Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:54:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за кумовете!  (Прочетена 189410 пъти)

beb4o_bu
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юни 12, 2008, 11:36:15 »

Нашите кумове са семейство,но нямам идея какво да им подарим.Питахме ги сто пъти какво искат за да не им купуваме глупости но те все казват че нищо не искали.Те миналата година правиха сватба и са обурудвани от всякъде.Моля ви дайте ми някаква оригинална идея за подарък!
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #301 -: юни 12, 2008, 12:08:49 »

beb4o_bu  ние миналата гадина подарихме на ншите кумове почивка. Мисля че е оригинално,а и винаги ще го помнят. Друго нещо ,което ние получихме като подарък и много си го харесваме и ползваме е страхотен фотоапарат.
Активен
beb4o_bu
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юни 12, 2008, 13:53:34 »

Проблема при нас Мариана е че нашите кумове си имат малко бебе и няма как да им подарим почивка,а и за фотоапарата те преди тяхната сватба си купиха.Иначе много ти благодаря за идеите!
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: юни 12, 2008, 14:24:54 »

ние с милото измислихме подаръците за кумувете, на кума ще купим може би двд тъй като той се нанася на есен в нов дом, а на кумата решихме да вземем някакво украшение, примерно златна плочка и на нея да пише "Честито кумуване - 17.08.08" или "Благодарим за споделеното щастие" Bravo Bravo Bravo
Активен
beb4o_bu
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юни 12, 2008, 14:39:48 »

Страхотно сте го измислили за плочката!БРАВО!!!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юни 12, 2008, 15:08:24 »

Като прочетох идеята на MMariana и ми хрумна, че подарък могат да са две златни гривни (или от друг метал), които да са с някакви общи елементи (ако и двамата носят такива бижута де). За нашите кумуве май не е подходящо, но споделям идеята, може да хареса на някого.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 12, 2008, 16:28:59 »

Марианка, виж този сайт. Там има точно такава плочка, за каквато ти говориш. Може и снимка да ти гравират и я продават с луксозна кутийка.
http://podari.hit.bg/mostri.index.html
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юни 12, 2008, 16:45:50 »

аууу много ти благодаря d_petrovska ще разгледам сайта  give_rose give_rose give_rose
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юни 18, 2008, 08:17:18 »

Вижте какво намерих. Това е чудесен подарък както за кумовете, така и за младоженците  girl_wink
http://www.microdwarf.com/gifts_ideas_custom_wedding_cake_toppers11.htm
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юни 18, 2008, 10:48:20 »

Нашите кумове са отделни, моя много близка приятелка и приятел на милото! Аз реших да подаря на моята кума комплект от обеци и колие от Сваровски! Мисля, че доста ще й хареса и винаги ще си спомня за сватбата ни! Понеже ще спи в нас в деня преди сватбата мисля тогава да й го дам, заедно с картичка, в която да й благодаря за всичко!Дано да й хареса!
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юни 18, 2008, 11:25:55 »

Момичета, довечета ще ходим да покамин кумовете. То няма да е изненада за тях и е ясно, че ще приемат, но ще им занесен поканата, ракията и всичко както си му е реда  danceg yahoo
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: юни 18, 2008, 11:45:59 »

Момичета, довечета ще ходим да покамин кумовете. То няма да е изненада за тях и е ясно, че ще приемат, но ще им занесен поканата, ракията и всичко както си му е реда  danceg yahoo

Е, да, да...така трябва! Bravo
То е ясно, че ще приемат, нали е уговорено предварително, но е добре да е с ритуал. Да се отиде у тях и да им се занесе поканата с ракия и бонбони.  tease
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юни 18, 2008, 20:35:10 »

И ние вече си имаме кумове danceg danceg
Те в момента са в Англия (и ги поканихме по тел, но нямаше друг начин), но ще си дойдат месец преди сватбата и нещата се получават идеално.
Но се чудя какво ли да им подарим??? huhhuh.gif huhhuh.gif        girl_impossible
Те са младо семейство на година и няколко месеца, новодомци са и се чудех какво ли  е подходящо, но нищо не се сещааам...
Моля дайте предложения
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юни 18, 2008, 21:41:06 »

ванили,

ние сме така

негов приьтел и моя приятелка

не съм мислила за подаръци, а и с тях не сме го обсъждали

та ние едва сега ги запознахме   angry
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юни 21, 2008, 20:20:49 »

Agent T много зависи от хората и от начина им на живот- ако си имат всичко и добре си живеят хорицата според мен наблегни на подарък за спомен- картина, поредица книги, кристален сервиз, или на по нестандартни неща като почивка някъде за няколко дни (то зависи и до какви пари сте отделили за подарък), а защо не скок с бънджи  tease (или просто един ден някъде с нещо дето те много обичат да правят  smile )

Ако пък са от не толкова заможните- според мен най- добре да ги питаш... Може да имат нужда от нещо за вкъщи... Хубаво е обаче да го обсъдиш с тях докато са там, че евентуално от там да си хаесат подаръка и от там да им го вземете, за да им спестите да не го мислят дали ще оцелее в самолета навръщане след сватбата .

Ние миналата година бяхме кумуве и направо казахме на младоженците  до каква сума искаме да им вземем подарък- а те да си изберат. Така и те нас. Ние им купихме кухненски робот, а те на нас ютия и тенджера под налягане.  Аз съм много доволна от нашите неща- не спирам да ги ползвам  cook

Сега се сещам и за още един вариант- да им подарите ваучер, а те после сами да си харесат нещо...
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: