Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:01:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за кумовете!  (Прочетена 189157 пъти)

niki_5553
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: юни 21, 2008, 21:25:43 »

Нашите кумове са двойка,но не живеят заедно!!!Какво да правя?Премислях какво ли не и нищо не ми идва на идея!!!!!  crazy
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: юни 21, 2008, 21:32:38 »

Нашите кумове са двойка,но не живеят заедно!!!Какво да правя?Премислях какво ли не и нищо не ми идва на идея!!!!!  crazy
И нашите са такива,мислехме че е най-удачно да им подарим почивка,после размислихме и аз незнам защо,накрая им купихме за всеки отделен подарък ,но като се съберат да живеят заедно могат да си ги ползват взаимно.
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: юни 22, 2008, 00:42:44 »

подарете им почивка good
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: юни 22, 2008, 08:04:33 »

И аз мисля като Роси Кръстева.Мислих, мислих и накря реших да им подаря една екскурзиика в Турция.Знам със сигурност, че там не са ходили и ще им бъде много интересно и весело и дори си мисля дали да не сме заедно на тази почивка  smile
Активен
niki_5553
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юни 22, 2008, 20:00:26 »

Ами да,ще обсъдим това с почивката,много ми допада!Благодаря ви много за съветите!!!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: юни 23, 2008, 10:26:06 »

Нашите не са двойка и за това всеки си има отделен подарък. Поръчахме им по 1 картина на художничката Вихра Григорова. Не знам дали сте чували за нея. Има доста изложби и баща и също е известен художник. Рисува прекрасно и съм сигурна че и двамата ще харесат подаръците си  smile
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ
Публикации: 971

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: юни 27, 2008, 09:47:10 »

Нашите не са двойка и за това всеки си има отделен подарък. Поръчахме им по 1 картина на художничката Вихра Григорова. Не знам дали сте чували за нея. Има доста изложби и баща и също е известен художник. Рисува прекрасно и съм сигурна че и двамата ще харесат подаръците си  smile

И нашите не са двойка... Това дали е шп-лошият вариант?? Те и двамата (особено кумата) си имат някакви връзки и половинки, аз мисля да не каня половинките, как ви се струва, дали е по-добре да са си сами, бе зполовинки>> все пак  tease и аз не знам.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: юни 27, 2008, 10:01:48 »

Ние отначало смятахме да имаме кумове, които не са двойка, но задължително с половинките им, иначе се сърдят. Последно се спряхме на семейство. Относно подаръка - мислех нещо за дома - кристална ваза, гравирана с нашите благодарности и датата на сватбата как ви звучи?
« Последна редакция: юни 27, 2008, 10:05:31 от snezhito » Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: юни 27, 2008, 10:54:44 »

Те и двамата (особено кумата) си имат някакви връзки и половинки, аз мисля да не каня половинките, как ви се струва, дали е по-добре да са си сами, бе зполовинки>> все пак  tease и аз не знам.
Личното ми мнение е, че е грубо да не ги поканите. Друг е въпросът дали ще дойдат. Аз бях в такава ситуация миналата година - любимият го покани за кум негов бивш колега, когото аз бях виждала 1-2 пъти, а кума беше приятелка на булката. Той доста се чудеше дали да приеме и аз още в началото му казах, че нямам проблем с това, но на сватбата няма да отида, въпреки че ме канят, защото никого освен кума няма да познавам, което си е доста тъпо.
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: юни 27, 2008, 11:19:48 »

Личното ми мнение е, че е грубо да не ги поканите. Друг е въпросът дали ще дойдат. Аз бях в такава ситуация миналата година - любимият го покани за кум негов бивш колега, когото аз бях виждала 1-2 пъти, а кума беше приятелка на булката. Той доста се чудеше дали да приеме и аз още в началото му казах, че нямам проблем с това, но на сватбата няма да отида, въпреки че ме канят, защото никого освен кума няма да познавам, което си е доста тъпо.

Дааа, права си, може би и да ги поканим няма да дойдат. Не знам, аз като поканих кумата тя си нямаше половинка, Сега новият й господин не го познавам, не знам какъв човек е, ако е много ревнив и вземе да се цупи и да чупи стойки...  girl_impossible ще си е тъпо
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: юни 27, 2008, 15:27:27 »

ночко,

при мен кумът е сам, кумата има приятел, но за късмет - той има рожден ден точно на тази дата и..... няма дадойде

но и да бе дошъл, едва ли би имало кой знае какво значение, защото кумата си е кума, кумът - кум, а всички други са гости и за 1 вечер ....

попитай кумата дали е ревнив момъкът, пък и от какво ще ревнува всъщност ....ммм.. да има танци - манци между кумовете
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1131

Щастието на човека е в малките събития!

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юни 27, 2008, 15:32:02 »

Ние с нашите кумове решихме да си направим една медена седмичка до Турция!
 yahoo yahoo yahoo *YAHOO*Това ще е подаръка! Girl_hide
Активен
__MIMA__
Ентусиаст
**
Публикации: 66

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: юни 27, 2008, 16:41:44 »

И ние заминаваме с кумовете една седмица след сватбата за Мармарис любов заедно CHEERS
Активен
no4ko24
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юни 30, 2008, 07:58:23 »

ночко,

при мен кумът е сам, кумата има приятел, но за късмет - той има рожден ден точно на тази дата и..... няма дадойде

но и да бе дошъл, едва ли би имало кой знае какво значение, защото кумата си е кума, кумът - кум, а всички други са гости и за 1 вечер ....

попитай кумата дали е ревнив момъкът, пък и от какво ще ревнува всъщност ....ммм.. да има танци - манци между кумовете

Ами не знам, май наистина ще се надявам просто да не дойде половинката.  tease Знам ли го от какво може да изревнува, ама например най-малкото - ще седи на друга маса и кумата ще "прескача" от време на време при него, или пък наскоро гледах една сватба, на която гаджето на кумата седеше до нея на сватбената маса, а кумът си беше друг... crazy
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: юни 30, 2008, 08:29:16 »

или пък наскоро гледах една сватба, на която гаджето на кумата седеше до нея на сватбената маса, а кумът си беше друг... crazy
А ако не познава никой друг на сватбата, как да го сложат на друга маса? Вярно, че е малко нетрадиционно, но реално погледнато иначе и кумата вероятно е нямало да се чувства добре, а все пак е добре и кумувете да запомнят този ден с положителни емоции Wink

По темата - ние решихме кратка почивка + нещо малко за спомен, което не сме избрали. Казахме им да си помислят и, ако са съгласни да кажат кои дни ще им е удобно, за да направим резервация.
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: