Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 17:40:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булченският букет - част 2  (Прочетена 175100 пъти)

aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #135 -: март 16, 2008, 20:27:31 »

Много харесвам такива свежи букетчета.Толкова много настроение има в тях. Bravo
Аз реших моят букет да е топка, но все още се чудя дръжката от панделка или от перлички да бъде.
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: март 17, 2008, 09:56:13 »

Последния букет е повече от страхотен!!! smile Според вас за ноември какви цветя са подходящи, тъй като аз мисля да наблегна на цветята в ресторанта, а не на балоните.
Активен
pretty
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #137 -: март 18, 2008, 12:37:18 »

А края на май дали ще има люляк?
Винаги съм искала букет от люляк - любимото ми цвете
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: март 18, 2008, 12:41:22 »

pretty люляка не е цвте мила, а дърво...незнам дали ще има но ако има ще трябва да се пречупят клони...в букет не издържа дълго pardon счупено клонче.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: март 18, 2008, 12:42:58 »

мисля че рекламата тук е забранена но явно за някой хора е разрешена.остава да си въведете и ценовата листа
Активен
pretty
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #140 -: март 18, 2008, 13:42:10 »

pretty люляка не е цвте мила, а дърво...незнам дали ще има но ако има ще трябва да се пречупят клони...в букет не издържа дълго pardon счупено клонче.
то по-скоро е храст, но някак не вървеше да пиша "любимия ми храст" good
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: март 18, 2008, 19:48:44 »

aniiii 8 , дали да бъде перлички или панделка и каква да е тя, зависи от цялостна ти визия. Ако имаш перли, можеш да го направиш с перли. Аз нямах перли нито по роклята нито като бижута затова се избрах панделка по тънка и по дебела, в екрю и бледо лилаво, защото това бяха цветовете на роклята ми, а панделката не беше дебела защото и топката не беше голяма.
Активен
mu6moro4ka
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #142 -: март 19, 2008, 12:52:08 »

Здравейте, момичета! Мисля, че сте страхотни с това как си помагате, затова реших и аз да се присъединя към вас!
Според мен това, че люлякът е храст нямя никакво значение - пак ще стане страхотен букет /моят също искам да бъде такъв/. Мисля, че стои адски готино :
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: март 19, 2008, 13:09:00 »

Здравейте, момичета! Мисля, че сте страхотни с това как си помагате, затова реших и аз да се присъединя към вас!
Според мен това, че люлякът е храст нямя никакво значение - пак ще стане страхотен букет /моят също искам да бъде такъв/. Мисля, че стои адски готино :

Мисля,че тива коета каза Дидка за люляка трябва да се има предвид и съм напълно съгласна с нея.good Прекрасно цвете но трудно за булчински букет и ще кажа защо.
Поради факта че са клончета, когато ги откъснеш и сложиш в букет не биха издържали в жегата без вода и ще клюмнат за час, а като се има предвид че този букет ще го разкарваш цял ден малко ми се струва рисковано да се спираш на това цвете за булченски букет.Но пак провери в цветарските магазини може те да си имат разни хитринки.Успех
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: март 20, 2008, 22:03:27 »

момичета аз искам като този,но дали е вазможно вместоот естествени да е от изкуствени цветя

като този например  girl_wink нещо подобно
« Последна редакция: април 03, 2008, 12:44:20 от pleasure » Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: март 21, 2008, 10:10:53 »

И на мен този ми харесва!  Bravo Аз искам букет с бели рози и ....още нещо, което да го допълва освежава!?! crazy Дайте идеи.
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: март 21, 2008, 10:34:35 »

И на мен този ми харесва!  Bravo Аз искам букет с бели рози и ....още нещо, което да го допълва освежава!?! crazy Дайте идеи.

Ето една идея от мен:

Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: март 21, 2008, 10:42:03 »

И отново бяло и още нещо.... girl_in_love

Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: март 23, 2008, 12:20:30 »

Колко по-рано е добре да си избера букер? Мен май не ме вълнува толкова какъв точно ще е. Искам целият да е в бяло и розово, тоест дръжките на цветята да са покрити с нещо, да е малък и кръгъл. Нямам претенции за вида цветя.
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: март 23, 2008, 14:59:49 »

Момичета, аз лично съм решила че ще хвърлям истинския булчински букет към госпожиците.  smile
Няма да купувам друг, а и по принцип традицията е такава - булката се разделя с букета си ( а не с някакъв друг - специално за хвърляне). В началото си мислех да си го запазя за спомен, но вече съм на друго мнение - ще го дам от сърце, на момичето в чиито ръце попадне! И ще и пожелая много скоро да е най-щастливата булка на света  Doubt
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: