Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 22:02:23
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Малко тен за сватбения ден!
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Малко тен за сватбения ден! (Прочетена 112296 пъти)
Miri
Баш Майстор
Re: Малко тен за сватбения ден!
«
Отговор #90 -:
април 17, 2007, 10:53:23 »
Другият вариант е....планината. смятам с милото 2 седмици преди сватбата да направим преход в Рила. В планината кожата се изчиства и става много мека и гладка,поне при мен има такъв ефект. Но трябва да се внимава със слънцето, защотот може да изгорите, а там по всяко време винаги можеш да придобиеш тен, а и планината наистина ще те зареди визически с енергия.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #91 -:
април 17, 2007, 11:09:54 »
Цитат на: Miri в април 17, 2007, 10:53:23
Другият вариант е....планината. смятам с милото 2 седмици преди сватбата да направим преход в Рила. В планината кожата се изчиства и става много мека и гладка,поне при мен има такъв ефект. Но трябва да се внимава със слънцето, защотот може да изгорите, а там по всяко време винаги можеш да придобиеш тен, а и планината наистина ще те зареди визически с енергия.
Цялото ми детство премина в скитосване с баба по планините!Ееех...
Това,което казваш,
Miri
е точно,точно така-няма по-хубав и дълготраен тен от този,придобит на вън сред природата и то когато си в движение!Но защитата е
задължителна
!И най-добре по бански,трябва да се внимава с презрамките,че с тия рокли с голи рамене...Е,приятно,благородно ти завиждам
А пък ние тук,в града,гонейки ангажименти,ще се понапечем малко на солариум,че такива сиренца не върви...а пък аз имам и да ги гоня дъщеря ми и баща й,които си имат по една-две бани по рождение
и до тях съм малко като от реклама на бенетон...
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #92 -:
април 17, 2007, 12:00:06 »
някой ползавал ли е соларна козметика и каква.аз до сега като ходих на солариум не ползвах но сега почвам да се замислям
Tan Maxximizer е доста евтина но дали има ефект.Най-новите на SUNMAXX знам че са много хубави но доста парички
«
Последна редакция: април 17, 2007, 12:22:37 от maslinka
»
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #93 -:
април 17, 2007, 12:48:32 »
Аз забравих да спомена, но Rosistela е права - трябва да се внимава с презрамките и задължително слънчева защита.
Аз лично не бих ползвала кремове за тен, веднъж съм го правила и станах цялата на петна.
Пишете само на кирилица!
«
Последна редакция: април 17, 2007, 12:51:18 от maria_lakova
»
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #94 -:
април 17, 2007, 18:44:07 »
маслинка, в соларноно студио трябва да ти предложат професионална козметика!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #95 -:
април 18, 2007, 12:58:12 »
Аз досега в живота си съм ходила само на една соларна сесия,но при всяко посещение се мажех със защитен крем,който ми предложиха от студиото-беше на отделни дозички и миришеше невероятно,но не си спомням името му-той хем е за по-бързо почерняване,хем за защита.
maslinka
,не прави грешката да се печеш без защита,попитай в студиото и ще ти предложат нещо подходящо,а от мои приятелки съм чувала,че се мажат и с обикновен слънцезащитен,не много висок фактор.
Аз лично панела с лампите за лицето го включвах много малко-да речем за един 10-минутен сеанс-най-много за 2-3 минутки!
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Отг: Малко тен за сватбения ден!
«
Отговор #96 -:
април 23, 2007, 16:07:40 »
Аз никога не съм ходила на солариум, но мисля за сватбата да отида. Можете ли да ми кажете, колко време преди това трябва да почна да посещавам солариум и дали ако например съм почерняла малко на потник (случва ми се всяко лято) солариума ще заличи разликата?
Активен
denisimo
Професор
Анна - 01.05.2007 г.
«
Отговор #97 -:
април 23, 2007, 16:17:11 »
Аз на солариум съм ходила две или три пъти, ползвах козметика, която ми предложиха в студиото (за съжаление не помня каква, но беше за по-бърз тен и цапаше даже). Честно да призная след тия 2 или 3 пъти нямах никакъв резултат-стоях колкото ми казаха там като за първи пъти и не придобих почти никакъв тен-да не говорим за заличаване на разлики. Явно за да си проличи трябват доста повече сеансчета. Аз по принцип съм със среден тен-нито светъл-нито тъмен и на слънце веднага покафенявам, но от солариума нямах полза. Само да кажа-особено за момичетата с чувствителни кожи-стори ми се след това, че кожата ми беше някак по-суха, което хич не ми хареса и затова съм решила засега да не ходя повече. Помня, че преди сватбата даже и като пътувахме някъде извън града с колата като грее си оголвах раменете и си ги печах да хванат тен-май от това имаше повече полза.
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #98 -:
април 23, 2007, 19:42:32 »
Ние вчера ходихме на разходка с моторница за няколко часа по езеро и така се припекох, че ми трябва още едно такова сеансче и съм готова с тена.
Активен
Nicky
Сватбар
«
Отговор #99 -:
април 24, 2007, 19:44:34 »
да ви се похваля, днес за първи път бях на солариум, очаквах да е много неприятно, а то било истинско удоволствие. Стоях 5 мин. и чак не ми се излизаше. С охладителна система, едно вятърче, все едно си на плажа, пръска вода на малки капчици ако искаш, с готина музика и арома терапия, нямам търпение пак
Активен
maslinka
«
Отговор #100 -:
април 24, 2007, 19:49:14 »
ох и аз трагвам от началото на май за да не сам бяла като сиреме на плажа,но не ми е мн приятно на солариум все се взирам в капака да не се захлюпи отгоре ми ............много сам страхлива
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #101 -:
април 25, 2007, 13:30:02 »
Maslinka, и аз имам същия страх, даже когато се изключи и стане тъмно имам чувството , че съм попаднала в дупка.
Активен
maslinka
«
Отговор #102 -:
април 25, 2007, 13:31:27 »
аз първите пъти си даржах капака от страх.сега обаче мисля да отида на "бразилски тен" да пробвам какво ще излезе накрая
Активен
Smurfieta
Сватбар
«
Отговор #103 -:
април 25, 2007, 15:23:39 »
Цитат на: Miri в април 25, 2007, 13:30:02
Maslinka, и аз имам същия страх, даже когато се изключи и стане тъмно имам чувството , че съм попаднала в дупка.
И аз бях така, голям страх брах първите пъти. А най-първия път когато отидох и минаха 5-те минути, чудовището се изключи и настана тишина и тъмнина. И аз си помислих "Леле, как ще се облека сега в тази тъмница?", а то какво - аз съм забравила, че съм си сложила тези предпазните очила, които са толкова плътни, че нищо не виждаш почти
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #104 -:
април 26, 2007, 09:47:42 »
И аз имам страх от затворени пространства и незнам просто как ще го изтърпя!!!
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...