Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 01:49:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
Идеи за разнообразяване на семейния ни живот
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Идеи за разнообразяване на семейния ни живот (Прочетена 137867 пъти)
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
Отг: Идеи за разнообразяване на семейния ни живот
«
Отговор #105 -:
февруари 19, 2009, 10:50:01 »
Gabito
ЕВАЛА за тази игра
хахахаха за такава идейка не се бях сещала
Активен
Gabito
Любопитен
Усмихни се !!!
«
Отговор #106 -:
февруари 19, 2009, 15:50:01 »
Радвам се, че ти харесва идеята. Ще се радвам и да споделите резултата, ако решите да опитате.
Успех на всички и много приятни емоции
!
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #107 -:
април 10, 2009, 11:33:28 »
Нови места, нови емоции и преоткриване на любовта...Хотел "Елбрус" Велинград
(дано не се сметне за реклама)
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #108 -:
април 13, 2009, 22:21:34 »
Страхотни идейки има тук в тази темичка...
Нека и аз кажа как сме си разнообразявали...идва ми на ума за три годишнината ни каква изненада му бях направила...отидох и поръчах торта сърце с розички и надпис 3 години са добро начало...купих свещи ...братовчед ми и приятелката му с които много се събирахме по това време ни подариха една бутилка шампанско което да си отворим вечерта...купих балони ...много балони...червени сърца..подготвих всичко...и само чаках да дойде момента...за наше щастие родителите на мъжлето бяха на море и беше минал месец от годежа ни и много ми се радвах че ще бъдем самиии...
да ама,...понякога сметките излизат без кръчмар и ден два дни преди датата се обажда свеки че си идват понеже хванала някаква алергия
и в следващия момент трябваше да мисля друго място...какво ли не ми мина през ума...да идем на хотел...ама не можах да намеря нещо на изгодна цена а по това време не работех и нямаше как да си го позволя...по евтин вариант беше да го закарам на палатка някъде на близо...мина мисълта да си направим празника на покрива на блока...щяло да е романтично ми казваше приятелката на братчеда ама не знам защо не ми допадна идеята...блока им е 15 етажен и гледката щеше да е идеална...и в последния момент какво да правя няма къде другаде реших да си останем все пак вкъщи и така се стекаха нещата че вкарах и родителите на милото в изненадата...понеже не се прибра по късно както трябваше си дойде по рано от работа и ме иакара на вънка да си го отпразнуваме...бях се наговорила със свеки като се върнем да го занимават в хола докато наглася всичко...и така и стана...те го извикаха в хола и го занимаваха с някакви уж проблеми а аз през това време застелих спалнята с една хубава бяла куверта...сложих по средата тортата в една табла и от двата и края високи чаши за шампанско... цялата спалня беше в свещички и цялата стая с балони...които със свеки надувахме държа да отбележа...аз си сложих секси рокличка...е не беше червена а синя но май на никой не му пукаше за цвета в този момент... и когато всичко беше по местата си те го пуснаха да дойде... беше толкова изненадан като влезе...и цялата стая беше огрята само от светлинките на свещите...които бяха около 55 ( не знам как успях да запаля всичките ) ...разрязохме си малко торта...за да занесем и на родителите на милото ...все пак така зорко криха тортата и да не им дадем беше неприемливо ...сложихме им шампанско вдигнахме си и с тях наздравица и после ние си отидохме в стаята където няма смисъл да казвам как завърши всичко и че торртата вече не се нуждаеше от рязане ... беше много вълнуващо и само съжалявам че нямах апарат да снимам гледката...
а от тези изненади с разкарването на сам натам с бележки ми го спретна той за рожденния ми ден тази година...като се прибрах след работа вкъ6ти изглеждаше така:
и ми даде малко подаръче което като отворих вътре какво да видя...едни от камъчетата които си бях купувала за декорация на сватбата и останах като шаш после имаше картичка която водеше до друго подаръче то до друго и във всяко намирах камъчета за декорация
докато най накрая да стигна до съ6тинския си подарък... ето така изглеждаха пред подаръците ми
беше много забавно и определено разнообразява...
има какви ли не варианти... и винаги вършат работа... защото колкото и да не го показват по някога...мъжете се радват на изненади... особено по еротични
Активен
PetraShili
Ентусиаст
«
Отговор #109 -:
май 24, 2009, 00:52:40 »
Преди една седмица милото ми скрои една голяма изненада
Само ми каза: Хайде да отидеме на гости при мама и тата.
Веднага се съгласих, защото си ги обичам и тръгваме. Когато пристигнахме мама само взе Ребека, даде на Давид една кесийка, и Давид ми вика: Сядай обратно в колата. А аз незнам какво става
Мама само се смее и ни маха за довиждане.
Сядам обратно в колата а милото: Водя те на изненада.
Викам си: Хубаво
Пита ме: Гладна ли си?
Аз си мисля: Ще ме заведе на ресторант.
Обаче минаваме покрай нашия ресторант - нищо! Викам си сигурно на китайски ще ме води - пак нищо! Излизаме от Суботица, продължаваме към Палич и ме води на езерото. Гледам, гледам никъде ресторант, само някакви бурекджийници, ама нищо. Спира колата и вади от там: маса на разтваряне, едно кашонче и кесийката от мама.
На Палич има една алея която навлиза към езерото и при края има "пейка на влюбените" и там милото разтвори масичката със столовете и ми сервира вечеря и една розичка ми подари. Много романтична изненада а не струва кой знае колко, само малко да се потруди човек и може да се разнообрази на един оригинален начин ежедневието! Спагетите които ядох тази вечер ми бяха най-вкусните спагети които съм яла някога! Прекарахме си чудесно гледайки залязващото слънце и водата около нас, която отразяваше небето.
А най-интересното нещо за мен беше, че милото ми направи изненада ей така, без повод, то ме и най много развълнува!
Ето и две снимки:
«
Последна редакция: май 24, 2009, 00:58:19 от PetraShili
»
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #110 -:
май 25, 2009, 09:09:01 »
Петра,браво на твоя човек
Активен
natally2
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #111 -:
юли 29, 2009, 08:49:52 »
Може да отделяте по един уикенд и да ходите някъде.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #112 -:
септември 30, 2009, 10:58:25 »
Петра
, много мило ми стана
Активен
atsuki
Сватбар
«
Отговор #113 -:
октомври 01, 2009, 13:26:12 »
Цитат на: natally2 в юли 29, 2009, 08:49:52
Може да отделяте по един уикенд и да ходите някъде.
точно така мисли и милото - това му дай, пътуване. само дето 1 уикенд не му стига и постоянно иска да ходим някъде
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #114 -:
октомври 12, 2009, 07:33:11 »
Аз на милото му прилагам една друга закачка - пиша смс-и, които образуват дума или цяло изречение - примерно :Обичам те, ама му го пращам буква по буква. забавно е!
Активен
mademoiselle
Сватбар
http://yordanovphotography.com
«
Отговор #115 -:
декември 03, 2009, 18:03:00 »
Аз пък всеки ден пускам скришно в джобчето на моето мъжле малко листче, на което пише по една причина, поради кято го обичам, като всяко послание започва така: "Обичам те, защото..." По едно време се бях изчерпала и както и двамата се правехме, че нищо не знаем
последва въпросът "Няма ли вече любовни послания за мен?"
Колкото и да е опериран от към романтика, личи си, че един такъв дребеничък жест буди в него доста приятни емоции.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #116 -:
декември 06, 2009, 20:11:37 »
mademoiselle
това много ми харесва като идея
аз милото като замина за бг и на едни листове
А4 разпечатах в цял формат наши снимки...по една на всеки лист...много бледо да е само като фон...и му написах едно сълго писмо...което исках да получи докато си е в бг ...е...не можа да стане защото нямаше да престигне докато си е там и затова му го пратих на адреса у нас...помолих колежката да надпише плика за да не ми познае подчерга веднага и така...пак се получи много хубаво...веднъж само съм му пращала писмо в живота си когато той дойде тук в Испания а аз си останах в бг и едва преди месец когато си говорихме с нашия приятел при който милото дойде разбрах че е чел това писмо над 1000 пъти и е лягал и ставал с него...разбрах че много се е зарадвал на писмото което му пратих и реших да му напиша отново...
без значение е какво ще измислите...важното е да е от сърце и за любимия човек
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #117 -:
януари 13, 2010, 20:13:04 »
10 - те заповеди на удоволствието
1
. Приеми го такъв, какъвто е. Не се заблуждавай - колкото и да се стараеш, можеш да променяш само дребни неща, но не и същността му.
2
. Обожавай неговата мъжественост. Уважавай перченето му, но обръщай внимание и на другите ерогенни зони – зърната на гърдите, устните, ушите. Обичай го когато е болен или здрав, твърд или мек.
3
. Бъди най-красивата за него. Не е необходимо да изглеждаш като топмодел. Разбери коя част от тялото ти го привлича. Обличай се секси. Бъди изкусителна и той няма да свали погледа си от теб.
4
. Бъди светлина в живота му. Твоята интелигентност, красота и честност ще го вдъхновява, но той ще бъде на върха, когато изживеете заедно сексуалната наслада. Мъжът е лидер по природа или се стреми да бъде такъв. Поддържай самочувствието му в работата, живота, любовта.
5
. Вдъхновявай го. Мъжката натура е на завоевател, ловец. Поддържай еротиката между вас. Еднообразието води до безразличие и скука. Измисляй нови сексизненади.
6
. Бъди майка за него, без да му се налагаш. Повечето мъже вечно търся майчината ласка. Приласкай го, но с такт.
7
. Открийте най-съкровените му желания. Мъжете обичат сексуалните фантазии и фетишизма. Ако той не ги споделя с теб, значи ги споделя с друга (или поне мечтае затова). Бъди неговият изповедник и той ще ти отдаде душата и тялото си.
8
. Всички мъже са пораснали момчета. При някои господа това е очевидно. При други това чувство е дълбоко заключено. Но всички те обичат играчките. И ако в даден момент се почувстваш като кукла, не се сърди, а си поиграй с него.
9
. Нека бъде твоят герой. Възхищавай му се и той ще ти бъде предан. Мъжът не обича думата “герой”, но ако му покажеш, че го чувстваш такъв, той ще се гордее с теб, защото ласкаеш мъжкото му его.
10
. Гълтайте Направи го поне веднъж. За повечето мъже да преглътнеш след орален секс е физическа радост и духовен символ, знак за по-голяма близост. Ако ти е неприятно, отложи го за друг път с някого, за когото смяташ, че си заслужава.
Източник
«
Последна редакция: януари 13, 2010, 20:22:34 от Bulechka™
»
Активен
LoveAndLove
Сватбар
«
Отговор #118 -:
януари 14, 2010, 14:13:32 »
понеже наскоро направихме 3 год и 6 мес откакто сме заедно реших да изненадам приятеля ми...направих специална вечеря купих бяло вино за 40 лева (беше много хубаво и не оставихме и една капка в бутилката ) свещи и направих надпис ОБИЧАМ ТЕ с големи букви формат А4 направих ги червени (може с фолмастери и тем подобни каквото имате под ръка) едната на секцията другата на пердето закачена третата на др място и така докато свършиха музика от компютъра и светлинните ефекти също..прибра се вечерта от работа малко преди полунощ и като влезе в стаята не мога да ви опиша каква физиономия изкара ( в добрия смисъл) направо остана без думи...защото изобщо не очакваше да му направя нещо подобно
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #119 -:
януари 26, 2010, 16:07:41 »
Ние на 14 февруари имаме годишнина от годежа, освен самия празник
Едната изненада, която съм му замислила (макар че не е въобще романтична) е да му подаря билет за концерта на AC/DC. Все пак целта на една изненада е да се хареса на изненадания
Но мисля и да поръчам някоя малка, готина тортичка и да си купя някакво секси бельо (аз вкъщи имам, но съм решила да е нещо ново, затова). Свещи, вино, приглушена светлина и хубава музика.
Ако имате идеи за още нещо, приемам
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10