Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 18, 2024, 14:19:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.........  (Прочетена 184451 пъти)

ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: август 01, 2007, 13:51:33 »

не открих такава тема и затова направих нова, но ако, моля да ме извините give_rose

Миналата година когато сестра ми ставаше кума, аз има дадох идеята да направят изненада на младоженеца - понеже нали каквото каже кума това трябва да стане laugh
та в този смисъл беше и изненадата към младоженеца
когато младоженеца взе кумовете, по пътя за булката те спряха на аспаруховския мост (варненки го знаят) и там кумът каза на шофьора да спре колата че му се пие уйски  laugh а по-принцип сестра ми бяха дали една бутилка уйски на шофьора(който им е много добър приятел) и така, спряха на моста всички коли от сватбата кумът слезе от колата музиката музикантите засвириха а младоженеца girl_impossible неможа да разбере какво става и само повтаряше "ще закъснеем, Р..... ме чака' и така
беше много весело DANCE

Ако някой друг има идей моля да сподели!!!
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: август 02, 2007, 09:14:28 »

Знаеш ли миличка преди няколко години гледах една сватба на едни наши приятели,които бяха направили една мнага гатина сценка.
На една масичка в центъра на заведението бяха сложили на едно столче булката,до нея бяха опънали едно въже и в едно лигенче бяха нагласили бебешки дрешки,които младоженеца трябваше да поизпере и съответно да ги простре на това въже.Съответно булката го наблюдаваше,пиеше кафе и пушеше цигара,докато свекървата й сервираше кафето.Беше много готино
Активен
ilijski
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #152 -: август 03, 2007, 11:07:49 »

prin4ipessa е на разузнавателна обиколка в Балчик, такаче аз да се похваля. Сагите ни около кумовете свършиха още в сряда. Новите кумове така се развълнуваха, големи емоции бяха като ги попитахме дали искат да ни станат кумове. Отначало имаше проблеми с кума свързани с работата и университета му, но заради нас си уреди нещата за два дена. Вече имаме нови кумове, които приемат кумуването много по-сериозно и проявяват много по-голяма заинтересованост към нашата сватба.
 И аз и Албена не съжаляваме, че трябваше да търсим кумове един месец преди сватбата, сега ще имаме по-достойни хора до нас на 25 Август  DANCE

П.С.: За да не си помисли някой "тоя пък какви ги пише" да кажа, че аз съм душито на prin4ipessa  smile
Активен
asinka
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #153 -: август 04, 2007, 10:51:13 »

Здравейте момичета, от няколко месеца разглаждам форума и много ми помогнахте (задочно), за което ви благодаря!
Имам един въпрос който ме мъчи - каква да е роклята на кумата?
Трябва ли да е много официална или може и нещо по-така тип коктейлна?
Едни ми казваха че може да не е толкова официална, а други че трябвалао да е!
Вече съвсем се обърках, помогнете!

Моля пишете на кирилица!!!
« Последна редакция: август 04, 2007, 11:42:25 от Bulechka_TS » Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: август 04, 2007, 14:23:20 »

ехааа да ми носи кафе в ресторанта а мъжлето да пере бебешки дрешки много ми харесва идеята но не разбрах защо точно бебешки са били тя бременна ли е а може ли свеки да ми разтрива уморените от танци крачета хехеххе
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: август 04, 2007, 21:30:30 »

Кумата е една от най-важните фигури в една сватба и трябва да изглежда забележимо и блестящо!Според мен една коктейлна рокля си е една официална рокля!
Активен
garin81
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #156 -: август 05, 2007, 18:58:43 »

Нашета изненада за кумът ще бъде от 2 момичета които ще танцуват два танца. Гледала съм го и е голям купон.
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: август 07, 2007, 09:16:06 »

Клео не е била бременна миличка,но нали се очаква като се оженят двама млади и да започнат да мислят за бебче.Това е било един вид интерпретация за живота им за напред  laugh.Как свекървата ще я глези а мъжът й ще домакинства
Активен
vanessa
Сватбар
Публикации: 262

« Отговор #158 -: септември 04, 2007, 12:55:00 »

Оф,незнам какво да кажа!Гадно ми е ,а в същото време и притеснено.Имаме проблем с кумата.Първо кума щеше да ни е една моя колежка,съгласи се и  в последствие се отказа,каза ми за причините ,но аз не намерих основателна такава-както и да е.Намерихме втора кума-на кума приятелката,но и там нещо се объркало.Разделили ли са се или нещо друго така и не разбрах.Тава че няма да е тя донякъде е по-добре,защото аз я бях виждала само веднъж и е кофти до теб да застане човек ,който едва познаваш.Снощи Милото си идва от работа заедно с кумът ни и още от вратата ми вика "Обаждай се на Гери и я подготвяй за кума" и аз  Oh my ....А Гери е най-добрата ми приятелка от училище и едната от шаферките ми.Въобще не питах какво е станало и защо са се провалили нещата.Току що милото пак ми звънна и сега ще говора с приятелката ми.Стискайте палци да се съгласи и всичко да се подреди,че до подписването останаха 11 дни.
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: септември 04, 2007, 13:45:32 »

Мила, много е кофти това, че в последния момент се променят така плановете, но си мисля, че щом тази Гери ти е най-добрата приятелка, тя ще приеме с радост и ще бъде прекрасна кума!  good give_rose
Стискам палци всичко да е наред и тя да се съгласи!  good
Активен
vanessa
Сватбар

« Отговор #160 -: септември 04, 2007, 15:53:24 »

Вече имам отговор и той е даааааааааааа yahoo,тя поне е в течение на по-голямата част от нещата и ще ми е по лесно с нея!
Благодаря ти ,Мария! @}->--Както винаги,освен че виждаш всичко, бдиш над всички като ангел!Благодаря ти още веднъж!!! girl_in_love girl_in_love girl_in_love
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: септември 06, 2007, 10:43:18 »

браво мила мног се радвам за теб и че Гери ще е кумата това е направо  yahoo и така ще си спокойна и няма да се притесняваш DANCE а моята като я гледам каква е несериозна стигнахме до решението с милото сами да си гоним задачките защото каквото е нейно задължение не го прави и все "има много време всичко за един ден ще свършим" Oh my ... Oh my ... ohmyобичкам си я много и не искам да се карам снея но не мисля че е правилно и милото вика като не искам да се карам да си се ядосвам на себе си тогава щом нейното спокойствие било по важно от моето cray лошото е че май е прав и не знам сега какво да правя освен всичко сама де ама аз и казах че така ще правя та взе че се убиди ама не можело такатя за какво била и в селдващия момент като и кажа "айде Наде има това и това и абе всичко има да се свърши(ние нищо не сме свършили още)"тя вика "еее на работа съм  не мога сега има време за един ден ще стане"и при все че сама се покани "нали аз ще съм кумата"тя май мисли че е кума само за единя подпис е да ама аз имам нужда от помощ и аз работя и нямам мнгого време тя знае какво харесвам може да обиколи да вземе това онова а не да ми казва "искам с теб сама не мога не трябва ти трябва да харесаш"е оки де ама тя ме знае от 6 години и знае какво харесвам цялата работа е че я мързи явно и съм убедена че ако излезем 2те ще каже я да си купя това потниче тая поличка айде сега на кафе и пак няма да свършим нищо и аз така се ядосваммм hysteric hysteric :hysteric:извинете ме за дългия пост  give_rose
Активен
vanessa
Сватбар

« Отговор #162 -: септември 06, 2007, 11:55:11 »

Клео,аз се радвам много,че нещата станаха така,защото тя ми е ПРИЯТЕЛКА в истинския смисъл на думата.Виждаме се рядко, тя е студентка във Велико Търново,а аз в Пловдив,но като и казах че ще има сватба и я каня за шаферка /първоначално беше така/  веднага се съгласи и ми вика "казваш кога и ще дойда да ти помагам с каквото и за каквото мога,на твое разположение съм".А момичето което прие да ми бъде кума /първоначално/,пак се води за приятелка /колежки сме в университета/,но май не е такава за каквато я смятах, аз и казах още в началото,че няма да има задължения за нищо,в смисъл да купува това и онова,защото знаем какъв е живота днес и не искам никого да натоварвам с такива разходи,а тя ми вика неможело така ,трябва да видим и т.н.И накрая ми сервира едни оправдания напълно безмислени /според мен/ ,че нямало да може да ни стане кума.Вече даже не ми пука за случилото се,защото сегашната кума е отговорна ,а не само въздух под налягане.Вчера като се видяхме пак предложи помоща си,ех много ми е миличка.
Да не ти пука и на теб,излизай,пазарувай каквото ти трябва,за да не ти се струпа всичко в последния момент,защото ако и ти като мен се занимаваш главно сама с приготовленията  накрая нервите ти няма да издържат.Кумата ти ако е отговорна няма само да говори ,а направо ще действа!УСПЕХ! give_rose give_rose give_rose
Активен
Nelkata
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: септември 09, 2007, 19:21:54 »

Милички, аз пък нямам кум още и направо  cray cray cray Много съм се притеснила ,остават 13 дни.Чакам един приятел да ми даде отговор,който най-вероятно ще е не.Ако ми откаже имам още един човек на ум.Моля се дано всичко е наред ,че ще ми се пръсне сърцето от напрежение,
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: септември 09, 2007, 20:28:49 »

мила сладурке надявам се всичко да се нареди не може без кум това е най-важната фигура на сватбата good искренно ти пожелавам да имаш най-страхотния кум!като моя сташно е печен и така иска да помага само ме гони и ми звъни и иска да му давам задачки да изпълнява толкова е въудушевен аз за това го избрах много усмихнат и весел човек а и сватбата я прие при сърце и така се радва че е кум като детенце е много си го обичам и му благодаря за всичко и не съжалявам  и за миг че го избрах
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: