Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 13:08:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.........  (Прочетена 182860 пъти)

Петето
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: март 26, 2007, 15:01:01 »

а сега в неделя съм ги поканила на вечеря, за да може официално да получим съгласието им  DANCE  събирането ще е в нас, понеже кумовете ни не са семейство, а най-близките ни приятели  girl_wink
ДА НЕ СТАНЕ ПОСЛЕ ВИЕ ДА ИМ КУМУВАТЕ  girl_wink
нищо не се знае  blum те и двамата имат страхотно чувство за хумор и са невероятни и за компания и като цяло, но доколкото познавам кумата..... малко ме съмнява да си паснат като двойка. За приятели 100 % ще си паснат, но нещо повече.... едва ли  smile
Активен
desito07
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: март 26, 2007, 21:47:46 »

Ние имахме проблеми в началото с избора на кумове, но нещата се поуспокойха когато бъдещите ни кумове си пристигнаха от чужбина give_rose Те са много ексцентрични хора и решихме поканата да бъде "в техен стил"  dance Решихме да загърбим традицията и в същото време да ги изненадаме!!!За това ги поканихме на алкохолно парти drinks само за нас четиримата в атмосферата на ексцентричен клуб  dance dance dance dance
Получи се страхотно> почерпихме се CHEERS, поприказвахме си, поотпуснахме се и отпразнувахме подобаващо страхотната новина yahoo Трябваха им няколко минути за да вземат решението  yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 27, 2007, 10:45:07 »

Ние днес ще каним нашите кумове официално. Те вече се съгласиха, но днес ще ги уважим със специална покана, пиле, вино, бонбони и ако ми остане време ще направя една питка!

« Последна редакция: март 29, 2008, 09:11:50 от gucci » Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 27, 2007, 12:17:27 »

Съжалявам че няма да е на точното място въпроса ми, но питах тук-там ама мненията са различни и затова искам да се допитам и до вас - някой знае ли дали може да си поканим за кумуве, на които сме били ние двамата кумуве?
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 27, 2007, 12:24:01 »

Съжалявам че няма да е на точното място въпроса ми, но питах тук-там ама мненията са различни и затова искам да се допитам и до вас - някой знае ли дали може да си поканим за кумуве, на които сме били ние двамата кумуве?
да но едните не трябва да имат църковен брак
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 27, 2007, 12:31:52 »

да но едните не трябва да имат църковен брак

И аз така знам! За гражданския брак - няма проблем, но в църквата мисля, че не е разрешено!
Най-добре да питаш в църквата, където ще сте (ако сте избрали, де) или в някоя друга!  good
Сега се сещам, че Ели Атанасова е така  - кумували са на бъдещите си кумове, но незнам дали имат църковен брак  pardon Нека и тя сподели дали са проверили или просто са решили, че няма да проблем  secret
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: март 27, 2007, 12:32:12 »

Значи и ние поканихме нашите кумци за кумуве и те се съгласиха. По принцип казват че не било хубаво, но нито на нас нито на тях им пречи и си ги поканихме тях. Като се замислиш и бременни булки не трябвало да се венчаят в църква, и несемейни кумуве също не трябвало .... В някои църкви казват, че това са суеверия и няма проблем кумците ви да са кумуве. В други казват, че не можело защото вече сте станали роднини. Въпрос на лично мнение и избор е.
Успех good

П.С. Радвам се, че харесахте поканата, добре да чуеш мненията и на други. Благодаря ви!
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 27, 2007, 12:37:44 »

нашите кумове нямат църковен брак , за това ние може да сключим църковен, попа излишно ни пита за това !!! smile
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: март 27, 2007, 14:03:24 »

значи най-добре да питам в църквата, но не мога да разбера какъв е проблемът (църковния брак)!?!?!? angry :hysteric:А аз искам точно тях :hysteric:Друг подходящ за това не се сещам - просто те са ми най-близките!
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 27, 2007, 14:09:18 »

значи най-добре да питам в църквата, но не мога да разбера какъв е проблемът (църковния брак)!?!?!? angry :hysteric:А аз искам точно тях :hysteric:Друг подходящ за това не се сещам - просто те са ми най-близките!

Проблемът е в това, че след като си кумувал на някого в църква, се счита, че се сродявате с тях, а нали между близки родственици не е позволен брака  pardon
Аз го знаех това нещо предварително, иначе и ние искахме да ни кумуват кумците   Girl_sing
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: март 27, 2007, 14:12:39 »

да точно така е !! но четох едно мнение тук, в накоя си църква за софия ставаше въпрос изобщо не ги е питал попа !!!  smile
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 27, 2007, 14:25:00 »

Това е че ние вече сме платили църквата и сме определили часа! Ако можеш да намериш за коя църква става въпрос ще съм ти много благодарна!  @}->--Дай Боже да е нашата!
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: март 27, 2007, 14:27:07 »

Това е че ние вече сме платили църквата и сме определили часа! Ако можеш да намериш за коя църква става въпрос ще съм ти много благодарна!  give_roseДай Боже да е нашата!

не знам миличка, най-добре е да си питате попа в църквата smile

ако искаш разгледай другата тема за кумовете !! там го бях видяла
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: март 27, 2007, 14:32:30 »

Това е че ние вече сме платили църквата и сме определили часа! Ако можеш да намериш за коя църква става въпрос ще съм ти много благодарна!  @}->--Дай Боже да е нашата!
а тога при пла6тането и записването не ви ли питаха нещо
Активен
ROSI KRASTEVA

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 27, 2007, 14:36:29 »

ами май е трябвало да ви попитат на време,4е вие от къде да знаете да не се жените всеки ден
оххх да но да нямате проблеми
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: