Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 18, 2024, 13:10:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете.........
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете......... (Прочетена 184388 пъти)
deni1709
Професор
Сладката Габи
Отг: Всичко за кумовете.........
«
Отговор #195 -:
октомври 22, 2007, 16:31:42 »
ахаа...значи да разбирам че взаимно можем да си кумуваме?!
Ще разпитам в някоя църква...
благодаря
Активен
divna
Сватбар
«
Отговор #196 -:
октомври 25, 2007, 23:20:32 »
Момичета,искам да питам нещо,което много ме озадачи! Миналата седмица кумувахме на наши близки приятели! Милото обаче е кумувал преди няколко години на друг негов близък приятел,с когото и в момента сме близки и си поддържаме хубави отношения! До миналата седмица.........! Първия кумец на милото се разсърди защо сме се съгласили да кумуваме на други,след като милото вече е негов кум! И не може да кумува на друг! Има ли такова нещо?
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #197 -:
октомври 26, 2007, 09:17:02 »
divna
няма такова нещо!
Все едно да кажеш, че след като си имаш един най-добър приятел, не можеш да имаш друг
Познавам хора, които са кумували доста повече пъти и никой не им се е разсърдил за това! Всъщност и моите родители са кумували 2 пъти
Ние с милото кумувахме миналата година, но ако някой ни покани пак за кумове с удоволствие ще приема и няма да се замисля дори дали някой ще ни се разсърди - няма смисъл и логика
Това е въпрос на мислене и разбиране на нещата, но кум се става, за да потвърдиш и засвидетелстваш, че тези хора (младоженците) се обичат и че ти ще бъдеш до тях винаги, когато си им нужен, но не и само до едни младоженци!
Поне аз така ги разбирам нещата!
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #198 -:
октомври 26, 2007, 17:45:15 »
Цитат на: maria_lakova в октомври 26, 2007, 09:17:02
divna
няма такова нещо!
Все едно да кажеш, че след като си имаш един най-добър приятел, не можеш да имаш друг
Напълно съм съгласна с Мария! Да, може би онзи приятел се е чувствал по някакъв начин специален и сега когато мъжа ти е кумувал на друг да се чувства малко изместен от централното място, но ако наистина е добър приятел, за какъвто претендира, не би се цупил за такива дреболии, а би трябвало да е над тези неща.
И аз даже съм си мислела, че ако нашите кумове станат кумове за втори път, може би ще ми стане малко неприятно, но в никакъв случай няма да им го покажа, камо ли да им се сърдя!
Активен
divna
Сватбар
«
Отговор #199 -:
октомври 26, 2007, 20:29:36 »
Благодаря ви момичета
! Аз също мисля,че не би трябвало да има ограничение колко приятели ще подкрепиш в този хубав момент.......Но тъй като милото се разстрои много,реших да попитам,може пък ние да сме пропуснали нещо! Според мен това е някакъв изблик на приятелска ревност и дано отмине бързичко,защото е доста неприятна ситуацията!
Активен
elenceto
Ентусиаст
«
Отговор #200 -:
ноември 01, 2007, 10:47:30 »
На последната сватба на която присъствах , кумът подари в един голям кашон , кючекчийка на младоженеца!Стана много весело
!Аз също мисля на своята сватба , тъй като кумата ми е много близка , да и подаря еротичен танцьор
!
Активен
deni1709
Професор
Сладката Габи
«
Отговор #201 -:
ноември 04, 2007, 16:14:35 »
момичета, някоя от вас може ли да ми даде повече информация за изненада на младоженците...замислили сме балони с обещания.... правили ли сте такива изненади, или на вас дали са ви правили???
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #202 -:
ноември 04, 2007, 16:24:50 »
балоните с обещания ни бяха изненада от организаторката по украсата!!беше много хубаво и така оригинални смяхме се от сърце и всички гости и те!!! *THUMBS*милолто0"обещавам да мия чиниите докато ти си на кафе с приятелки" аз-"обещавам да гледам децата когато риташ с момчетата"
:laugh:и еднио такива моите бяха милички неговите домакински много сладко се получи
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #203 -:
ноември 04, 2007, 17:03:32 »
На нас кумовете ни подариха бутилки с шампанско за годишнините от сватбата, а на младоженеца му подариха за бъзик роло тоалетна хартия с пожелание "Приятел в "
голяма
" нужда се познава!"
Ама каквото ви хрумне и е весело определено ще бъде прието с радост от младоженците!
Активен
divna
Сватбар
«
Отговор #204 -:
ноември 06, 2007, 23:36:19 »
Честито,Аниииии! Това си е много важна стъпка в организирането на сватбата! Аз съм много притеснена дали на нас няма да ни откажат! След много сериозен разговор с милото си избрахме семейни приятели,които да поканим за кумуве(едно от условията беше да са семейство,а не негов приятел и приятелка от моя страна), обаче в един разговор (ние опипвахме почвата само) те споменаха,че лятото са ги поканили да кумуват
! Не знам,но сигурно е страшен ангажимент да кумуваш 2 пъти за едно лято,още повече,че те са и с бебешор......! Ние сме решили да не ги товарим с абсолютно нищо-както организационно,така и финансово, обачееееее......
Да не говорим,че другата двойка не са казали още дата...... може да сме си харесали една и съща
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #205 -:
ноември 07, 2007, 10:34:56 »
Divna , дано при вас всичко да се подреди по най-добрия начин.
Според мен трябва да ги попитате в най-скоро време за да можете да реагирате и ако те откажат да си потърсите други кумове. Някои хора на една двойка не искат да кумуват,а пък те на две незнам дали ще се съгласят. Успех
Ние първо предложихме на една друга двойка(несемейни), но те много го увъртаха и ние съжалихме,че сме им предложили и се отказахме. Сега се радвам, че избрахме най-подходящите кумове.
Активен
divna
Сватбар
«
Отговор #206 -:
ноември 07, 2007, 12:36:52 »
За съжаление ще ги поканим чак по коледа,защото тогава милото се прибира в България! Дано се съгласят,защото ние наистина сериозно обмислихме вариантите и единодушно стигнахме до извода,че те са най-подходящи! И смяна на кумувете ще е просто търсене на компромисен вариянт! А на мен компромиси точно с това не ми се ще да правим!Сега някой сигурно ще си каже"е какво пък толкова има да се обмисля и преценява"! Те просто са страхотно семеиство! На нашата възраст са ,но вече имат почти десет години семеен живот и като ги гледам с каква любов се отнасят един към друг и с какво търпение решават проблемите си....... :girl_in_love:Ох, дано приемат!
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #207 -:
ноември 12, 2007, 17:50:22 »
Ние бяхме доста лесни с намирането на кумове :girlsigh:избрахме ги веднага след замисъла за сватба,естественно те се съгласиха веднага и не посмяха да се поколебаят ,тъй като не бяха ставали друг път и им стана много интересно.Благодарим им много от сърце,те допринесоха много за сватбения Ни ден.Благодарим ви Наде и Боби...
Активен
tonitta
«
Отговор #208 -:
ноември 12, 2007, 18:44:27 »
И ние нашите кумове ги избрахме много лесно,макар и много от близките и приятелите ни да останаха очудени :laugh:Ние първо си избрахме кумовете и после решихме да се женим... :laugh:Нашата история е много хубава...Миналото лято бяхме кумове на едни приятели и заминахме с тях на сватбено пътешествие....а там се запознахме с друга двойка,която се беше оженила на същата дата като кумците ни и те бяха на сватбено :girl_in_love:Случи се така,че си станахме много близки и дори бяхме по-често с тях,отколкото с нашите кумци...И така продължихме да се чуваме и ходим на гости(те са от Бургас).Те ни показаха такова уважение и приятелство,което много малко от дългогодишните ни "приятели" не успяха...И една вечер като ни бяха на гости и милото им каза "ако се оженим някой ден-вие ще ни кумувате!" и ние
:laugh:Ама те бяха много трогнати и мислеха,че вече сме определили дата,а не бяхме...И така като настъпи деня ние отидохме в Бургас и си ги поискахме и настана една радост...
Така че никога няма да съжаля,че си избрахме тях..те така ни помагаха и подкрепяха,а и като сме на разстояние ще има по-малко поводи за кавги :laugh:че като гледам как се изпокараха около нас...
Та според мен е много важно сам да си избереш кумовете и добре да прецениш кои да са...
«
Последна редакция: ноември 12, 2007, 18:48:30 от tonitta
»
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #209 -:
ноември 12, 2007, 23:07:49 »
И ние си избрахме лесно кумовете. Дойде време да си поканим кумове и веднъж си говорим и аз питам милото дали има някой на предвид и той ми казва наши приятели, които са ни много близки, а аз точно тях щях да му предложа!
Така че не се наложи да избираме и да мислим, а направо поканихме тези наши приятели и те приеха без да се замислят, макар че тяхната сватба беше 1 седмица след нашата. Много се радвам че избрахме точно тях и си изкарахме чудесно. Често се виждаме и станахме още по-близки от преди!
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...