Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 18:54:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Малко тен за сватбения ден!
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Малко тен за сватбения ден! (Прочетена 112105 пъти)
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
Отг: Малко тен за сватбения ден!
«
Отговор #240 -:
април 04, 2008, 12:39:10 »
Цитат на: Gergancheto в април 04, 2008, 12:27:45
Ooo мацка страх ме е от слънцето
Хаха всъщност работата е там че обожавам слънцето, обаче ме е страх от неравномерен тен, от някое мехурче появило се тук-там (въпреки че е изключително малко вероятно). Кожата ми е .... не много бяла. Изгарям много бързо и никога не ставам червена ...директно почернявам. Но представи си да ми се появи някое мехурче от изгарянията.... а все пак през тоя сезон роклята ми ще е максимално разголена
Аз мисля другия месец да тръгна на солариум, а от слънцето да се крия до тогава, въпреки че като знам как обичам да си пия кафенцето на слънчице ще е много трудно да се въздържам
Щом изгаряш бързо
- внимавай и със солариума, защото аз съм си мургава, но няколко пъти ми се случи да изгоря зверски
има и кремчета преди и след солариум
Активен
cveteto
Сватбар
«
Отговор #241 -:
април 04, 2008, 14:43:33 »
Gergancheto това е ефекта на солариума,като хванеш тен от него и после по-трудно изгаряш,все пак той изпича равномерно.И мойта сватба е юли,и започнах да ходя два пъти седмично,май месец мисля да ходя три пъти,юни можеби четири пъти,зави си колко съм почерняла,а юли няма да ходя.
fidelia, *THUMBS*за избора на соларно студио найстина е на супер ниво,и аз съм ходила там,по съпо е но резултата е на лице
Активен
mariq84
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #242 -:
април 04, 2008, 16:01:19 »
здравейте мацки,искам да попитам за солариума ,
става въпрос за бургас,някой може ли да ми предложи някое местенце за солариум в смисъл да каже къде е по добър и не много скъп и с какво трябва да се мажа преди да вляза
мерси много
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #243 -:
април 07, 2008, 16:24:44 »
момичета, солариумът вероятно не се отразява много добре на косата, правите ли нещо специално за да я предпазите от изсушаване?
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #244 -:
април 16, 2008, 09:20:26 »
такаа.. нека и аз да се отчета за солариумните си бани. ходих 5 последователни дена по 5 минутки, а после - 3 пъти по 7 (но през 2-3 дена). взех си на място някакъв крем за начален тен. резултатът е, че смених бледоликия си цвят с приятен тен, добре подхождащ на не съвсем бяла рокля
смятам, че още 2-3 пъти до сватбата са напълно достатъчни
Активен
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #245 -:
април 16, 2008, 09:26:46 »
И на мен ми се иска ва хвана малко тен че и аз съм една беличка
Само че незная -ще ми стигнат ли 2 месеца за хубав тен
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #246 -:
април 16, 2008, 09:30:57 »
Цитат на: maj4eto в април 16, 2008, 09:26:46
И на мен ми се иска ва хвана малко тен че и аз съм една беличка
Само че незная -ще ми стигнат ли 2 месеца за хубав тен
майче, аз ходя от 2 седмици и съм доволна! даже от много по-рано май не е добре, защото трябва да се ходи редовно, за да се поддържа тенът! така съм чувала де
мисля, че 1 месец преди сватбата да се почне е ок
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!
«
Отговор #247 -:
април 16, 2008, 09:49:09 »
Цитат на: mariq84 в април 04, 2008, 16:01:19
здравейте мацки,искам да попитам за солариума ,
става въпрос за бургас,някой може ли да ми предложи някое местенце за солариум в смисъл да каже къде е по добър и не много скъп и с какво трябва да се мажа преди да вляза
мерси много
В хотел Аква има солариум и доколкото съм чувала, понеже никога не съм ходила през живота си на солариум, е добър. Там, в самия център, служителят предлага и препоръчва разни кремове. А най-добрият вариант е - след 1 месец ще става за плаж ...
Активен
mimi000
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #248 -:
април 17, 2008, 15:44:33 »
за солариума в Бургас .. аз онзи ден ходих за първи път в живота си в Славейков в кооперацията на Сан Сити, има хоризонтален и вертикален, аз лично предпочетох вертикалния. На място продават кремчета. Цената - 1 жетон е 3 минути и струва 2 лв. Незнам как е, тъй като не съм се интересувала какви са цените на други места. Аз лично предпочетох там, тъй като ми е близо. Има и карти с разни намаления. Дано съм била полезна
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #249 -:
април 21, 2008, 09:02:37 »
Цитат на: mimi000 в април 17, 2008, 15:44:33
за солариума в Бургас .. аз онзи ден ходих за първи път в живота си в Славейков в кооперацията на Сан Сити, има хоризонтален и вертикален, аз лично предпочетох вертикалния. На място продават кремчета. Цената - 1 жетон е 3 минути и струва 2 лв. Незнам как е, тъй като не съм се интересувала какви са цените на други места. Аз лично предпочетох там, тъй като ми е близо. Има и карти с разни намаления. Дано съм била полезна
Малко скъпичко ми се струва това. Някъде видях реклама 0.30лв. на минута, ама не мога да се сетя къде. Като получа проблясък, ще пиша!
Аз не ползвам солариум, предпочитам плажа (само в краен случай ще се прежаля, ако няма време), но добри отзиви от познати съм чувала за "Ванеса" - като тръгнеш по "Богориди" посока Морската, май 1-та пресечка вдясно, повървяваш малко и е от лявата страна на уличката.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #250 -:
април 21, 2008, 09:30:15 »
Аз винаги съм си купувала карта и е била 60 минутки за 30лв!На теязи толкова евтините солариуми нямам много вяра!! *THUMBS*Разбира се всеки си преценява!
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #251 -:
април 21, 2008, 13:07:07 »
момичетааа, къде ходите на солариум толкова евтино???
Моята карта за 6 ходения е 80лв и то с намаление.Явно в Благоевград доста са си издули цените. В Пазарджик, от където съм е по-евтино, но не е 30лв, да не говорим за 0.30лв за 1 ходене.
Относно самият тен за сватбата мисля, че много зависи от сезона, в който е сватбата. През зимните месеци, според мен, ще изглежда малко смешно и неестествено булката да е с бронзов тен - говоря за онзи тен, с който изглеждаш като керемида.
Аз също имам много бяла кожа и никога не съм имала шоколадов тен.Това се получава само ако ходя на солариум. И аз мисля да имам малко тенче за сватбения ден, иначе че се сливам с ролкята
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #252 -:
април 21, 2008, 14:10:14 »
Моят специално е в София и е от тези турбо които се водят!демек прав влизаш и се държиш като в трамвай както казва мъж ми
!Но тези цени които казваш ти са си направо убийствени!!
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #253 -:
май 04, 2008, 12:34:26 »
Здравейте,момичета!Аз ходя от доста време на солариум и съм много доволна.За сватбата също ходих(макар,че беше края на август и бях на море),понеже имах чувството,че съм много бяла.Аз също си купувам карта за 28лв.-45 мин на вертикален.Винаги ползвам кремове преди и след солариум,защото те спомагат за по-дълготраен тен.Но от голямо значение са лампите на солариума,ако са стари няма да има никакъв ефект
Активен
блясъчко
Професор
щастлива звездичка
«
Отговор #254 -:
май 04, 2008, 13:23:16 »
Цитат на: Pisetata в май 04, 2008, 12:34:26
Но от голямо значение са лампите на солариума,ако са стари няма да има никакъв ефект
по-скоро не никакъв, а отрицателен ефект ще има
изобщо трябва да се внимава със съмнителни и евтини солариуми. не, че за скъпите има гаранция де..
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
Нагоре