Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 18, 2024, 14:26:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете.........  (Прочетена 184453 пъти)

magica1983
Сватбар
Публикации: 182

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: януари 05, 2008, 17:59:49 »

Здравейте,аз пък съм много притеснена,защото приятелите,които искаме да ни кумуват,най-вероятно няма да искат. cray Преди известно време момичето ми беше споделило след кумуване на една сватба,че никога повече няма да кумува.Ди джея ги изтормозил да танцуват през цялото време и ги бъзикал доста неприятно. Тя тогава дори не знаеше,че ще се женим. Не смея да я попитам. Ако откаже-лошо,ако се съгласи,но без желание-още по-лошо. cray
Кумата наистина е много важна фигура във всяка сватба,но няма нужда,според мен да е строго официална.Мисля,че с пола и красива блуза,или с рокля би изглеждала достатъчно тържествено.И с красива прическа разбира се.Цветове-според предпочитанията,но може би без бяло и чисто черно. Струва ми се неподходящо единствено деколтето да е дълбоко,или полата/роклята прекалено тясна и къса,все пак погледите трябва да са в булката....
« Последна редакция: март 29, 2008, 08:50:52 от gucci » Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: януари 07, 2008, 14:50:48 »

Здравейте,аз пък съм много притеснена,защото приятелите,които искаме да ни кумуват,най-вероятно няма да искат. cray Преди известно време момичето ми беше споделило след кумуване на една сватба,че никога повече няма да кумува.Ди джея ги изтормозил да танцуват през цялото време и ги бъзикал доста неприятно. Тя тогава дори не знаеше,че ще се женим. Не смея да я попитам. Ако откаже-лошо,ако се съгласи,но без желание-още по-лошо. cray

magica1983, стискам палци приятелите ви да приемат да са кумове smile ние също имахме притеснения и колебания, защото това са спътници за цял живот.. smile избрахме чудесни хора и най-официално ги поискахме за кумове, с бутилка червено вино и бонбони, а след това продължихме в една механа.. а кумата вече е кумувала, та се обаждахме на кумците й да ги питаме дали ни я дава и на нас.. беше много весело, а сега са ни голяма опора в подготовката на сватбата
Активен
gogorincho
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #227 -: януари 07, 2008, 16:48:45 »

аз лично не бих се съгласил да кумувам ако и приятелката ми не е избрана за кума,и мисля че така би постъпил всеки ужаващ половинката си мъж.Дори ми се струва страшно обидно да те поканят да кумуваш без половинката си shok
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: януари 07, 2008, 18:21:16 »

Гогоринчо напълно те подкрепям. Аз никога не бих си избрала кумове, които не се познават например, моята най-добра приятелка ми беше шаферка, но никога и не съм мислила да бъде кума, защото няма сериозен приятел и не е омъжена. За мен кумството си е сериозна работа, един ден ще кръщават децата ми и затова смятам че е добре да са семейство или да имат сериозна връзка
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: януари 07, 2008, 18:23:18 »

моите кумове не се познаваха но това не ми попрече нито на тях @}->--напротив бяха на 7мото небе от щастие а и не мисля че те ще са кръстници на децата ми така че не мисля че е проблем ако не се познават поне според мен pardon
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: януари 10, 2008, 23:14:43 »

Момичета аз така се улисах в работа че забравих да разкажа как се разреши нашия проблем с кумувете. Миналата седмица се прибрахме в Пловдив за уикенда и по пътя пак обсъждахме различните доводи за избора на кумувете, вашите мнения и т.н. И в крайна сметка нищо не решихме, само клоняхме да не са семейството, защото не са ни по сърце. Та излизаме в събота с момчето, което искаме за кум и моя приятел в един момент му каза че искаме да го поканим за кум и аз  Oh my ... , защото изобщо не ми беше казал преди да излезем че смята да го кани. После му каза че сме решили той да избере кума, а аз кумата и аз пак  Oh my ... , защото не е вярно. Тогава проекто-кума каза че те си били говорили с неговата приателка че сигурно ще поканим него за кум и че вероятно тя няма да е кума(не знам защо са си го помислили изобщо, но правилно са преценили) и тя казала че това е напълно нормално, защото не се познаваме много добре. Като ни го каза това, аз трети път  Oh my .... Та така, вече си имаме кум, а утре вечер отиваме да каним кумата.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: януари 15, 2008, 18:42:00 »

Зреавейте  give_rose
Март месец ми предстои да бъда кума...а истината е че не мога да си избера прическа...   blush
Косата ми е дълга и чуплива и може доста да се инпровизира по нея...но лошото е че не си харесвам ушичките и не искам да се виждат...  girl_wink  smile
ще кумувам за втори път и предната ми прическа изглеждаше така...много си я харесвам,но не искам да се повтарям...
моля ви помогнете ми с варианти...
 give_rose give_rose give_rose

* 177 [800x600] [800x600].jpg (74.79 KB, 667x500 - видяно 409 пъти.)
« Последна редакция: януари 15, 2008, 18:51:14 от BeRa » Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: януари 15, 2008, 18:46:59 »

ето и още снимки...

* 266 [800x600] [800x600].jpg (75.04 KB, 667x500 - видяно 435 пъти.)
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: януари 15, 2008, 18:49:06 »

...

* 126 [800x600] [800x600].jpg (61.47 KB, 667x500 - видяно 413 пъти.)
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: януари 15, 2008, 22:43:45 »

BeRa много си хубава и косата ти е изглежда много добре. Защо не пробваш някаква прическа в която горната част на косата е вдигната, а отзад е пусната. Може да сложиш и някакви аксесоари в косата подхождащи на роклята ти. Отпред може да си на път на една страна или цялата назад. Ох,не знам дали добре го обясних. Ще потърся разни снимки из нета и ще покажа smile Ако пък ти си харесаш нещо покажи пък ние да си кажем компетентното мнение blum

Иначе мисля че темата може да е полезна на доста момичета, които ще кумуват или както в моя случай: моята кума се притеснява повече каква ще и е прическата отколкото какво ще облече, голяма ми е сладурка  yahoo
Активен
Капризче
Наблюдаващ

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: януари 15, 2008, 22:46:23 »

И още нещо се сетих току що. Мисля че ще ти седи добре и нисък кок: цялата коса назад, но леко отпусната, а не по главата и ниско долу на тила да се прихване на леко отпуснат кок и пак може да сложиш разни аксесоари в кока. И при двете прически ушичките ти могат да не се виждат изцяло Wink
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: януари 16, 2008, 02:40:54 »

много ти благодаря misskapriss  give_rose
когато ми описваше прическата в първия си отговор ми се стори че говориш точно за тази прическа...много ми харесва и мисля че ако не си харесам друго ще бъда с нея...макар че не мога да съм сигурна как ще изглежда на моята глава  smile но ще видим...а и  от друга страна моята коса е много по дълга и може да ми стои добре...  smile
уф...не знам...да ти кажа честно и аз не съм си измислила с каква рокля ще бъда но ми се вижда по лесен  избор  от прическата...а определено за мен е доста труден...  smile

* 002376931.jpg (27.26 KB, 375x500 - видяно 442 пъти.)
« Последна редакция: януари 16, 2008, 02:43:28 от BeRa » Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: януари 16, 2008, 02:52:45 »

ето и друг вариант...макар че първия каточе ли ми хареса повече...

* 004451522.jpg (47.79 KB, 480x640 - видяно 573 пъти.)
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: януари 16, 2008, 02:55:57 »

ето я и от другата страна... smile

* 004451521.jpg (47.27 KB, 480x640 - видяно 625 пъти.)
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #239 -: януари 17, 2008, 10:59:53 »

Според мен може да си изправиш косата с преса и да я оставиш пусната.За по голям обем може в корените да си я направиш на вафлички
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: