Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 11:35:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Сватбен албум/ книга
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
22
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбен албум/ книга (Прочетена 137903 пъти)
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Re: Сватбен албум
«
Отговор #15 -:
декември 08, 2006, 10:28:02 »
Ами то това може до някъде да се компенсира с онлайн албума и там има книга на гостите!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #16 -:
декември 08, 2006, 15:58:20 »
Да, но не всеки пише в нея!
Активен
Яни
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #17 -:
декември 08, 2006, 16:10:19 »
Цитат на: Bulechka_TS в октомври 02, 2006, 13:45:02
Ние забравихме за "книгата за пожелания", но пък имаме солидно количество картички с пожелания!!! И ако ги съберем в книга ще се получи нещо много интересно, струва ми се и различно от стандартната книга...
И на сватбата на моите родители са били раздадени картички на гостите и на края с подаръците са събрали и тях! Тогава мамчето просто си ги е прибрала за спомен, но сега като се замисля би могло да се подвържат като книжле...много интересно ми звучи! Пуснете въобръженията си в действие и просто помислете! Ще намерите много по-добри варианти от стандартните албуми!Успех!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #18 -:
декември 08, 2006, 19:07:56 »
Цитат на: Яни в декември 08, 2006, 16:10:19
Ние забравихме за "книгата за пожелания", но пък имаме солидно количество картички с пожелания!!! И ако ги съберем в книга ще се получи нещо много интересно, струва ми се и различно от стандартната книга...
И на сватбата на моите родители са били раздадени картички на гостите и на края с подаръците са събрали и тях! Тогава мамчето просто си ги е прибрала за спомен, но сега като се замисля би могло да се подвържат като книжле...много интересно ми звучи! Пуснете въобръженията си в действие и просто помислете! Ще намерите много по-добри варианти от стандартните албуми!Успех!!
Много оригинално момичета! *THUMBS*Ще опитам!
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #19 -:
декември 28, 2006, 17:44:25 »
И аз ще заложа на специално изработен албум със снимките от сватбата. Ние по принцип решихме, че снимките се разглеждат много повече от едно DVD, затова сме си наели страхотен фотограф, а приятел предложи да заснеме церемонията.
Така мисля, че трябва да се приготви поне един красив албум- дали сам ще си го направиш или ще е специално поръчан- спомените трябва да се запазят.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
«
Отговор #20 -:
декември 29, 2006, 12:17:26 »
Така е, снимките са по-достъпни! А DVD-то пък пресъздава емоциите по-пълно!!!
Активен
denisimo
Професор
Анна - 01.05.2007 г.
«
Отговор #21 -:
февруари 14, 2007, 16:50:18 »
Ето две албумчета за снимки
KA16007-S.jpg
(15.49 KB, 180x144 - видяно 893 пъти.)
KA16008-S.jpg
(11.14 KB, 180x144 - видяно 730 пъти.)
Активен
vanis
Баш Майстор
«
Отговор #22 -:
февруари 15, 2007, 16:45:11 »
Ние си избрахме сватбен албум от фотото от което ни правиха снимките,много е красив,има отвън рамка в която хората от фотото са сложили снимка,имаше и халки които са същия модел като нашите,все едно че за нас беше правен албума.Хората от фотото ни бяха подредили снимките и бяха направили допълнителни с разните му там ефекти снимки и аз много си харесвам аблума и го гледам много по често отколкото двд-то.
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #23 -:
февруари 15, 2007, 16:48:52 »
Цитат на: vanis в февруари 15, 2007, 16:45:11
Ние си избрахме сватбен албум от фотото от което ни правиха снимките,много е красив,има отвън рамка в която хората от фотото са сложили снимка,имаше и халки които са същия модел като нашите,все едно че за нас беше правен албума.Хората от фотото ни бяха подредили снимките и бяха направили допълнителни с разните му там ефекти снимки и аз много си харесвам аблума и го гледам много по често отколкото двд-то.
И аз точно това си мисля, че един фото албум се разглежда повече от DVD-то.
Активен
denisimo
Професор
Анна - 01.05.2007 г.
«
Отговор #24 -:
февруари 15, 2007, 17:14:03 »
О, със сигурност албума го разглеждам много повече от DVD-то. Особено милото като го нямаше най-редовно си го прелиствах. Аз самичка го подреждах нашия и в началото имаше доста размествания, докато не ми хареса изцяло и напълно. Но сега като имам албум и тук понякога си ги разглеждам и от компютъра снимките и са ми подръка винаги
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
«
Отговор #25 -:
февруари 16, 2007, 14:23:23 »
Цитат на: denisimo в февруари 15, 2007, 17:14:03
О, със сигурност албума го разглеждам много повече от DVD-то. Особено милото като го нямаше най-редовно си го прелиствах. Аз самичка го подреждах нашия и в началото имаше доста размествания, докато не ми хареса изцяло и напълно. Но сега като имам албум и тук понякога си ги разглеждам и от компютъра снимките и са ми подръка винаги
И аз съм така!!!
А DVD-то сме го гледали само 1 път от сватбата насам... А пък с електронния албум по-лесно можеш да покажеш снимки на приятели!!!
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489
«
Отговор #26 -:
февруари 16, 2007, 20:33:12 »
То дори така е по-добре! Аз смятам да приготвя красиви картички и да има няколко на всяка маса, на които гостите да напишат по нещо и да затворят пожеланията в плик. Иначе аз винаги се старая да напиша нещо хубаво и стойностно в книгите за пожелания, но все чакат хора на опашка за книгата или надничат да видят какво пишеш, а и е физически неудобно да те посети музата надвесена над масата с книгата... По-добре да седнат, да похапнат, пък да вземат тогава химикала и да си напишат спокойно мъдрите съвети за брачно щастие и пожеланията за 19 деца.
Активен
nat4b
Новак
Отг: Сватбен албум
«
Отговор #27 -:
февруари 24, 2008, 16:40:38 »
скъпа Марина,
аз направих така с картички в чашите за вино
стана много интересно,и повярвай ми...много се забавлявам и сега когато ги чета!
Не използвайте 4 и 6 вместо букви!!!
«
Последна редакция: февруари 24, 2008, 17:31:53 от Bulechka
»
Активен
_Deskata_
Любопитен
«
Отговор #28 -:
март 30, 2008, 22:36:41 »
Ние си купихме много хубав албум. Кожен е и на корицата отпред има рамка, в която сложихме най-хубавата ни снимка. Снимките се лепят вътре, но не е проблем, защото нямам намерение да ги местя. Има доста голям избор на сватбени албуми.
Активен
Pavlinka
Сватбар
Щастлива мама!
«
Отговор #29 -:
април 08, 2008, 17:27:53 »
Ние си купихме албум от едно фото.Много си го харесваме.И не ни се стори скъп - 25 лв.Отпред може да се сложи наша снимка.Снимките вътре не се лепят и това е хубаво.Може да слагат различни размери.
Активен
Страници:
1
[
2
]
3
4
...
22
Нагоре
Изпечатай