Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 23, 2024, 00:23:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли - част 2
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли - част 2 (Прочетена 295560 пъти)
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
Отг: Булчински рокли - част 2
«
Отговор #315 -:
март 19, 2008, 14:27:06 »
много са красиви всичко :bravo:Роси/росистела/беше с модела на първата рокля ;)аз също я премерих но много ми се видя като парички и за това се отказах иначе е страхотна и седи невероятно
от втората аз взаимствах за долната част на моята!!не виждам проблем да ги намериш всичките :bravo:успех
Активен
Abii
Професор
http://svatba-biju.com/
«
Отговор #316 -:
март 19, 2008, 14:29:33 »
роклите са невероятни ако попаднеш на добра шивачка повечето платове ги има ще се получи Успех Ако беше от Варна щях да те насоча към една дама която ги шие едно към едно от списанията .
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #317 -:
март 19, 2008, 14:30:07 »
Цитат на: kleo_20 в март 19, 2008, 14:27:06
много са красиви всичко :bravo:Роси/росистела/беше с модела на първата рокля ;)аз също я премерих но много ми се видя като парички и за това се отказах иначе е страхотна и седи невероятно
от втората аз взаимствах за долната част на моята!!не виждам проблем да ги намериш всичките :bravo:успех
A kleo магазина в Сф на романтика къде се намира и все пак трябва малко да се съобразя с паричките немога да дам напримен 1000 лв за рокля
Аби благодаря мила @}->--но за съжаление не съм от Варна пък ми и два доооооста далеч все пак благодаря
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #318 -:
март 19, 2008, 14:33:07 »
Магазини на Романтика:
Бутик Романтика: София, бул. "Витоша" 42, ет. 1, тел: 0898 671 706
Бутик Eddy K: София, ул. "Солунска" 52, тел: 0896 876 171
Салон Романтика: София, ул. "Екзарх Йосиф" 7, ет. 1, тел: 0986 761 167
Магазин Романтика: София, ул. "Пиротска" 3
Бутик Romantika Fashion: Бургас, ул. "Републиканска" 56, тел: 0899 994 050
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #319 -:
март 19, 2008, 14:41:33 »
ами мила Дафни роклите им са от 800нагоре
аз за това се отказах а за тази като на Роси ми обявиха нещо като 1200!!и само като чух и се отказах!!!какво толкова да има по тая рокля за 1200и нагоре лева реших че няма смисъл!аз ходих в бутика им на Витошка!а роклята за бала пак ших при тях но на екзарх йосиф!!!много се огорчих когато ми се разпадна ципа в мига в който я обличах на бала!!!и сложих кламер за да я дозакопчая и после да я разкопчая сутринта!цяла нощ треперех да не стане фал!!
сетих се за още нещичко...така и не успяха да оправят плата че да не се бабръчква под връзките..седеше си бапразден какво ли не го правихме и не се изправи явно не бяха преценили количеството както и къде и колко да зашият
«
Последна редакция: март 19, 2008, 14:57:30 от kleo_20
»
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #320 -:
март 19, 2008, 14:44:53 »
И моята рокля за бала беше от Романтика на ул. Екзарх Йосиф. Та понеже Клео каза, че ципа й се е разпаднал и аз да добавя за едно гафче, което се получи с роклята ми - на едно място ми се разши на самия бал, но предполагам, че се дължеше на многото танци
Иначе много си харесвам роклята!
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #321 -:
март 19, 2008, 15:28:50 »
Цитат на: BIBKA_21 в март 18, 2008, 22:07:05
здравейте,сватбата ми е на 5.07 и още от сега гледам за рокли,да ама нищо не ми харесва освен една която видях в един саит,но се намира във варна,та въпросът ми е ако някой има информация колко струва тази рокля много моля да ми каже
http://wedboutique.com/9/wed-095.jpg
Здравей BIBKA_21, от сайта им видях, че рослята е 819$ и то с отстъпка 26%
Активен
Wienerin
Професор
Живеем истински, тогава когато умираме от любов!
«
Отговор #322 -:
март 19, 2008, 15:35:29 »
аз се отказах да шия без да съм там за да мога да видя платовете и да ми се вземат мерки от шивач, размислих се че ще е наистина много рисковано!
