Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 08:39:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За бременността - знаете ли??? 2 част  (Прочетена 178712 пъти)

dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юни 10, 2008, 13:32:09 »

На мен за контракцийте ми каза АГ да взимам но шпа 3 х 1 аз го намалих на 2х1 иначе ми предписаха Магнерич за магнезия и отделно си приемам витамините
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юни 10, 2008, 13:51:35 »

Момичета на мен доки ми изписа Сюплемамон - френски витамини и ми каза че ще продължа да ги пия дори когато взема да кърмя.
Момичета я кажете кога горе долу започват тези контракции, защото на моменти си усещам корема много твърд, а незнам защо е така?!
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юни 10, 2008, 13:52:36 »

Ми сигурно е товау значи вече са започнали.Аз незнам кога точно започнаха моите.
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юни 10, 2008, 13:55:17 »

Аз спрях всякакви хапчета(Магнерич и Матерната ) в началото на 9-тия good Не е много хубаво да се приемат дълго време витамините...бебетата наддават изкуствено nea След самото раждане няма проблем пак да се приемат good
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 10, 2008, 13:56:27 »

При мен започнаха в седмия месец и даже не взимах нищо , докато докторката ми каза Ти разкритие ли чакаш да получиш shok
Бях чела че до 15 на ден е нормално, но АГ ми каза до 7 pardon
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 10, 2008, 13:59:06 »

Аз едва днес разбрах че явно имам!!Напипах случайно корема си твърд на топка и страшно стегнат!!Кой знае от кога ги имам без дори да подозирам  :'(Как може да не съм ги усетила не мога да си го обясня
Имам и крампи и може би това също е било показател!!!Аз не мога да разбера по колко на ден получавам :girl_impossible:като не ги усещам няма как да ги засичам-трябва да лежа с ръка на корема за да ги установявам а и ако вземат да станат на често и на равни интервали ме е страх да не се случи нещо и бебка да тръгне толкова рано girl_impossible
Mimoshkin най-вероятно са контракции не рискувай да чакаш за да се убедиш ами говори с лекаря си
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юни 10, 2008, 18:15:36 »

Аз контракции май получавам от 2-3 седмици,откакто си бяхме в БГ .Много се изморявах там и може би затова,даже когато ходихме на доки там той каза,че съм имала,аз не подозирах нищо,но до края на прегледа спряха и доки нищо не ми изписа,само каза повече да си почивам,че ми било още много рано за контракции.
Иначе аз нищо не вземам нито витамини,нито желязо...нищо.Въпреки,че изследванията ми показаха ,че имам нужда от желязо тук доки каза само да ям повече храни богати на желязо pardon
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юни 10, 2008, 19:02:37 »

И на мен така ми казва доки да ям повече плодове и зеленчуци, по този начин съм щяла да си набавям необходимото количество витамини. Но като се съветвах с приятелки бременни и те ми казаха че по добре да си взема някакви витамини да пия, защото тука няма и да ми изпишат.
А сега се притесних като прочетох за контракциите. Мисля че и аз имам.  angry И аз от скоро усещам че ми се втвърдява корема без болка ниско долу. Не съм сигурна какво е, но сега като ви чета мисля че са контракции. Ще се съветвам с моята докторка като я видя другата седмица. И аз не мога като Мира да усетя колко пъти ми става така на ден, като не ме боли.  huhhuh.gif
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юни 10, 2008, 20:34:34 »

момичета тези контракции не са шега работа-на мен ми започнаха в края на 4 началото на 5 месец  и както си мислех,че не са нещо сериозно,така си бях 5 дни в болница на системи да ми вливат магнезий та даже серклаж искаха да ми правят(ако си спомняте бях разказвала)-така че си пийте магнезия !!!

за витамините-пия ги през ден(Пренатал)
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юни 13, 2008, 14:51:44 »

Аз да питам случва ли ви се сега когато не е толкова топло да ви е много горещо и на моменти да ви избиват горещи вълни?
При мен освен тази топлина, ниското кръвно и РС-то почна да ми действа зле cray
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юни 13, 2008, 16:36:17 »

мила на финалната права всичко ще ти е зле,но важното е,че скоро ще се "излекуваш" т.е. родиш и  ще забравиш всички болежки като гушнеш малкото сладурче  Wink
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 747

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юни 13, 2008, 20:03:54 »

Аз да питам случва ли ви се сега когато не е толкова топло да ви е много горещо и на моменти да ви избиват горещи вълни?
При мен освен тази топлина, ниското кръвно и РС-то почна да ми действа зле cray
Oт шестия месец сам така - ту ми е топло, ту студено....но мисля, че е нормално явление за бременността. Wink
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юни 14, 2008, 00:37:41 »

И аз съм така от 6-ия месец,обливат ме ту топли ,ту студени вълни даже милото се майтапи ,че ме гони критическата laugh
Активен
Мими Рашкова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 562

Едно щастливо семейство!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юни 14, 2008, 12:46:37 »

Момичета, я кажете как е най-правилно да се спи нощем,, от гледна точка на бебчо да му е удобно?
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юни 14, 2008, 17:08:54 »

най-добро е спането на лявата страна,от време на време и на дясната ,но не по гръб!
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: