Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 18, 2024, 15:17:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.........  (Прочетена 184485 пъти)

prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: март 14, 2008, 12:31:29 »

Звучи ми готина идеята за спа уикенд някъде (но моето коте незнам дали ще се навие -- ще каже, че няма да им остане за спомен)

Е как така няма да им остане нищо за спомен?!? Ами нали ще си направите снимки. Това дори ще бъде много по-голям спомен отколкото някаква си вещ, с която ще свикнат и в един момент въобще няма да й обръщат внимание. А разглеждането на снимки от разни почивки никога не омръзва. Някой ден кумовете ви могат да ги показват на децата си и да им разказват как сте им подарили прекрасна екскурзия.  smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: март 14, 2008, 15:36:18 »

Ами питайте ги какво мислят и какво искат.Достатъчно сте близки за да го направите.на нашите им подарихме микровълнова тъй като нямаха а бяха почнали да си обзавеждат кухнята.
Мила всичко е до това как се разберете.Аз моята кума не съм я товарила с нищо да купува.А тя ми взи една красива нощница за първата брачна нощ по нейно желание.Като бях кума нашите кумци не се съгласиха да купуваме нищо и каза че иска просто да сме до нея и че без друго ще имаме достатъчнодруги разходи и не даде дума да се издума.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #287 -: март 15, 2008, 12:13:38 »

Понеже нашите кумове не са двойка, в крайна сметка /след разговор с тях/ им купихме по един часовник. Дааа, знам, че имало суеверия, че часовници не се подарявали, щото бла-бла-бла, tease ама за мен часовникът си е хубав и стилен подарък!
А те на нас ни взеха фотоапарат. Искаха камера, но ние предпочетохме фотоапарата. pardon
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #288 -: март 15, 2008, 12:33:59 »

Ние като бяхме кумове не сме купували нищо за сватбата, защото тя беше малка и някои от традиционните обичаи ги нямаше и булката сама си набави нещата, които й трябваха. Мисля, че аз купих само свещите  smile
А що се отнася до подаръците, ние ги питахме какво искат  (те искаха парички), а те нас ни изнендаха - бяха издебнали ден, в който ни няма вкъщи и бяха оставили подаръка - кафе машина и сериз за кафе. Но ние отгава нямахме и те всъщност са знаели, че ще са ни полезни  good
Така че, Ава, щом сте говорили с тях, значи наистина подаръкът ви е хубав и желан от тях  girl_wink
Активен
azzura
Ентусиаст
**
Публикации: 82

« Отговор #289 -: март 15, 2008, 20:21:39 »

Привет,момичета!Миналата година за нашата сватба поканихме на милото най-добрия приятел и неговата приятелка за кумове,а нещеш ли тази година те ни поканиха да им кумуваме...Не съм сигурна до колко е позволено,но се съгласихме....и сега като си говорите за подаръци,много ми се иска да им подариме нещо което наистина да им хареса и нищо не ми идва на ум   huhhuh.gif ,помагайте...
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: март 15, 2008, 22:15:15 »

аз питах в църква и ми казаха че кумство не може да се връща..............те ще имат ли църковен брак?малко се отклоних но ми стана интересно...........sorry!
Активен
azzura
Ентусиаст
**

« Отговор #291 -: март 15, 2008, 22:35:11 »

....те да,но ние нямахме
Активен
azzura
Ентусиаст
**

« Отговор #292 -: март 15, 2008, 22:38:44 »

аз със сигурност искам да имаме и църковен брак,но тогава може би ще трябва да си намерим още "един чифт" кумове  blum ,незнам незнам...
Активен
azzura
Ентусиаст
**

« Отговор #293 -: март 15, 2008, 23:24:57 »

докато не ни поканиха ние да им кумуваме,не съм се замисляла,пък и не съм чувала на кум,кум да ставаш  Wink
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #294 -: март 16, 2008, 10:54:13 »

аз също знам, че кумство не се връща. Но в крайна сметка ако това са ви най-добрите няма лошо smile
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: март 16, 2008, 20:08:07 »

Така казват от църквата доколкото знам защото първия път се сродявате и вече втори път няма как да стане(май нещо такова беше Girl_hide),но се сещам,че имаше и друга подобна ситуация и в църквата им разрешиха(те вече всичко дават,ама въпроса е дали вие ще искате така...).Ние също нямахме църковен брак,защото кумовете ни са от турски произход,но за нас няма проблем,тъй като аз съм си запазила възможността за втори ритуал-този път църковен и втори кумове,най-вероятно моя кръстник(първия ми братовчед) и жена му,което ще е страхотно-второ тържество,втори кумове,повече веселба,повече роднини yahoo yahoo yahoo
А колкото до подаръците-вие си ги познавате най-добре,а и може да ги питате(това е най-функционално според мен girl_wink)...
Успех! give_rose
Активен
djd_vn
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #296 -: март 16, 2008, 20:41:47 »

Здравейте, искам да попитам едно въпросче. Преди около година бях свидетелка на една моя приятелка заеднос едно друго момиче. Сега тя и мъжа й могат ли да бъдат кумове на моята сватба?
Аз по принцип знам че за граждански брак няма проблем,така ли е?
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: март 16, 2008, 21:34:13 »

Естествено,че за граждански брак нямаш никакъв проблем,а за църковен сме коментирали по-горе girl_wink
Активен
azzura
Ентусиаст
**

« Отговор #298 -: март 16, 2008, 21:44:46 »

tonitta много ми харесва и на мен идеята за второ тържество ,убедена съм че ще е много весело пък и ще знам какво съм пропуснала на първото и се надявам че второто ще ми е изпипано до най-малката подробност  good
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: март 17, 2008, 09:45:03 »

Ние мислим да поканим кумовете тази събота!!! Те дори и неподозират Wink! Дали е правилно да им идем на гости с всичките там неща... без да сме ги предупредили. Дали няма по този начин да се почустват така, че не могат да ни откажат?
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: