Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 06:08:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.........  (Прочетена 182843 пъти)

Picolina
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 26, 2007, 07:54:15 »

наистина,защо не им осигурите транспорт и така ще бъдат от началото до края с вас.ние така направихме  и не липсваше музика никъде.пазарите ги да бъдат с вас до като влезете в съвета и готово pardon
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 26, 2007, 08:24:40 »

значи с питка и пиле и покана доколкото разбрах *THUMBS*благодаря

+ нещо сладко / бонбони или торта /  и някакъв алкохол , и ниеще носим цветя на кумата !!!!! smile
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 26, 2007, 09:08:55 »

И на мен тази събота ми предстои точно този ритуал с официалното канене на кумовете!!! yahoo Ние сме им подготвили специална покана  blum А другите неща са питка,пиле и както Ели е написала нещо сладко /ние ще вземем торта/ и бутилка алкохол!!!А разбира се и букет за кумата-задължително!!! give_rose
Активен
a
Професор
Публикации: 414

вече съм мама на принцеса голяма

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: март 26, 2007, 10:08:27 »

това с питката и останалите неща ясно но пилето трябва ли да се приготви по някакъв специален начин.ако сте чували при нас има такава традиция на сватбата кумовете да носят пиле украсено с цигара в човката украса уж е облечено и т.н. blush
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #64 -: март 26, 2007, 10:41:21 »

А аз да попитам, нали става въпрос за официално канене вече след като сте ги попитали един път и те са приели?
Защото ние мислим довечера да питаме двойката, която сме си наумили за кумове, и ако те приемат след това ще ходим да си ги поканим както си е обичая.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: март 26, 2007, 11:22:39 »

Те нашите бъдещи кумуве си знаят... give_rose При нас събитията си смениха последователността-те са кръстници на малката,а оттам следва,че ще бъдат и наши кумове girl_wink Така че сега само чакат да отидем с бутилката и лакомствата за дечковците,че да си направим една хубава вечеря-покана за кумуване...дали ще се дърпат много?!?!!?!! smile
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: март 26, 2007, 12:05:06 »

И ние вече сме питали нашите кумове дали са съгласни и те направо yahoo yahoo yahoo Обаче не бива да се пропуска и официалната част,защото все пак са кумове-много,много важни хора!!!Незнам при вас как е,но в моето семейство и в това на бъдещият ми съпруг кумовете са многоооооооо на почит!!! LOVING
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: март 26, 2007, 12:17:17 »

и при нас е така !!! а и ние много се уважаме, тъй като сме им кумове и сега те на нас ще станат !!!!  smile smile smile
Активен
svetulka
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #68 -: март 26, 2007, 12:52:11 »

И все пак, трябва ли да им се дава покана? Каква трябва да е? По-различна ли трябва да е от тези на останалите гости? 
защото все пак са кумове-много,много важни хора!!!
И какво трбва да пише на нея? Намерих доста идеи за текстове на покани, и тук видях такава тема, но уви, текстове за покана на кумове никъде не видях. sad
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: март 26, 2007, 13:03:38 »

ние все още не сме ги поканили кумовете офицялно защото си чакам годежния пръстен, но вси4ко мисля да е по традиция с поканата, пога4а, уиски, пиле, торта и още нещо ако се сетя  girl_wink
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: март 26, 2007, 13:14:17 »

ами нещо от рода :
Ние ....... и ........
искаме да Ви поканим да станете наши кумове в най-важният за нас ден !!!!
а той е .............07 г.
подписването ще бъде в рит. зала ...........
а купона в р-т....................

за семейство .............................  smile или можеш да измислиш нещо друго !!!
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: март 26, 2007, 13:21:35 »

Ели, това звучи идеално  good аз тъкмо купих поканите за кумовете (те получиха и от другите покани, но и отделно Wink) и сега търсех нещо в интернет какво да пише в тяхната покана look
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: март 26, 2007, 13:55:33 »

аз мислех да им занеса само такава покана ! кумовете трябва ли според вас да имат и от другите ? Girl_sing!!! smile
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: март 26, 2007, 14:14:54 »

ами ние решихме и от двата вида покани да дадем на кумовете. Просто тези, които са за гостите, също ми харесват страшно много и исках да получат и по една от тях  girl_wink
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: март 26, 2007, 14:25:22 »

а сега в неделя съм ги поканила на вечеря, за да може официално да получим съгласието им  DANCE  събирането ще е в нас, понеже кумовете ни не са семейство, а най-близките ни приятели  girl_wink

охххххххххх а пък ние ще ходим специално до Бургас за да ги поканим с пиле, торта, ракийка, цветя и т.н. !!!! smile
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: