Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:25:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за кумовете!  (Прочетена 189242 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: април 08, 2007, 20:01:36 »

desito07  може даже и в Mall да провериш за някои маркови.Наистина подаръка е добър!В Benetton има страхотни такива комплекти!
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #76 -: април 09, 2007, 00:02:53 »

desito07, и аз мисля, че идеята за подаръка на кумовете е много добра. Индивидуална и много практична! good
Активен
desito07
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: април 09, 2007, 14:17:10 »

Аз без много да се замислям вече ги купих подаръците!!В луксозната кутия освен хавлия, има малка и голяма кърпа, чехли, спаржа, соли за вана, сапунче!Добре, че от магазина имаха комплект за мъж и жена и се съчетаха много добре!! yahoo *YAHOO*Моята кума каквато е притенциозна, мисля, че ще задоволя каприза  й!!!
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #78 -: април 09, 2007, 15:07:27 »

Аз без много да се замислям вече ги купих подаръците!!В луксозната кутия освен хавлия, има малка и голяма кърпа, чехли, спаржа, соли за вана, сапунче!Добре, че от магазина имаха комплект за мъж и жена и се съчетаха много добре!! yahoo *YAHOO*Моята кума каквато е притенциозна, мисля, че ще задоволя каприза  й!!!
брАВО desito! *THUMBS*и аз мисля,че подаръка е оригинален,а освен това е практичен! :girl_in_love:дори  да са много претенциозни кумовете-този подарък е специфичен и разглезящ pullpigtails
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #79 -: април 09, 2007, 15:13:38 »

ivaiva,наистина е доста странно, :huh:че не живеят заедно поне!има много двойки,който не се женят и това е дори нормално!в крайна сметка един подпис не решава живота ти,но всеки го разбира по различен начин и има това право.сигурно и те така мислят-както около50 процента от населението в БГ
няма лошо! dirol
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: април 09, 2007, 21:02:22 »

Браво! :bravo:Наистина успяла си да съчетаеш и практичното и приятното!А и подаръка е комбинирал много неща в едно цяло така че дълго време докато ги използват ще се сещат за вас!
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: април 10, 2007, 09:18:19 »

Момичета имам нужда от съвета ви - кумата е моя приятелка,а кумът на любимия и дори още не се познават.Какво може да им подарим в такъв случай като е ясно,че подаръкът не може да е общ?
Активен
desito07
Ентусиаст
**
Публикации: 91

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: април 10, 2007, 12:52:50 »

Ами купуваш им отделни подаръци!!!Няма нищо сложно tease Дори си улеснена в избора на подарък, защото кумата ти е близка приятелка!!Знаеш какъв е вкусът й към нещата, докато мъжете не са толкова претенциозни и е необходимо да поразпиташ малко любимия за бъдещия ви кум   secret
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: април 10, 2007, 18:20:37 »

desito07,много оригинална идея,а и вече си успяла да я осъществиш,браво Bravo !Харесва ми,мисля,че е много подходящ подарък за хора,които,както се казва-си имат всичко,по-нестандартен!Аз лично много повече бих се зарадвала на такъв,отколкото на някой стандартен,още повече ако е пълна изненада!Мисля,че и estrella може да се възползва от идеята,вижда ми се подходящо и за нейния случай girl_wink
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: април 10, 2007, 18:23:02 »

аз все още не съм избрала подаръка за кумовете :'(май накрая ще им вземем по една златна гривна(еднакви)
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: април 10, 2007, 18:24:50 »

сиска ва6ите семейни ли бяха?
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: април 10, 2007, 18:28:14 »

от половин година-ДА
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #87 -: април 10, 2007, 18:28:57 »

аз все още не съм избрала подаръка за кумовете :'(май накрая ще им вземем по една златна гривна(еднакви)

Аз много одобрявам този подарък!  good good
Активен
сиска

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: април 10, 2007, 18:32:14 »

мисля че това е най-подходящото за тях.ще им хареса,но нямам много време и трябва тези дни да отидем да им ги купим girl_wink
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: април 10, 2007, 18:39:15 »

сиска
ако имате възможност за6то не им подарите уйкенд с вас някъде или ги вземете на медения месец ако имате?!!
ние така 6те направим
дори им казахме и сме взели картите за по4ивката
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: