Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 01:49:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН! ОБИЧАЙТЕ СЕ!  (Прочетена 236026 пъти)

Rou
Сватбар
Публикации: 273

« Отговор #240 -: февруари 13, 2008, 14:57:45 »

Аз на моя любим ще му подаря албум със снимки от медения ни месец, на албума му залепих мидички и рапанчета които събрах докато бяхме на медения ни месец в Белиз  heart И също билети за танго точно за утре!
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: февруари 13, 2008, 15:11:24 »

А моят подарък за милото за Св. Валентин ще е положителен тест за бременност!  yahoo
ААА Наталка супер - този свети валентин няма да го забрави никога!!! Честито!!! Bravo
Ние ще сме си на традиционната романтична вечеря в къщи. Само да не закъснея утре, че ще ходим с шефа в командировка
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: февруари 13, 2008, 15:14:23 »

Честито, Наталия!  beddybye Сигурна съм, че това ще е най=прекрасният подарък, който някога е получавал  give_rose
Активен
margi
Ентусиаст
**
Публикации: 133

« Отговор #243 -: февруари 14, 2008, 00:41:15 »

ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН, КРАСИВИ МОМИЧЕТА! heart heart heart

Ще ви поздравя с нещо, което за съжаление нямам толкова талант да сътворя аз самата, cray но много ми харесва.  *THUMBS*И то тези стихове са ни толкова, ама толкова много познати. Само дето аз специално не бях им обръщала внимание. Докато преди няколко години един човек не реши да акцентира върху някой от тях. /Човека е мъж,  O_Oно не текущия cray cray/и запя тази много известна песен. Но  я изпя малко фалшиво и оттогава не съм го виждала.  :PМайтапа настрана, но  сантиментални нотки ще ви обземат....

ОБИЧАЛ ЛИ СИ ИСТИНСКИ ЕДНА ЖЕНА
За да обичаш истински една жена,
да я разбираш - дълбоко в същността й трябва да се потопиш
да чуваш всяка нейна мисъл - мечтите й да виждаш.
Да й дадеш криле - когато иска да лети
накрая във обятията й безпомощен разбираш,
разбираш, че истински обичал си я ти!

Обичаш ли една жена, кажи й,
че е истински желана.
Обичаш ли една жена, единствена кажи й , че е на света.
От тебе да научи да копнее,
че вечно ще е жива любовта.
Кажи сега : обичал ли си истински ?
Наистина и истински дали обичал си жена?

За да обичаш истински една жена,
да те прегръща дълго позволи й -
докато почувстваш как силно милвана да бъде иска тя
с дъха й сам да дишаш трябва - и бавно да я вкусваш
така полека усещаш я в кръвта
а щом в очите й откриеш още неродените деца,
разбираш, че истински обичал си една жена!

Дари я с вяра - прегръщай я силно
добър и нежен с нея ти бъди...
и тя ще е винаги с теб, ще се грижи за теб
само обичай я истински ти......

heart heart heart heart
Активен
tsvetenden
Ентусиаст
**
Публикации: 52

Най-истинските неща са невидими, те се чувстват

« Отговор #244 -: февруари 14, 2008, 01:47:25 »

Чудесни стихове Bravo
Честит празник на всички! give_rose Любовта е най-силото чувство и има различни проявления, но винаги е красива и животворна! heart heart heart
Ще споделим един красив сън - сън, който няма да искате да свършва. В този сън денят е красив, топъл и слънчев. Чувате птичките, вятъра и малка рекичка. Вървите към нея. На брега и един старец медитира и вие виждате как от главата му струи красива разноцветна светлина. Опитвате се да не му пречите, но той усеща присъствието ви и отваря очи. Очите му са пълни с любов и се усмихват. Питате го как успява да излъчва тази прекрасна светлина. Питате го дали може да ви научи да правите същото. Той отвръща, че преди много, много години е задал същия въпрос на учителя си.

Старецът започва да ви разказва историята си: „Учителят ми отвори гърдите си, взе сърцето си и от него извади красив пламък. После отвори гърдите ми, отвори сърцето ми и сложи пламъчето в него. Върна сърцето ми в гърдите и щом то се озова вътре в мен, почувствах силна любов, защото пламъкът, който учителят сложи в сърцето ми, беше собствената му любов.

Този пламък растеше в сърцето ми и се превърна в голям, голям огън - огън, който не изгаря, но пречиства всичко, до което се докосне. И той докосна всяка клетка в тялото ми и клетките ми отвърнаха с любов. Аз станах едно с тялото си, но любовта ми продължаваше да расте. Този огън докосна всяко чувство в ума ми и всички чувства се превърнаха в силна, необятна любов. И аз обикнах себе си напълно и безусловно.

Но огънят продължи да гори и почувствах необходимостта да споделя любовта си. Реших да дам част от нея на всяко дърво и дърветата ми отвърнаха с любов, и аз станах едно цяло с тях, но любовта не престана да расте и расте. Дадох от нея на всяко цвете, на всяка тревичка, на почвата, и те ми отвърнаха с любов и станахме едно. Но любовта ми растеше и растеше и обикнах всяко животно на земята. Те отвърнаха на любовта ми и ние станахме едно. Но любовта ми не преставаше да расте.

