Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

октомври 26, 2024, 19:36:58

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част  (Прочетена 195994 пъти)
 
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: август 04, 2008, 00:35:49 »

Следваш указанието на опаковката, аз го правя с хек, но слагам 0,5 кг, а не както пише 0,35.
Разтваряш фикса във вода, кипваш сместа, заливаш рибата и печеш. Милото си облизва и пръстите накрая   Wink good
м да страхотен е за бяла риба tease а за дроба-с прясно мляко като го пържите става по-мек pleasantry
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4472


имаме си Теди - най-сладкото дребси


Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: август 04, 2008, 13:45:04 »

Наде мерси за съвета !!!! smile

да ви кажа какво направих в събота !!! smile Тиквички с извара, станаха много вкусни !!!! разполових няколко тичквички и ги издълбах като лодки, издълбаната част смесих с една глава лук и една скилидка чесън, малко копър и извара (със сирене става мн. солено) сол, и чер. пипер и напълних лодките !!! сложих малко водичка и във фурната !!! като станаха готови им сложих малко кашкавал !!!! с милото много ги харесахме !!!! smile мисля си другия път дали да не сложа и едно яйсе вътре, но ще пробвам !!!!! smile

вчера бяхме на вън, а днес не знам  pardon
Активен
kleo_20
Leader
****
Публикации: 5436


Мама на едно малко диване!!!


Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: август 04, 2008, 13:56:49 »

Искам да попитам blushИмаме филе от скумрия/замразено/ @}->--Та какво ми предлагате да го правя??На скара няма как тъй като за момента нямаме!Някакви идеи че ми се иска да зарадвам мъжлето си с рибката!!Но и да ми кажете колко се пече/ако ще с епече/че хич не съм наясно!Благодаря предварително
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: август 04, 2008, 14:13:58 »

Ами може да го направиш с фикса на Маги,или на оребрен тиган ,иначе за да си сигурна че е станало<с фикса на Маги> просто пробваш,аз никога не знам дадено нещо колко се пече,много ми е смешно като по тв казват по 10 мин,ами аз пека,пържа и т.н. на око и на вкус<пробвам>
 ето ти няколко рецепти от нет-а
http://kulinar-bg.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=1
http://recepti.rozali.com/yastia-riba/p4094.html
аз днес съм на една печена чушка и на пил.пържола на скара<брат ми е събирал приятели и са си правили барбекю и са останали>,а довечера -не знам-милото ще ме води някъде да хапнем pleasantry
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1838


http://vanily.multiply.com/


Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: август 06, 2008, 08:14:18 »

Момичета, трябва ми помощ, искам да направя суши, и понеже има рецепти(поне така си мисля, сега ще потърся в нета) искам ако имате рецепта да ми подскажете и да ми кажете най-вече от къде мога да си купя тези водорасли, преди веднъж в Германия сме правили, но тук нямам идея от къде да купя всичко...Предварително мерси!!
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: август 07, 2008, 09:00:58 »

В по големи те вериги като Пикадили съм виждала да се продав листове водорасли за суши както и ориз.Вече плънките са по фантазия.Много хубави стават със сьомга  и с зеленчуци.А има и готови комплекти за суши които включват и подложка за навиване и други неща.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: август 07, 2008, 09:10:34 »

Aз в метро ако не ме лъже паметта съм виждала,на 100% знам,че там има готово суши защото съм си купувала,но мисля че има отделно да се продават продуктите good
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1838


http://vanily.multiply.com/


Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: август 07, 2008, 12:22:32 »

Благодаря Наденце и Гучи, аз четах някъде и че по китайските магазини и в Хит има, ще мина утре да проверя и да се запася, че в понеделник ще правя. И аз си мислех за сьомга, краставички и чушки, вие от коя риба купувате, тази която е във фризерите замразена ли??
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: август 07, 2008, 13:21:38 »

аз взимам маринована сьомга.
Мацки фикса за риба с заквасена сметана или с течна.
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: август 07, 2008, 13:27:01 »

с течна smile
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 901



Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: август 08, 2008, 11:27:34 »

. И аз си мислех за сьомга, краставички и чушки, вие от коя риба купувате, тази която е във фризерите замразена ли??

истинското суши е със сурова и възможно най-прясна, но и замразена може. Но не занм дали обичаш - аз обожавам.
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1838


http://vanily.multiply.com/


Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: август 09, 2008, 10:28:43 »

Валентинка, благодаря! Още един, последен въпрос, аз купих всичко, но сега се чудя сушито с бамбуковата поставка като се навие ли се вали за малко или без нея??
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: август 10, 2008, 20:23:44 »

аз съм гледала по тв ,че с нея се 'вали' good
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1838


http://vanily.multiply.com/


Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: август 10, 2008, 21:59:48 »

НАДЕНЦЕ, БАГОДАРЯ, АМА МАЙ ПО-ДОБРЕ ДА ГО ВАРЯ, А НЕ ВАЛЯ blush
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: август 10, 2008, 22:11:40 »

аз разбрах,за самото завиване че питаш как става blush явно не съм те разбрала pleasantry иначе бамбуковата поставка не се вари Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines