Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 18, 2024, 12:48:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете.........
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете......... (Прочетена 184347 пъти)
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Отг: Всичко за кумовете.........
«
Отговор #255 -:
февруари 21, 2008, 11:37:02 »
ами ние на нашия кум му казахме още като решихме, че ще се женим. На кумата казахме малко по-късно, но пак преди да сме подготвили каквото и да е. Иначе, за официалното канене все не ни остава време =[ за сметка на това, вече сме ги написали на поканите и връщане назад няма
Активен
pretty
Любопитен
«
Отговор #256 -:
февруари 21, 2008, 11:43:49 »
Цитат на: nina_nikole в февруари 21, 2008, 11:21:09
sisitka в началото на темата има много предложения.
Аз имам един друг въпрос за кумувете. Колко време преди сватбата ги поканихте? Мило иска да ги каним вече, а на мен ми се струва раничко. Все пак сватбата е през август
Ние ги поканихме веднага щом си записахме час за ритуалната зала, за да им кажем все пак конкретна дата и да си проверят ангажиментите
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #257 -:
февруари 21, 2008, 23:56:35 »
Ние нашите кумове ги поканихме миналия август. Сега като се замисля
това е една година преди сватбата. Те толкова се развълнуваха, че кумата дори се разплака.
Ох, моята кума, миличката, е толкова чувствителна, че чак се притеснявам, че ще се спука да реве на сватбата
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #258 -:
февруари 23, 2008, 15:07:37 »
Момичета, искам да ви попитам според вас колко е резонно да струва подаръка на кумавете. Аз знам, че това е въпрос на уговорка между тях и нас, но трябва да знам за какви измерения говорим все пак. Нашите кумове са с доста големи финансови възможности, но нямам никаква представа, как те си представят нещата. Ако ние си мислим за подарък до 1000 лв, те може да си мислят за 2000 или пък за 500 лв (сумите са съвсем примерни). Моля да си кажете мнението, а тези, които не искат да пишат стряскащи суми във форума, могат да ми пишат на лични.
Активен
a
Професор
вече съм мама на принцеса голяма
«
Отговор #259 -:
февруари 23, 2008, 18:05:33 »
ние с нашите кумове си имахме уговорка да си купим еднакви подаръци (просто така се случи че и двете семейства имахме нужда от кафемашина)и така излязохме заедно по магазините харесахме си модел и на сватбата си разменихме само гаранционните карти.така че всичка е въпрос на уговорка и възможности.
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #260 -:
февруари 23, 2008, 22:30:07 »
Аз минала седмица разбрах, че нашите кумове ще ни правят подарък сватбено пътешествие, те са с доста по-големи възможности от нашите и сега ние сме в ужас какъв да е нашия подарък, незнам дали ще можем да им върнем жеста и да отидем заедно с тях на сватбено пътешествие, не ни е по джоба, но не се сещам за достоен подарък.Помощ-дайте идей
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #261 -:
февруари 24, 2008, 12:28:38 »
Би било хубаво да им върнете жеста, но само ако имате такава възможност. Нормално е покрай разходите за сватбата да сте с ограничен бюджет. Обяснете им го и предполагам те не биха се разсърдили. В крайна сметка не е важна цената на подаръка, а да е от сърце. Ако искате пък може и само един романтичен уикенд да им подарите. Хем им връщате жеста, хем няма да излезе повече от 200-300 лв.
Активен
vesi1983
Сватбар
«
Отговор #262 -:
февруари 24, 2008, 12:36:30 »
Да това за романтичен уикенд е чудесна идея, но доколкото разбрах те също имат намерение да дойдат с нас на сватбеното пътешествие(е разбира се преди това ни попитаха, дали ако искат да дойдат нас ние нямаме да имаме нищо против) и тогава ще се опитам да разбера с коя агенция и колко ще струва и ако можем ние ще поемем техните разхди, но малко се съмнявам.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #263 -:
февруари 24, 2008, 12:43:57 »
Веси, миличка, не трябва толкова да се притесняваш за това. Щом те се предложили да дойдат с вас значи имат финансовата възможност да го направят и това не представлява проблем за тях.
Вашият подарък може да е от друго естество. И никъде не пише, че е задължително да е на същата стойност
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #264 -:
февруари 24, 2008, 13:30:18 »
Ние мислим да им подарим уикенд в някой хотел + нещо малко за спомен. Още не сме решили подробности, а и не знам в кои хотели може да се уреди. Аз си представям, че ние ще предплатим и те ще се обадят да уточнят кога им е удобно да отидат.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
«
Отговор #265 -:
февруари 24, 2008, 13:35:05 »
Цитат на: Arlina в февруари 24, 2008, 13:30:18
Ние мислим да им подарим уикенд в някой хотел + нещо малко за спомен. Още не сме решили подробности, а и не знам в кои хотели може да се уреди. Аз си представям, че ние ще предплатим и те ще се обадят да уточнят кога им е удобно да отидат.
Супер идея, може да изберете някой спа-център, като в престоя са включени и малко глезотийки.
Веси, вие също може да се реванширате с такъв подарък.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892
«
Отговор #266 -:
февруари 24, 2008, 13:38:01 »
Точно за това си мисля. Примерно за някой хотел във Велинград, защото е близо до София и е приятно за лятото. До морето ще трябва да пътуват много дълго, не си заслужава за два дни.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #267 -:
февруари 25, 2008, 23:19:15 »
Нашите кумуве не са двойка и ние все още не сме решили какво да им вземем. Аз си мисля да им вземем по една картина. Струва ми се подходящ подарък за такова събитие. Вие какво ще кажете?
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #268 -:
февруари 25, 2008, 23:29:01 »
Цитат на: misskapriss в февруари 25, 2008, 23:19:15
Нашите кумуве не са двойка и ние все още не сме решили какво да им вземем. Аз си мисля да им вземем по една картина. Струва ми се подходящ подарък за такова събитие. Вие какво ще кажете?
Аз да кажа от опит
:
С нашите кумове до последно не се "разбрахме" за подаръците за сватбата:
НИЕ
си имахме всичко,
Те
пък от своя страна не искаха излишни работи, та някрая решихме да си направим една екскурзия за да не е нещо предметно (още не е осъществена де
но има време
)
По принцип
на самата сватба те ни подариха една икона, а ние - нищо
освен разните алкохолища с етикети
Та мисълта ми е -
КАКТО СЕ РАЗБЕРЕТЕ
-няма смисъл от излишни подаръци и излишни старания ВСе пак сте си ваши хора и тепърва ще сте едно голяяяяяяяяяяямо семейство.
УСПЕХ!!!!
Дано да съм помогнала с нещо все пак!!!
Активен
lilsan/Лили
Професор
Любовта е поезията и слънцето на живота!
«
Отговор #269 -:
февруари 25, 2008, 23:55:54 »
Цитат на: misskapriss в февруари 25, 2008, 23:19:15
Нашите кумове също не са двойка. Беше дълго умуване с тях да си подаряваме ли подаръци, не ли. Накрая ррешихме да си подарим по нещо което да ни остане за спомен и, от което да имаме нужда. На кумата подарихме кристални чаши за вино, на кума – за уиски (от същия комплект). А те на нас прекрасен комплект чинии, за които отдавна си мечтаех. Така че накрая всички бяхме доволни. Идеята ти за картина страшно ми харесва и мисля, че е много подходяща. Каквото и да решите накрая съм сигурна, че кумовете ви ще бъдат щастливи. А и не забравяй, че най-големия подарък е, че сте ги избрали да бъдат ваши кумове. Успех!!!
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...