Дадох част от любовта си на всеки кристал, на всеки камък по земята, на почвата, металите, и те ми отвърнаха със същото и аз станах едно със земята. Тогава реших да дам любовта си на водата, на океаните, реките, дъжда и снега. И те ми отвърнаха с любов и станахме едно. А любовта ми продължаваше да расте и расте. Реших да я дам на въздуха, на вятъра. Почувствах силна връзка със земята, с вятъра, с океаните, с природата и любовта ми растеше и растеше.

Насочих поглед към небето, към слънцето, към звездите и дадох част от любовта си на всяка звезда, на луната, на слънцето и те ми отвърнаха с любов. И аз станах едно с луната и със слънцето и със звездите и любовта ми продължи да расте и расте. Дадох част от нея на всеки човек и станах едно с цялото човечество. Където и да отида, когото и да срещна, виждам себе си в очите му, защото съм част от всичко, защото обичам".

И тогава старецът отваря гърдите си, изважда сърцето си с красивия пламък и слага този пламък в сърцето ви. И сега тази любов расте във вас. Сега сте едно с вятъра, с водата, със звездите, с цялата природа, с всички животни и с всички хора. Усещате топлината и светлината, излъчващи се от пламъка в сърцето ви. От главата ви струи красива многобагрена светлина, вие излъчвате огъня на любовта и се молите:

Благодаря ти, Създателю, за живота, който ми дари. Благодаря ти, че ми даде всичко, което ми е било истински необходимо. Благодаря ти за възможността да имам това красиво тяло и този прекрасен ум. Благодаря ти, че живееш в мен с цялата си любов, с чистия си и безкраен дух, с топлата си и лъчиста светлина.

Благодаря ти, че използваш думите ми, очите ми и сърцето ми, за да споделяш любовта си, където и да отида. Обичам те такъв, какъвто си и тъй като съм твое творение, обичам и себе си такъв, какъвто съм. Помогни ми да запазя любовта и покоя в сърцето си и да превърна тази любов в нов начин на живот и да живея в любов до края на дните си.
Активен
papirus4e
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #245 -: февруари 14, 2008, 10:12:33 »

ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН на всички give_rose

А за да съчетаете двата празника в едно Ви пожелавам винаги да сте пияни от любов CHEERS любов заедно give_rose
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: февруари 14, 2008, 10:14:21 »

Честит празник на всички влюбени!!!!Много любов и разбирателство ви пожелава нашето влюбено семейство!!! give_rose heart heart Обичайте се!!!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: февруари 14, 2008, 10:17:35 »

ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН на всички give_rose

А за да съчетаете двата празника в едно Ви пожелавам винаги да сте пияни от любов CHEERS любов заедно give_rose

... и влюбени във виното  funnytooth
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #248 -: февруари 14, 2008, 10:58:28 »

Честит Св-ВАлентин на всички влюбени и обичащи!
Пожелавам Ви един много романтичен ден!

* passion_v3_fuchsia_c.jpg (59.48 KB, 598x480 - видяно 289 пъти.)
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #249 -: февруари 14, 2008, 11:08:03 »

Ето и малко музика за повода - http://store4.data.bg/borko/love08.htm и още един линк с още по-готина музека - Любовни балади от годините  heart http://store4.data.bg/borko/love.htm
Аз си слушам Лени Кравиц днес yahoo много си го обичам Ленката  LOVING Вкъщи вече си имаме дъжд от сърца ... днес ще накича още малко  Wink и е много приятно  heart heart heart
« Последна редакция: февруари 14, 2008, 11:14:31 от Katitka » Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: февруари 14, 2008, 11:09:25 »

Вижте това е много яко
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: февруари 14, 2008, 11:15:32 »

Честит Св. Валентин! Бъдете влюбени и много много обичани! heart heart heart

* 37.gif (13.62 KB, 300x135 - видяно 3574 пъти.)
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: февруари 14, 2008, 11:16:29 »

ето аз какво си направих за празника blum

* 005159576.jpg (54.04 KB, 640x384 - видяно 323 пъти.)
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 14, 2008, 12:36:24 »

Честит празник мили мами,нека всички да се обичаме колкото се може повече,защото любовта това е живота .

Айде сега да се почерпим всички заедно  smile girl_in_love girl_in_love LOVING gu6 twohearts

* 7s2sceyd5dc7tgv9anzbrjwwi_stValentin[1].jpg (27.29 KB, 280x408 - видяно 3565 пъти.)
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: февруари 14, 2008, 12:46:59 »

Clover ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН  twohearts
                         И
              ТРИФОН ЗАРЕЗАН  drinkz

С ПОЖЕЛАНИЕ ВИНАГИ ДА СТЕ ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ
 И ОТ ТАЗИ ЛЮБОВ ДА СЕ СЪТВОРИ НОВ ЖИВОТ       
                    CHEERS
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: