Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 08:39:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбено меню  (Прочетена 163127 пъти)

DIVA
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

« Отговор #15 -: април 21, 2006, 10:58:58 »

Е, ние го имаме това в предвид, но гостите дали го имат  pleasantry
Щото повечето гости виждат потенциална възможност да се нахранят адски добре във всяка една сватба  pardon
Разбире се, за здравето на младоженците  biggrin
Активен
Ирина
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #16 -: април 21, 2006, 11:18:47 »

Внимавайте с десерта, нека тортата да е лека. Много е важно! good
Активен
Katerina
Ентусиаст
**
Публикации: 99

« Отговор #17 -: август 29, 2006, 12:50:02 »

Определено идеалният вариант е шведска маса smile

Принципно нещата се разделят на няколко маси както следва : с ордьоври, със салати, с различни видове хлебчета, с основната храна като тя пък от своя страна може да се подраздели на групи с рибни ястия, с пилепко месо, със свинско, вегетарянско меню и т.н. Съществува възможност и сервитьорите да обикалят в началото с плата от хапки като така ще се спести маса с предястия и салати. Алкохола и безалкохолното също се подреждат на отделна маса, на която има персонал, който да обслужва гостите. Друг вариант за напитките е  да се назначи човек, който да предлага такива по масите през цялото време. След като уточните менюто в ресторанта от там би следвало да се погрижат за всичко останало.

Аз съм на мнение, че по този начин грижите са по-малко, а поканените ще останат значително по-доволни тъй като всеки има възможност да избира сам за себе си според вкуса и нуждите Wink
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: август 31, 2006, 10:51:08 »

На нашата сватба на 20,08,2006 менюто бше много хубаво даже даваха и допълнително понеже някои гости не дойдоха beating Имаше салата ,ордьовър,ястие и разбира се хляб,погача. Тортата ни беше шоколадова н атри етажа във формата на сърце , понеже аз не обичам сметана. Гостите много й се зарадваха защото на повечето сватби е сметанова, пък и беше много вкусна.Поръчахме я от едно място близо до София където излиза доста по евтино кат осе има впредвид че нашите гости бяха 120. Ако има нужда от свръзка ще я направя на драго сърце там си ги правят и може да си поръчате каквото искате и не излиза 1лв парчето а 0,50ст. pardon
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: ноември 08, 2006, 15:45:05 »

Силно се надявам нашите гости да са доволни и да не съм сгрешила нещо в менюто,защото голямо обмисляне падна. :girlsigh:Не е много ексцентрично , но пък гостите ни са си българи и държат на българската кухня. girl_wink
Активен
Sheila
Сватбар
Публикации: 263

« Отговор #20 -: ноември 08, 2006, 15:50:27 »

Fibi, мила не се безпокой! Уверена съм, че сте организирали всичко прекрасно. Ще се получи! А ако някой гост се откаже моля кажи, ще дойда и аз да дегустирам менюто. Бъди сигурна, ще те похваля за избора Blush yahoo tease ROFL lol
Активен
Sheila
Сватбар

« Отговор #21 -: ноември 08, 2006, 15:52:49 »

Забравих да кажа най-важното: Фиби, успех в събота. Много ще съм благодарна (а и не само аз) ако после качиш снимки да поревем над тях от умиление! kezz
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: ноември 08, 2006, 16:03:25 »

Ама разбира се,че ще има снимки!Надявам  всички детайли да се снимат!И благодаря! girl_wink
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: ноември 15, 2006, 11:38:51 »

Аз докато обсъждах менюто с управителя на ресторанта храната ми се виждаше твърде малко.А после се оказа че не всеки е могъл да си изяде всичко за нас да не говорим и сервитьорите даже доста чевръсто отсервираха полупълните чинии!Аз разбира се за малко да ги  beating но им се размина само със забележка Wink и те спряха......... girl_wink
Активен
Sheila
Сватбар

« Отговор #24 -: ноември 15, 2006, 15:19:24 »

Фиби, мила честито.  drinks CHEERS Dance cray pardon Да сте живи и здрави!

И да попитам: къде са ни снимките, които ни обеща? look  kezz
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: ноември 15, 2006, 15:26:40 »

Sheila има малко в една друга темичка Сватбата на fiibi_bg! yahoo
Активен
Sheila
Сватбар

« Отговор #26 -: ноември 15, 2006, 15:29:21 »

Ужас! Извинявам се най-искрено! Отивам веднага drinks
Активен
Petra
Новак
*
Публикации: 13

Поспредствеността е грях.

« Отговор #27 -: ноември 21, 2006, 10:21:25 »

Ако има нужда от свръзка ще я направя на драго сърце там си ги правят и може да си поръчате каквото искате и не излиза 1лв парчето а 0,50ст. pardon

Ще ми дадеш ли координати? Може и на лични, ъф корс.
Мерси. girl_in_love
Активен
Sheila
Сватбар

« Отговор #28 -: ноември 21, 2006, 13:45:03 »

Относно менюто: отново ще спомена последната сватба, на моята приятелка септември....
А ето го и него:

- Овчарска салата
- Мезета - меса кашкавалчета, сирена, чушки-бюрек... А имаше и едни шунки навити на ролце, пълни със салата
- Основно - кашкавал пане, пилешка пържола с гъби и някакви кюфтета имаше...
- тортата..... ммммм, тортата беше от младоженците! pleasantry Blush Беше разкошна.
- за Пиене - ракия, швепс, и останалия алкохол си го внесоха те.

Нашите хора удариха джакпота... Менюто на човек беше 16 лв. на човек. За центъра на София ми се стори доста смешно. Само имаше една издънка, персонала беше наредил нарочно така блюдата, че от всяка маса липсваше по едно блюдо с мезета! beating diablo Имаше мрънкащи гости разбира се Плачещо момиче diablo angry
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: ноември 22, 2006, 23:43:23 »

Нашето меню
овчарска салата
чушка бюрек
пил.пържола , кебапче,кюфте
гарнитура зад.зеленчуци и ориз