Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 09:27:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Настаняване на гостите от други градове
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Настаняване на гостите от други градове (Прочетена 191122 пъти)
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Отг: Настаняване на гостите от други градове
«
Отговор #75 -:
май 16, 2007, 10:47:47 »
Ние сме кореняци бургазлии и двамата и даже село нямаме, така че роднини от други градове няма.Аз имам една група народ от Пловдив, но един приятел има свободен апартамент и там отива една част, а две двойки ще са вкъщи, ние сме на хотел вечерта след сватбата и така.Лесно стана нашето, но понякога си е затруднение да се осигури спането на една камара народ.
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #76 -:
май 16, 2007, 15:23:11 »
О и то голяма трудност,повялвай ми!!! :girlsigh:Ние какви врътки ще направим с това спане,просто ще стане голяма веселба!!! :DANCE:Но мисля,че ще се справим!!!
Но да ви разкажа една случка!!!Преди няколко години бяхме на сватба на наши роднини и имаше доста хора от провинцията,но явно те не бяха помислили за тях!!! *crazy*Като свърши тържеството домакините благодариха на всички,пожелаха всичко най-хубаво и довиждане
А хората...на улицата!!!И моето маме понеже е голяма работа,прибрахме всички в нас!!!Голям купон падна!!! :laugh:Нямаше муха къде да прехвръкне вкъщи!!!
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #77 -:
май 16, 2007, 16:05:55 »
ХЕ ХЕ голяма къща трябва да имате!!!
Много забавна история!
на твоятя майка!
Активен
vanis
Баш Майстор
«
Отговор #78 -:
май 16, 2007, 16:28:28 »
Цитат на: desislavka в май 16, 2007, 15:23:11
О и то голяма трудност,повялвай ми!!! :girlsigh:Ние какви врътки ще направим с това спане,просто ще стане голяма веселба!!! :DANCE:Но мисля,че ще се справим!!!
Но да ви разкажа една случка!!!Преди няколко години бяхме на сватба на наши роднини и имаше доста хора от провинцията,но явно те не бяха помислили за тях!!! *crazy*Като свърши тържеството домакините благодариха на всички,пожелаха всичко най-хубаво и довиждане
А хората...на улицата!!!И моето маме понеже е голяма работа,прибрахме всички в нас!!!Голям купон падна!!! :laugh:Нямаше муха къде да прехвръкне вкъщи!!!
ами понякога и такива работи стават,добре че е била майка ти
Ние пък на една свабта трябваше да спим при съседи на младоженеца,бяха ни приготвили стая с две легла за ...мен и мъжа ми ,свекъра и свеки,лошо ми стана...
...добре че имаха друга свободна стая та там на едно диванче легнахме един върху друг,но все пак в отедлни стаи...
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #79 -:
май 16, 2007, 17:14:34 »
аз ако ме поканят на сватба самичка ще си запазя хотел и ще си го платя,но разбира се не всички са предвидливи като мен,освен ако сватбарите на настояват да ни настанят някъде по техен избор.Така трябва да помислим за хората от далече,защото е много неприятно да се озовеш на улицата в непознат град
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #80 -:
май 16, 2007, 18:06:29 »
Аз мисля, че е задължително да се осигури хотел за гостите. Дори финансовите разноски да не бъдат поети от младоженците и родителите им, при всички положения трябва поне да се резервират достатъчно стаи за гостите. Ние понеже ще празнуваме в Балчик, а никой от нас или от гостите не е от там, всички ще бъдем на хотел за което вече сме се погрижили. така е редно според мен!
Активен
viarcheto
Любопитен
Отг: Помощ, сватба в Русе
«
Отговор #81 -:
май 23, 2007, 10:25:44 »
Аууу не ни е срам булките от Русе много сме неактивни на последък
аз директно с едно въпросче- Вие ще имате ли гости от други градове? и ако да къде, по кои хотели ще ги настанявате?
Ако някой знае оп евтихо хотелче в Русе ще сум ви много благодарна. Нямам никакви претенции, само да може да се спи там, все пак е за една вечер. Дори и някаква хижа, или каквото и да е само да дават по евтини стай че вече ще ми се пръсне главата.
Предната седмица бяхме на сватба във Враца и там ни бяха запазили стаи в Дома на алпиниста за по 10 лв. леглото и си беше супер, та ако знаете за нещо такова в Русе ще съм много благодарна.
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #82 -:
май 23, 2007, 13:34:15 »
Вярче,аз ще има мгости от други градове,но те ще бъдат настанени в заведението,в което ще празнуваме-имат стаи за по 20лв.и са много хубави.Но като идея мога да ти дам Бистра и Галина-там е изискано и доколкота зная не е скъпо
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #83 -:
май 23, 2007, 13:35:17 »
За друго - не се сещам - пробвай в нета на търсачката - хотели в русе и виж какво ще излезе- по принцип всички дават цени на стая
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #84 -:
май 23, 2007, 13:36:23 »
Момичета, за "Настаняване на гости от други градове" си имаме отделна темичка,моля пишете там!!!
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #85 -:
май 23, 2007, 13:38:57 »
я виж тук
http://www.yes.bg/category.php?city=26&cat=95
,а пробвай и в хотел кристал там също е евтино и хубаво
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #86 -:
май 23, 2007, 13:39:29 »
да, ама става въпрос за Русе! То и без това тука сме малко ще се разберат по-бързо!!!!!
Активен
nelsan
Ентусиаст
Публикации: 66
skype-nelivailo
«
Отговор #87 -:
август 22, 2007, 01:32:26 »
да знаете някои местенца в софия,помня че преди имаше такива мотелчета на хотелски начала,все пак на гостите им трябва място да отдъхнат и да вземат по един душ на другия ден на мене ми се вижда много да се плащат стаи от сорта на 60лв.имате ли предложения
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #88 -:
август 22, 2007, 10:26:24 »
и ние точно сме на вълна търсене на хотел за гостите,но трябва да близо или до нашия хотел"черно море" или до катедралата абе в центара да е,тъка в къщи само размятваме едни списъци и се чудим
ако някои знае евтин хотел да помага
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #89 -:
август 22, 2007, 19:09:58 »
Цитат на: maslinka в май 16, 2007, 17:14:34
аз ако ме поканят на сватба самичка ще си запазя хотел и ще си го платя,но разбира се не всички са предвидливи като мен,освен ако сватбарите на настояват да ни настанят някъде по техен избор.Така трябва да помислим за хората от далече,защото е много неприятно да се озовеш на улицата в непознат град
Аз също мисля така, но е добре да се има нещо предвид...примерно да се издейства някаква отстъпка за повечето използвани стаи в хотела, и така ще се улесните и Вие и гостите.АЗ не бих искала някой да ми плаща хотела, ако отида на сватба...но бих приела с радост ако някой се е постарал да имаме отстъпка..
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...