сега ще разчитам на късмет да се облека от София, а ако ли не палим колата и към Асеновград
прочетох в темата за Асеновград за няколко доста добри ателиета, където дори роклите стават за един ден (манийка, милена и н.праматарова)
така че се надявам да не съм на моята сватба по бикини и сутиен само
питах тук където живея в един салон за булчински рокли за час когато да отида да меря и те ми казаха след три седмици
и аз просто се отказах...а и цените им бяха мама мия
Активен
Wienerin
Професор
«
Отговор #323 -:
март 19, 2008, 15:56:46 »
знам, а още по-малко време ще е една седмица преди сватбата, но какво да се прави..поне после ще дам отчет как се облича експресно булка една седмица преди сватбата, може да е от полза за някого
но аз повече от 700 лв. за рокля не искам да дам
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #324 -:
март 19, 2008, 16:22:38 »
Цитат на: Wienerin в март 19, 2008, 15:56:46
но аз повече от 700 лв. за рокля не искам да дам
И аз мисля горе-долу до 700-800 лева да се огранича, но знае ли се като тръгна по магазините какво ще стане
Активен
Wienerin
Професор
«
Отговор #325 -:
март 19, 2008, 16:38:51 »
Цитат на: eli_m в март 19, 2008, 16:22:38
И аз мисля горе-долу до 700-800 лева да се огранича, но знае ли се като тръгна по магазините какво ще стане
радвам се, че не съм сама
искам красива рокля естествено, то кой не иска..но не съм готова да дам мило и драго за нея, все пак каквото и да си говорим тази рокля се облича веднъж и не би трябвало да е най-голямото перо по сватбата. Ние сами си плащаме сватбата и за това имаме лимит за всичко .
Предпочитам да дам повечко за куверт и хубав фотограф, пред това само аз да знам колко ми е струвала роклята.
сори ако съм
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #326 -:
март 19, 2008, 19:37:58 »
fiamaa,ти къде видя цените от сайта
www.wedboutique.com
.щото аз само моделите виждам?
Активен
klovis83
Любопитен
«
Отговор #327 -:
март 19, 2008, 22:23:57 »
Здраве момичета! Искам да споделя мнението си за роклята в този специален ден. Повечето рокли според мен са прекалено натруфени. Важно според мен е в този ден да се чувстваш неповторимо и специална, и най-важното свободна и безгрижна. Роклята трябва да допринася за настроението, т.е. освен красива и да е удобна. Не мога да си представя да изглеждам като принцеса, а в същото време да внимавам непрекъснато някой да не ми настъпи шлейфа и да остана по бельо
или пък постоянно да се притеснявам да не ми се свлича бюстието. Защото спомените са най-важни - те остават за цял живот, а самият сватбен ден е едва 12-тина часа. Затова, когато избирате рокля, трябва да залагате на това дали ще се чувствате безгрижна, а не на това дали това е най-красивата рокля. Според мен винаги съществува риска да срещнеш рокля, която да ти се струва по-хубава от тази, която вече си избрала. И това не трябва да ви кара да се чувствате зле. Направете така, че при избора да сте сигурна, че сте избрали освен красива рокля, то и такава, която ще ви накара след време да не съжалявате, че сте се спряли на нея
Активен
clovis
Професор
«
Отговор #328 -:
март 19, 2008, 23:31:07 »
Някой знае ли какви са цените на роклите на Гергана Симеонова?Благодаря предварително
Активен
yanast
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #329 -:
март 20, 2008, 00:54:07 »
Здравейте момичета, имам голяма дилема от три седмици се чудя за цвета на роклята.
Ситуацията ми е такава: харесах си рокля и си я капарирах, но в магазина я имаха само в цвят шампанско затова само нея съм пробвала, а мечтата ми е била винаги да съм с бяла рокля.
От една страна бялото ми е любим цвят, а от друга изненадах дори себе си като разбрах колко ми хареса в този цвят.
Бялата рокля има сребристи нишки по дантелата, така ще мога да нося сребро тъй като е високосна година, но пък среброто не се откроява много върху бялото някак си се губи, докато на шампанското нишките са златни и стои доста добре и това привлече най много вниманието ми като я видях за първи път, като че ли някакси нещо от вътре ми казваше че това е моята рокля, за първи път ми се случва такова нещо.
Усещам че несъзнателно нещо ме дърпа към шампанското, защото и украсите за ресторанта които съм гледала все си харесвам бежови или подобни нюанси, но в същото време съзнанието иска бяло.
Много съм объркана, близките ми също са объркани като мен, никой не ми дава конкретен съвет.
Моля помогнете ми, знам че решението си е само мое, но ми трябва помощ някой да наклони везните на някъде че вече незнам.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
Нагоре