Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:27:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за кумовете!  (Прочетена 189253 пъти)

сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: май 11, 2007, 14:43:17 »

:bravo:така се получава идеално-хем dvd хем и диск от сватбата girl_wink
Активен
anastasia6339
Любопитен
*
Публикации: 49

глупости правят само умните,останалото са ежедневи

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 06, 2007, 05:52:27 »

Ами ние не сме ги питали какво искат просто им взехме мярките за пръстени DANCE DANCE DANCE
Даце вече им ги дадохме за да не се тормозят какво ще е.
Готиното е ,че са унисекс и са им еднакви.
Така поне  не се чудиха какво да искат,злато никой не отказва laugh
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юни 12, 2007, 15:47:46 »

аз мисля да ги попитам какво биха искали между другото  smile нашите кумове миналата седмица се запознаха кумата е наи добрата ми приятелка а кума братовчед на милото.беше много забавно запознанството им laugh на нея хиляди пъти съм правила подаръци но сега е различно и честно казано нямам никаква идея какво трябва да се подари на една кума а сложното става че не са заедно така че вместо един поарък ще вземем 2 и разходите скачат.чувала съм че подараците от и за кумовете са наи големите...някой да знае нещо по въпроса
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юни 13, 2007, 08:53:57 »

Аз съм го писала и преди. Нашите бъдещи кумуве ни подариха по един ръчен часовник, когато ние им кумувахме преди 2 години. Тогава все още не живеехме заедно с милото и затова и те така се чудеха какво да ни вземат. Сега обаче и при нас е на дневен ред техния подарък, и вобще не знаем какво да е! crazy Mad girl
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юни 13, 2007, 15:34:02 »

ние в неделя взехме подарък на кумовете.нашите кумове си избраха микровълнова за 200лв
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #125 -: юни 13, 2007, 16:00:11 »

с нашите пък решихме да не си подаряваме подаръци, а да отидем някъде на почивка заедно. но все ще ги изненадаме с нещо символично
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 13, 2007, 17:23:17 »

с нашите пък решихме да не си подаряваме подаръци, а да отидем някъде на почивка заедно. но все ще ги изненадаме с нещо символично
Това е добро решение  good
Но нещо, макар и малко е хубаво да има, за да им остане за спомен от вас!  give_rose
Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 14, 2007, 06:24:29 »

аз още се чудя какво ще подаряваме на нашите кумове  Girl_sing кумата е твурдо решила да ни подари финикийски знаци  blum и нещо символично, с кума още не сме говорили........ но не ми се струва добре и ние да им дадем пари - някакси като размяна на пари ми изглежда...... не зная  nea  а и това идва вече на дневен ред и няма за кога да го отлагам вече  Girl_sing
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #128 -: юни 14, 2007, 09:32:55 »

ние освен с пътуването мислим да им купим нещо за е тях, но още не знаем какво. С тях сме си говорили, че имало някаква си традиция стойността на подаръка, който ние им подаряваме да е на половината стойност от техния към нас, но според мен е тъпо-ети ти фритюрника, дай си ми микровълновата....
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 14, 2007, 09:36:23 »

хихи наистина.ние като кумувахме,младоженците ни поканиха с тях на медена обиколка на българия за една седмица,беше ни много весело и страхотен подарък от тяхна страна DANCE
сега ние се чудим и се маям какво да купим на нашите кумуве,те не живеят заедно,но са двойка........хайде всички минали по този път да споделят че да черпим идеи
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #130 -: юни 14, 2007, 09:39:08 »

подарете им нещо общо, да ги подтикнете и те да заживеят заедно. Може да им подарите някакво фино спално бельо, според мен е готин подарък, а и с свързан с общи, приятни емоции
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: юни 14, 2007, 09:44:18 »

добра идея Bravo
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #132 -: юни 14, 2007, 09:45:00 »

така ще могат да си го използват когато са си заедно и ще си мислят за вас
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юни 14, 2007, 09:47:48 »

да супер идея,но по скоро ще им подарим нещо на всекиа,а може и чаршавчетата да ги подтикнем както казваш към по сериозна крачка Wink
Активен
galchos
Сватбар

« Отговор #134 -: юни 14, 2007, 09:52:36 »

ми да, може по 1 калъфка на човек smile а може пък да им подарите някакви бижута, ако носят, нещо, което да си прилича, като комплект, за всеки по 1 част, примерно гривни, ако носят разбира се
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: