Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 18, 2024, 17:23:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.........  (Прочетена 184517 пъти)

maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юни 28, 2007, 09:51:16 »

и ние така мислим(пиле,уиски,торта и питка) и поканата Wink
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 28, 2007, 10:14:25 »

Да, алкохола е по предпочитание и сладкото също good Маслинка после да разкажеш, нали?!! Girl_hide
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юни 28, 2007, 13:49:17 »

ние поканихме кумовте с вино, шок.бонбони,букет за кумата и хавлиена кърпа!!!!! =]за кърпата мама заръча задължително pleasantry
Активен
diki
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #123 -: юли 09, 2007, 08:43:41 »

Ние мислим в събота 14.08 да отидем в тях с пиле,бутилка хубав алкохол,питка,торта и букет цветя. smile smile :)Ох,но ми малко трудно да избера бутилката.Проблена е че те не пият твърд алкохол и само вино....?? crazy
Активен
Natalia Borisova
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юли 09, 2007, 19:35:43 »

diki вземете им вино тогава. Ние занесахме на нашите кумове уиски (защото кумът пие уиски) и им взехме 1 бутилка хубаво уиски. Според мен не е чак толкова важно дали ще е вино или ракия.  CHEERS
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #125 -: юли 17, 2007, 21:32:49 »

Привет на всички! Леле хора наистина ли всички каните толкова официално кумовете.. с пиле и пита?? Направо ме упрашихте, моя човек каза, че не съм добре като му казах каква е традицията, но и аз мислех, че вече не всички се придържат към този ритуал.. И отделна покана nе виждам смисъл да правим, въпреки че вашите покани са много сладки.. Обаче не може и с празни ръце, така че сме в голямо чудене какво да занесем, а това трябва да стане утре.. дайте идеи, но моля ви нещо друго. Сега си мисля- не беше ли традицията на самата сватба да се танцува пред кумовете с пиле, баници и т.н.? нещо такова ми се върти в главата.. не че това ще го правим – да не паднат горките от смях  laugh
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
Публикации: 580

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юли 17, 2007, 22:00:54 »

Мила, не се притеснявай! Ние поканихме кума на вечеря и уж се бяхме събрали да гледаме мач.Дадохме му покана и украсена бутилка вино(той поиска да махне украсата на виното преди да си тръгне  laugh) и бонбони, така че май нямаше полза от нея. Кумата я поканих по телефона (просто е в друг град и нямаше как), но мисля, че ще има официална покана. По мое мнение-трябва да има някаква малко по-официална част, но ако мислите,че това е отживелица-съберете се, хапнете, пийнете и се повеселете! smile
« Последна редакция: юли 17, 2007, 22:13:56 от Аni » Активен
yanna
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юли 17, 2007, 22:03:48 »

Ние вчера поканихме нашите кумове. Моят също много се смя като му казах какво трябва да носим, за това го оставих той да купи. И понеже те не пият минахме с натурален сок и бонбони.
Страхотно си изкарахме, даже те се бяха подготвили повече - вечери, торти  и т.н
Така че според мен всеки си решава. Важното е да се рабирате и обичате.
Аз доста се бях уплашила дали няма да откажат, а те милите чакали от миналата година да ги поканим.  
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #128 -: юли 18, 2007, 21:03:34 »

Благодаря ви момичета, знаех си, че не съм само аз . Но отложи се за утре. И ние така решихме –ако сме у тях ще вземем подаръче за детето и може би сладоледена торта (като се има предвид прогнозата за жега Ice_cream) и някаква бутилка, а ако сме навън- ще платим вечерята и така- те са съвременни хора, не вярвам да очакват нещо друго и без това..
Активен
kapriz84
Любопитен
*
Публикации: 35

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юли 20, 2007, 14:02:09 »

Здравейте момичета,утре ни предстои да поканим кумовете.Малко съм притеснена,защото те не подозират нищо за това.Смятате ли,че е редно първо да им се обадим по телефона,за да ги предупредим.Те са от друг град,но ние ще занесем всичко,както си е традицията.Не мисля,че ще се получи неловка ситуация,защото не са знаели и не са се подготвили.Моля Ви,посъветвайте ме как да постъпя.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юли 20, 2007, 14:29:53 »

Здравейте момичета,утре ни предстои да поканим кумовете.Малко съм притеснена,защото те не подозират нищо за това.Смятате ли,че е редно първо да им се обадим по телефона,за да ги предупредим.Те са от друг град,но ние ще занесем всичко,както си е традицията.Не мисля,че ще се получи неловка ситуация,защото не са знаели и не са се подготвили.Моля Ви,посъветвайте ме как да постъпя.

ние не успяхме да поканим както си му е традицията кумовете поради трагични причини, но мислехме и нашите кумове тъй като живеят също в друг град само да им се обадим , за да знаят че ще им ходим на гости и да си занесем всичко както си му е реда !!!
така че само им се обадете, да не поемат друг ангажимент и ги изненадайте !!!
п.с.: за съжаление ги поканихме като бяхме на кафенце, но и така си стана весели пак имаше торта и ракийка !!! хи хи хи само пиле където нямаше smile
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юли 20, 2007, 14:32:12 »

Ние също не бяхме предупредили нашите кумове за намеренията ни, а и те въобще не очакваха и им дойде като гръм от ясно небе  Oh my ... В началото бяха много изненадани, кума се прави на "тежък" цяла вечер и казваше, че трябвало да си помисли, защото това е голяма отговорност и т.н., но накрая естествено се съгласиха  yahoo yahoo yahoo
Честно казано, аз си мисля, че никога няма да откажа да кумувам, ако ме поканят, но има и хора, които отказват поради различни причини  crazy
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юли 20, 2007, 15:18:09 »

ами да ти кажа ако нас ни поканят пак да кумваме сигурно ще откажем !!! вече два пъти кумувахме и наистина си е отговорност !!!!! така че с милото мислим повече да не кумуваме smile
Активен
kapriz84
Любопитен
*
Публикации: 35

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юли 20, 2007, 15:31:42 »

До колкото разбрах,ме съветвате да се обадим за да ги предупредим,че ще им отидем на гости,но да не им казваме по какъв повод?
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юли 20, 2007, 15:38:35 »

Ние нашите кумове първо ги поканихме по телефона защото те са от друг град  и после отидохме официално в тях както си трябва
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: