Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:19:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за кумовете!  (Прочетена 189028 пъти)

veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #255 -: август 22, 2007, 15:54:37 »

Много хубав подарък и практичен good.
Ние още се чудим, аз исках да купим оборудване за вилата им; барбекю, столове, маса и шезлонги, а милото като по-неромантичен и практичен - ДВД.

Мерси миличка  give_rose
Купете им това от което повече имат нужда и по- ще се зарадват. Ако често гледат филми им подарете ДВД-то, а щом имат вила според мен всичко това което си изброила ще се приеме с овации  Bravo Просто на вилата много и отива барбекюто на двора- а също масите, столовете и шезлонгите са неизменна част от обстановката  smile Така че което и да изберете от тези неща съм сигурна, че ще улучите и вашите кумове ще бъдат безкрайно щастливи good
Активен
yanna
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: август 22, 2007, 15:57:27 »

Да, то и няма много време за мислене! Пък и като наши най-добри приятели ние и на двете ще се наслаждаваме също laugh
Активен
tanzen
Ентусиаст
**
Публикации: 87

Много води не могат да угасят любовта...

« Отговор #257 -: август 22, 2007, 16:03:10 »

Нашите кумци май ще ни купуват нещо за бебето-мисля, че е най-практично в нашия случай.
А за всички, които ще си украсяват пилета - моля ви, опаковайте си ги в целуфан, че да не се разхвърчат по пода след бурната ръченица laugh
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: август 22, 2007, 20:57:18 »

аз все още не зная какво да купувам и направо откачам...искаям да е нещо различно уникалко и нестандартно толкова ги обичам и 2та че ми се иска да са много доволни милото вика"все едно те се женят та го избираш толкова
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: август 23, 2007, 09:29:10 »

Ние си направихме подаръците с кумовете след сватбата и даже след като и от Гърция се върнахме. Определихме си някакъв лимит на финансите, в случая ни беше 250-300лв и си избрахме нещата до тази сума. Сега сме доволни всички понеже всеки си поиска нещо което няма а все не му остава ред.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #260 -: август 23, 2007, 14:37:33 »

Ние им подаряваме почивка в Турция,заедно с нас, а те на нас-хладилник! biggrin
Активен
liqqq
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #261 -: август 23, 2007, 20:37:16 »

На Ели и spirit1 благодаря за съдействието.
Пилетата са много интересни и оригинални. danceg
Нали може да взема някое датайлче от украсата им?
Активен
yanna
Ентусиаст
**
Публикации: 100

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: август 24, 2007, 07:30:33 »

Само да ви споделя - вчера избрахме подаръка на кумовете и им го подарихме преди сватбата де, за да не си разменяме кашони и т.н в последния момент. Избрахме им ДВД, милото се наложи и това купихме в последствие, както бях писала по-горе.
Те не очакваха и като отидохме още на вратата като видяха кашона и  Oh my ... Oh my ....
А кумата вика - сигурно в кутията има сладкиши laugh laugh laugh.
До последно не можеха да повярват. Много ми стана мило, а и много смешно.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: август 24, 2007, 10:36:20 »

На Ели и spirit1 благодаря за съдействието.
Пилетата са много интересни и оригинални. danceg
Нали може да взема някое датайлче от украсата им?

разбира се , че може налис сме за това smile
Активен
iiff
Регистриран

Публикации: 2

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: август 27, 2007, 12:57:28 »

Здравейте,
Искам миналите по този път да ми помогнат.Имам нужда от информация къде да си украся кумското пиле в София? И ако имате телефони на някакъв ансамбъл за народни танци .

Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: август 27, 2007, 13:02:02 »

милинки ние с моята кума за малко не се сбихме P-(аз казвам че не искам пшодаръци от кумовете тя ме тормози че не можело без това...леел снощи станахме за резил
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: август 30, 2007, 10:11:01 »

Ние с нашите кумуве, се разбрахме да не си подаряваме подаръци, а просто да заминем пак някъде заедно! Колебаем се между Солун и Истанбул, ама ще видим, нали вече бахме тази година в Турция DANCE Но има ендо условие, ако заминаваме заедно, ще е чак декември, няма да може след сватабта, защото кума е много зает и не може да патъва  преди това... sad А на мен ми се искаше октомври, след сватбата, защото ще е още тпло, ама какво да се направи... Wink
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: август 30, 2007, 10:17:04 »

Ние с нашите кумуве, се разбрахме да не си подаряваме подаръци, а просто да заминем пак някъде заедно! Колебаем се между Солун и Истанбул, ама ще видим, нали вече бахме тази година в Турция DANCE Но има ендо условие, ако заминаваме заедно, ще е чак декември, няма да може след сватабта, защото кума е много зает и не може да патъва  преди това... sad А на мен ми се искаше октомври, след сватбата, защото ще е още тпло, ама какво да се направи... Wink
Ами идете някъде за Нова година  pardon
Така поне със сигурност ще знаеш, че ще е студено, но и ще пранувате  CHEERS
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: август 30, 2007, 12:28:05 »

ние с милото им казахме да си мислят какво точно искат че нали 2 подаръка ще купуваме не са двойка и сме затруднени sad и кума ни каза да си го мислим а милото му каза на 1вата годишнина тогава да ни го подарят и кума се ядоса и каза че сме несериозни и да си правим сметката в най-скоро време да му кажем laugh и на годишнината щяло да има но за сватбата било задължително :laugh:много ми е сладък а ние не искаме да ги затормозяваме
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: август 30, 2007, 13:52:14 »

И ние така  решихме да не си разменяме подаръци  Wink И да ви призная голям товар ми падна от сърцето DANCE И също ще си направим екскурзия някъде след сватбата заедно... yahoo laugh
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: