Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:54:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за кумовете!  (Прочетена 189138 пъти)

prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: юни 14, 2007, 10:25:16 »

подарете им нещо общо, да ги подтикнете и те да заживеят заедно. Може да им подарите някакво фино спално бельо, според мен е готин подарък, а и с свързан с общи, приятни емоции

Това е страхотна идея! аз наскоро гледах разни завивки за мен и душито за медения месец. Бяха много нежни и със сигурност ще им харесат (поне на кумата smile ) Евентуално си мислех да им подарим и една бутилка хубаво реномирано вино или някакъв друг качествен алкохол! Може пък хем спално бельо, хем вино...ще видим.
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #136 -: юни 14, 2007, 10:26:44 »

еми да, да си пийнат нещо хубаво в хубави завивки, само да внимават да не изцапат smile
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: юни 14, 2007, 20:02:56 »

ха, galchos, твоята идейка за подтикването към сериозна стъпка ми хареса много
май и ни е така трябва да направим с нашите кумове, че и те се мотаят със заживяването заедно Bravo
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #138 -: юни 15, 2007, 08:53:24 »

нашите вече са семейство, на тяхната сватба им подарихме много красива гарафа от стъкло, сребро и мед и чаши, което според мен също може да е хубав подарък за кумувете. а идеята за спалното бельо ми дойде от тях, те това подариха на кумувете си и те страхотно са се изкефили
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юни 15, 2007, 15:39:59 »

почвате да ме убеждавате за тая идея довечера кумата се връща за 2 дни и ще я питам дали е съгласна,защото те сега обзавеждат къща и по принцип се разбрахме за парички да си подарим взаимно,но аз все някакси неискам да е така-те на нас 100лв и ние на тях 100лв- не мисля,че е редно а вие
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #140 -: юни 15, 2007, 15:45:28 »

отидете някъде за 2 дена с тези парички (и малко отгоре)-ще ви останат снимки,спомени и усмивки
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юни 15, 2007, 15:48:35 »

почвате да ме убеждавате за тая идея довечера кумата се връща за 2 дни и ще я питам дали е съгласна,защото те сега обзавеждат къща и по принцип се разбрахме за парички да си подарим взаимно,но аз все някакси неискам да е така-те на нас 100лв и ние на тях 100лв- не мисля,че е редно а вие
Аз лично съм твърдо против да се разменят пари  nea
Може да има нещо символично, но подарък да има, а ако искат и пари да дадат  good но за кумовете да се дават пари  nea nea nea Все пак трябва да е нещо за спомен от този ден, че са били най-важните след младоженците  pardon
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #142 -: юни 15, 2007, 15:49:38 »

абсолютно, защо не излезете с кумата да си хареса нещо?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юни 15, 2007, 16:02:44 »

това с размяната на пари не мисля че е удачно по добре да се подари нещо за спомен и на вас и на тях ако има дам пари те може нищо да не си купят а да ги дадат за някаква належаща нужда и то тогава се губи целия ефект не знам аз поне лично така смятам
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: юни 15, 2007, 16:43:13 »

Да момичета абсолютно сте прави и аз затова сега съм страшно притеснена,защото искм да си подарим нещо от което да ни остане спомен и да му се радваме а не пари и да ги и зхарчим.А най-лошото е че ми е неудобно да им кажа то отначало те щяха да ни купуват пералня защотот щяхме да се местим в нов апартамент,но не се изместихме и затова този вариант отпадна,после беше телевизор,после спалня и накрая пари-той моичкия е много устат и той фактически ги накара да сме на варианта - ПАРИ а аз не искам и сега мен ме натриса на топа на устата аз да приказвам с кумата за тия работи,УФФФФФФФФ направо ще го beating
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: юни 15, 2007, 16:50:02 »

мила той моя ако него го питам ще каже на всички гости-"подаръците в малко бяло пликче(е може и голямо няма да го върна)"даже си го е наумил.и той иска да си разменяме пари но мисля бързо да се осъзнава.аз бих се убидила ако съм кума и ми кажат да си разменяме пари по добре да ме питат какво искам както и аз тях.така хем ще е най подходящ подарък хем няма да има сконфузващи въпроси
Активен
Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #146 -: юни 15, 2007, 20:39:23 »

ние на нашите ... те не живеят заедно, не са семейство им подарихме чантички Samsonite, много си ги харесаха
а те на нас /по мой избор, щот умирах от жега - вентилатор  laugh
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юни 15, 2007, 20:45:37 »

супер е така да се подари от каквото имате нужда в момента laugh пък било то и вентилатор аз мисля да ги изненадам с нещо.знам кумата какво би харесала а и кума е един щур....а искам да им ги подаря и в деня на сватбата по нестандартен начин и...абе да е нещо оригинално и истинско искам да ги разплача е за нея е сигурно ама за него..дано стане де..ще е луда работа DANCE
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: юни 17, 2007, 17:21:53 »

клео мила, дано успееш и на мен така ми се иска
ама още нямам ясна идея crazy crazy
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юни 17, 2007, 17:31:45 »

и аз все още умувам crazy е от липсата на време до деня не се оплаквам ама аз за всичко така се успокоявам а не трябва nea ако някой има идея за по нестандартно подаряване на кумския подарък моля горещо да сподели.мислех да е в някаква игра специално за кумовете но идея нямам каква
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: