Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 30, 2024, 18:49:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой какъв късмет изкара от баницата по Коледа  (Прочетена 42538 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: декември 25, 2007, 22:20:37 »

Аз ти предлагам да отидеш да запалиш една свещичка в църквата и да я оставиш там. pardon
[/quote]
Мерси!Това е страхотна идея,защото ще ми е съвестно да я похарча за нещо материално и ад замине ей така!Благодаря ви момичета! give_rose
picolina и аз така знам!Така че пак е за добро!Пари ще имат всички!!!
А за моята племенница-голям е сладур!Тя все си ги измисля разни...последното снощи беше, че казала на майка си "Мамо дай да купим за бебето ан леля Тони нещо!" и кака казала "Ама тя няма още бебе..." и тя "Ама нали има в корема!?" Oh my ... и аз й казвам,е още нямам в корема и като имам ще й кажа,а тя "Ами тогава защо беше булка?" ohmyСмятайте децата как си объркаха представите за булките :girl_wink:Та ми се наложи снощи да й обяснявам и тия неща blush
Сори за  Offtopic,ама беше много забавно...
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #31 -: декември 25, 2007, 23:25:34 »

И ние чак за Нова Година правим баница с късмети, а снощи имаше питка с паричка- която се падна на кумата (има си хас  laugh). Иначе от работа на коледния купон бяхме купили късметчета за всеки и моите колежки ги подреждаха без да знаят естествено кой какъв е - и на мен се падна бебчето  Girl_hide Да видим живот и здраве дали ще се сбъдне  Girl_hide
Тони мило твоята племенница е голям майтап така ме развеселиха тези нейни сладки приказки  laugh funnytooth funnytooth
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: декември 26, 2007, 10:42:18 »

На мен ми се паднаха Къщата и Колата
И двете ни липсват да видим дали ще се сбъдне.
Миналата година ми се падна Сватба и се сбъдна.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: декември 26, 2007, 11:05:14 »

на милото от питката му се падна паричката а на мен бобчето ама нали си бяхме само двамата pardon имаще и по още два късмета на мен че ще уча а на него бебе!!!
при техните от коледната баница на него му се падна пътуване (което е много вероятно да се случи планува едно такова)а на мен тая догодина булка време ви е догодина люлка!!! yahoo *YAHOO*пък хайде да видим дали са "познали"късметите
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: декември 26, 2007, 11:21:49 »

На мен ми се падна здраве, но на милото му се падна юнак  funnytooth
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: декември 26, 2007, 11:35:53 »

На мен ми се падна бебе и любов, а на мъжа ми нова къща  yahoo Bravo yahoo.
А на свеки и се падна паричката  -  хахахахахаха.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: декември 26, 2007, 12:59:18 »

На мен на две места ми се падна ...нещо такова.."Очаква те радост голяма- супер екскурзия за двама..."..хехе и заминавам за Милано..така че късмета ми ще се сбъдне до 2 дни... yahoo
А мъжлето изтегли парата... first
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: декември 26, 2007, 13:08:06 »

май ще има много бебоци и екскурзии през 2008  blum
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: декември 26, 2007, 13:24:22 »

И аз стискам палци за бебета! Да ви кажа, аз съм много изненадана от късметите тази година blum. На мъжа ми се падна бебе, а на мен обучение, а малкият любов. При повтарянето, на мъжа ми екскурзия за двама, на мен паричката, а сина ни нов апартамент. Снощи ни бяха на гости любими приятели и заради тях направих нова питка с къмети и какво мислите - на мен безгрижие, на мъжа ми любов. И като цяло нещо ме съмнява той - любов, екскурзия за двама и бебе blum. Дано и аз да имам нещо общо с тези късмети. А той ме успокоява - абе, бебето се падна на мен за да е сигурно че ще е мое, щото ако се падне на теб не сигурно че ще е мое smile. А на мен пък това обучение ме уби - след 2 висши не ми се записва 3то, ноооо наистина съм планувала едно по-специално обучение.
Абе важното е че беше весело!
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: декември 26, 2007, 13:44:10 »

И ние по принцип за Нова година правим бяница с късмети но нали бяхме при свекърите правиха заради нас по Коледа и на мен ми се падна , бебе, любов и безгрижие, а на Дими пари и купон
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #40 -: декември 26, 2007, 13:51:39 »

Ние си правим баница само за Нова година,но аз всяка година я чакам с голямо нетърпение,защото всичко,което ми се е падало досега,без един късмет,ми се е сбъдвало  yahoo Единственият късмет,който не се сбъдна,беше когато бях на 16,карах Нова година във Варна и там имаше една Павлета,която много искаше да върже(извинете за думата,ама нейното си беше точно опит за това  crazy) на тате един колега да се ожени за нея и тя надписваше късметите.Написа сватба,бебе и 1 камара такива работи,само и само да направи намек на колегата на тате.Обаче сватбата се падна на мен,а бебето-на дъщерята на този колега.На Павлета й се падна здраве,което ние на майтап разтълкувахме като "много ти здраве"  tease blum Не пред нея,разбира се  Wink Но този късмет тогава просто не си беше наречен за мен и не се сбъдна  pardon
Извинете за  Offtopic
А сега от питката на милото се падна паричката  yahoo yahoo
Активен
renka_87
Професор
Публикации: 486

Най-чакания месец Април

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: декември 26, 2007, 14:10:46 »

Прекарахме бъдни вечер и първия ден на Коледа при свекърва ми и тя ни направи баница с късмет-и ми се падна нов дом :girlhide:Направо да го видя няма да повярвам,защото вече чакаме година за да започне строежа.На милото му се падна много работа за много пари,а на свекито-БЕБЕ =]Голям смях падна! funnytooth funnytooth funnytooth
Активен
Ianka
Професор
Публикации: 449

Бъди прав или човек , който се изправя

« Отговор #42 -: декември 26, 2007, 14:54:05 »

На бъдни вечер бяхме в нашите , а на коледа бяхме в свекито, но никой не е правил баница. Баница с късмети правим за Нова Година....
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: декември 26, 2007, 14:56:05 »

ами от питката *crazy*какво се падна  Bravo
Активен
Ianka
Професор
Публикации: 449

Бъди прав или човек , който се изправя

« Отговор #44 -: декември 26, 2007, 15:20:48 »

По принцип зълва ми е по питите bee...., но тази година лети из облаците  Aviator и нямаше кой да направи пита  blush blush blush
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: