захванах да пиша този пост - да благодаря за идеите !!!
Активен
Happylife
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #328 -: януари 29, 2010, 11:23:23 »

Абе и аз много си падам по подаръците за свети валентин. Видях онзи ден една сребърна монета в ПИБ точно се е убила за подарък за Св. Валентин. Две лебедчета отпред се прегръщат. Хареса ми и я взех. Други идеи от вас?
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #329 -: февруари 05, 2010, 11:45:50 »

Мацки, гледайте какво става тук - http://www.lux-saten.com/leg-avenue/  tease
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: