Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 23:33:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част (Прочетена 155181 пъти)
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
Отг: ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част
«
Отговор #165 -:
март 24, 2008, 17:27:49 »
Моите квадратчета за късметчетата са 12х12 бялото и 13х13 розовото, а "пълнежът" им е доста (монета 5 ст., 3 бонбонки, жито), тоест за по-малко пълнеж може и по-малки, според мен.
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #166 -:
март 26, 2008, 13:21:59 »
момичета, едно съветче ако може за листенцата от рози
намерих едни в нета и това им е описанието:
Разпръснете тези нежни розови листенца за да създадете неповторимо романтична обстановка за любимия човек. Отлично допълнение към декорирането на масите в ресторанта и пода в църквата. 50 броя в опаковка. Страна производител: Китай
за 50 бр. листенца цената е между 3.50 и 4 лв. в зависимост дали е един цвят или е микс.
http://marquise-group.com/shop/index.php?cPath=2_30&osCsid=jurf9c9m7ssctbl1ou2sf6v1i6
тези листенца дали ще се спаружат ако ги пръсна по масата като аранжировка или са специално обработени или може би сушени и няма да изглеждат зле след някой и друг час? някой има ли опит с тях?
мерси
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #167 -:
март 26, 2008, 13:31:40 »
Wienerin
това са изкуствени, текстилни листенца мила!
Спокойно можеш да си поръчаш и да ги използваш, вземи си обаче поне 2-3 пакетчета.
«
Последна редакция: март 26, 2008, 13:33:18 от Little_Sweet_Didka
»
Активен
Wienerin
Професор
«
Отговор #168 -:
март 26, 2008, 13:48:11 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в март 26, 2008, 13:31:40
Wienerin
това са изкуствени, текстилни листенца мила!
Спокойно можеш да си поръчаш и да ги използваш, вземи си обаче поне 2-3 пакетчета.
ауу колко съм невежа
мислиш ли, че ще стигнат 150 бройки за църквата, ресторанта и украса по масите? ти виждала ли си ги "на живо"? добре ли стоят или си личи че са от плат? защото аз наистина се заблудих
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #169 -:
март 26, 2008, 13:54:46 »
Хм...
чакай че забравх за какво точно ти трябваха...шаферките ли щяха да ги разпръскват пред вас като вървите или какво беше?
Най-добре е да ги видиш на живо колко са като количество (аз не съм ги виждала на живо). Иначе на мен ми изглежат красиви, зависи кой цвят си избереш.
Активен
Wienerin
Професор
«
Отговор #170 -:
март 26, 2008, 13:58:39 »
Цитат на: Little_Sweet_Didka в март 26, 2008, 13:54:46
Хм...
чакай че забравх за какво точно ти трябваха...шаферките ли щяха да ги разпръскват пред вас като вървите или какво беше?
Най-добре е да ги видиш на живо колко са като количество (аз не съм ги виждала на живо). Иначе на мен ми изглежат красиви, зависи кой цвят си избереш.
мии ще искам в църквата да са по земята, като излезем от църквата шаферките да хвърлят пред нас заедно с жито и късметчета и отделно за ресторанта ще искам да има по белия "килим" и после по масите като украса?
някак си и аз не мога да си представя 50 бройки листенца много ли са, малко ли са
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #171 -:
март 26, 2008, 14:04:35 »
Wienerin
в такъв случай може и да не те оправят 150бр.
Попитай ги от сайта дали има как да ги видиш, да отидеш до офиса им или нещо такова, ако не поръчай си 200бр, и ако прецениш че ще са ти малко ще поръчаш още.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #172 -:
март 26, 2008, 14:50:25 »
Wienerin
, имай предвид и, че в зависимост от броя на шаферките ще ти трябва различно количество листенца. Аз например си мислех в началото късметчетата да ми ги хвърлят шаферките, които още не съм решила колко ще са, но нашите късметчета са 25, ако имам 5 шаферки, прави по 5 късметчета в кошничка, коет ще стои смешно някак.
Активен
fidelia
Сватбар
«
Отговор #173 -:
март 26, 2008, 16:51:58 »
Цитат на: Wienerin в март 26, 2008, 13:48:11
ауу колко съм невежа
мислиш ли, че ще стигнат 150 бройки за църквата, ресторанта и украса по масите? ти виждала ли си ги "на живо"? добре ли стоят или си личи че са от плат? защото аз наистина се заблудих
Wienerin
, този уикенд бях в Джъмбо на бул. "България" - там има от тези листенца, на етаж -1 са. Можеш да отидеш да ги видиш.
Определено си личи, че са изкуствени, но като са разпръснати по земята, това едва ли е от особено значение.
Активен
Sunshine
Любопитен
«
Отговор #174 -:
март 26, 2008, 18:52:11 »
Момичета, сигурно вече е обсъждано по-назад, но не открих, та се чудя: тези късметчета с тюла след ритуалната зала ли се хвърлят или след църквата ? На мен ми се струва , че трябва да ги хвърлят след ритуалната зала, а след църквата да имаме друго - напр. цветен ориз, жито, листенца , нещо от този род. Ако има правило кое къде , моля разяснете ми
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #175 -:
март 26, 2008, 18:56:32 »
Цитат на: Sunshine в март 26, 2008, 18:52:11
Момичета, сигурно вече е обсъждано по-назад, но не открих, та се чудя: тези късметчета с тюла след ритуалната зала ли се хвърлят или след църквата ? На мен ми се струва , че трябва да ги хвърлят след ритуалната зала, а след църквата да имаме друго - напр. цветен ориз, жито, листенца , нещо от този род. Ако има правило кое къде , моля разяснете ми
ами на сватбите на които съм била се прави именно това което ти си обяснила-тюлените след ритуалната,а житото и т.н. след църквата
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #176 -:
март 26, 2008, 18:57:10 »
след ритуалната се хвърлят
*THUMBS*от самата църква ще ти искат в табличка жито стотинки и бонбонки @}->--които се хвърлят след църковния ритуал
Активен
marchela
Сватбар
very happpyyyyyyyyyy
«
Отговор #177 -:
март 26, 2008, 19:12:23 »
Wienerin, аз вече дори съм си купила такива листенца за украса на масите,защото нашият ресторант си е пищен и само тава ще ни и по масата украсата, е и тейбълкартичките и подаръчетата де,пак ще е пълничко...На мене много ми харесват,разбира се личи че са от плат но са доста нежни...поне мойте...пък и намерих точно в нашият цвят, бананово и мисля че ще стоят перфектно по масите...аз съм си взела за 60 души или по точно 10 кръгли маси , 6 пакета по 50 листенца....изчислихме това ще е подходящо..така че ти си прецени,мисля че 150 ще са малко,но не знам за колко маси ти трябват...успех!
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #178 -:
март 26, 2008, 19:55:04 »
ето какви цветчета за закичване срещнах , лесно се правят О.К. ама дали са подходящи за закичване? незнам?
28954_996256.jpg
(64.1 KB, 640x480 - видяно 354 пъти.)
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #179 -:
март 26, 2008, 21:55:42 »
Аз лично мисля, че са доста симпатични и стилни. А и определно не е голяма сложнотия за изработка. Ако и на теб ти харесват, давай смело
Аз, ако реша да закичвам гостите, бих се възползвала от идеяата.
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...