Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 04:12:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за кумовете!  (Прочетена 189189 пъти)

ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юни 03, 2008, 14:51:53 »

ние пък се чудехме много време накрая те ни казаха че искат хубаво спално бельо, ние малко се опънахме, защото аз викам то пък чаршафи ще подаряваме crazy, но накрая отстъпих какво да се прави.
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юни 03, 2008, 15:09:53 »

ние пък се чудехме много време накрая те ни казаха че искат хубаво спално бельо, ние малко се опънахме, защото аз викам то пък чаршафи ще подаряваме crazy, но накрая отстъпих какво да се прави.

Мисля, че това е страхотен подарък  good
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юни 03, 2008, 15:19:02 »

благодаря ти , вече и аз почти съм на това мнение, просто ми се искаше нещо по така, но те си живеят отдавна заедно, в англия са по принцип и казват че всичко си имат и предполагам че е така, абе важното е че те си го искат това, значи ще им хареса, което е най - важното.
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #288 -: юни 03, 2008, 15:32:27 »

ani4ka, аз също мисля, че това е страхотен подарък!
Като спомена, че кумувете ви живеят в Англия, само да ти кажа да провериш внимателно дали стандартите на чаршафите в Англия съвпадат с тези в България. Казвам го от опит, защото завивките и чаршафите в Швеция се различават с няколко сантиметра от българските. Завивките стоят набрани в калъфа, което мен супер много ме дразни. Има малка разлика и в дължината също.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юни 03, 2008, 17:47:58 »

ani4ka1710, наистина хубаво се е сетила KlaraFinа. И в САЩ са други размерите - не само на калъфките, а самите легла са с по няколко сантиметра различни. Предполагам в Англия са като в САЩ, нали ползват еднакви ненормални мерни единици  crazy
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юни 04, 2008, 09:08:35 »

ами споко аз ги попитах за размерите на спалнята за да няба обръки, така че ще гледам да е нещо което ще им пасне, то може би няма да е супер точно, но да е малко по голямко по добре. Но инъче наистина малкостранни размери ми казаха, по различни отнашите тук.
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 04, 2008, 10:37:40 »

Нашите кумове също си поискаха спално бельо, защото всичко си имаха и ние това им подарихме заедно с една икона на св. Мина, тъй като сватбата ни съвпадна с този празник и те много се зарадваха!  good
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юни 10, 2008, 11:53:18 »

И ние най-накрая се решихме - ще подарим на кумовете ни Скок Тандем от 3500м....  yahoo Направо и на мен ми се качва адреналина, само като си го помисля   tease А ето и сайт за тези, които им е станало интересно http://www.skydivebulgaria.com/skydiving_bulgaria_become_skydiver_bg.html
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юни 10, 2008, 11:57:43 »

fiamaa, моите поздравление. Bravo Това е най-оригиналния подарък за кумове! Сигурна съм, че ще им хареса и ще е запомнящо се!  Wink blum
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: юни 10, 2008, 13:49:18 »

fiamaa, аз пък съм харесала полет с две самолетчета, но още не съм проучила подробностите, а и малко се колебая. Вероятно ще звънна на някой от братята на кума да го питам какво мисли. Wink
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юни 11, 2008, 11:04:47 »

Нашите кумуве не са двойка и направо незнам какво да им купуваме, май на мискаприз идеята за картините е добра...ще видим давайте идеи  Wink
Активен
cveteto
Сватбар
Публикации: 169

« Отговор #296 -: юни 11, 2008, 13:30:05 »

понеже нашете бъдещи кумове живеят в Лондон и не сме ходили за да видя какво си нямат ги попитахме на право и кумата каза,че си няма хубав сервиз чаши/това си е традиционнен подарък още от едно време и ми мина през главата,но ми се стори отживяно/и така с милото харесахме страхотни кристални комплекти чаши и ще направим сервиз,но нещо ми се върти в главата за картина от тези,който даваш снимка и ти рисуват по нея.Тази събота мисля да проуча въпроса,а и да видя дали ще намеря хубава снимка на двамата.мисля че сте се изненадат много приатно yahoo Yes
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 11, 2008, 13:37:29 »

А нашите кумове са моят брат и на милото сестра му  pardon
И двамата си имат полвинки и направо незная какви подаръци да правим crazy
Помагайте момичета
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 11, 2008, 13:42:40 »

А нашите кумове са моят брат и на милото сестра му  pardon
И двамата си имат полвинки и направо незная какви подаръци да правим crazy
Помагайте момичета
Сега му хрумна една идея. В зависимост от това какви бижута носят - сребро или злато - можете да им вземете от онези гривнички, които се подаряват на бебетата. И да ги надпишете "Честито кумуване!" или нещо такова. Ние на нашите кумове, които също не са двойка им взехме по едно бижу - за кумата - обици, а за кума - гривна.   Wink
« Последна редакция: юни 11, 2008, 13:54:15 от plamik » Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юни 11, 2008, 13:45:23 »

Ами аз зная че брат ми не носи такива неща  sad
Никакви идеи нямам вече girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: