Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 22:02:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Асеновград
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
24
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Асеновград (Прочетена 184882 пъти)
muhichka
Професор
Отг: Асеновград
«
Отговор #300 -:
август 04, 2007, 21:14:05 »
В Асеновград се най-многото и най-големите производители на булченски рокли!
Незнам от кой град си , но във всеки голям град в големите сватбени салони има Асеновградска колекция или на каталог или във вид на мостри в магазина!!!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #301 -:
август 30, 2007, 09:03:00 »
Момичета, имам един въпрос, който може да е смешен, но съм длъжна да попитам
Дали в цените на роклите в Асеновград има някаква сезонност? Тоест правят ли някакви намаления, покрай Коледа, да речем? Че, честно да ви кажа, нищо че е Моят Ден, някак не ми се дават
луди
пари за рокля, която ще облека само веднъж...
Никога не съм ходила в Асеновград, но тъй като сватбата ще е през март, мисля януари да отскоча до там. Надявам се, че няма да е нито прекалено късно, нито прекалено рано.
Едно момиче беше споделило някъде, че в магазин в Асеновград не й дали да мери рокля, защото само щяла да я изцапа- сватбата й била твърде далеч във времето, според продавачката!
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #302 -:
август 30, 2007, 11:37:31 »
Момичета, и аз съм много разочарована от СИЯНА - Асеновград. Мене направо си ме изгониха от магазина, защото имали друга клиентка, а и роклите им не ми харесват. НО....и моята рокля все пак е от Асеновград и страшно си я харесвам. Магазина е ТИНА, ако някой иска техни координати нека ми пише на лични. Моите впечатления са, че колкото са по в центъра магазините, толкова е по-скъпо. А колкото по в периферията на града се отива, цените падат с по около 100лв. Така, че се иска яко обикаляне по магазините и ако случайно ви откажат да мерите им теглете по една.......!
Активен
rumy
Новак
«
Отговор #303 -:
август 31, 2007, 16:46:11 »
Здравейте всички във форума!
Нова съм и ми е малко сконфузено, но като чета ваши мнения
и виждам как се забавлявате, ми се прииска и аз да стана част
от веселбата. Чудно ми е, дали тази тема е все още актуална за някой,
защото аз вчера си купих рокля от Асеновград и мога да споделя впечатления
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #304 -:
август 31, 2007, 17:15:14 »
rumy
, добре дошла!
Наистина тук си помагаме и доста се забавляваме, така че не се притеснявай и се присъедини към нас
С радост ще прочетем твоите лични впечатления от Асеновград!
Активен
rumy
Новак
«
Отговор #305 -:
септември 01, 2007, 11:00:09 »
Благодаря maria_lakova, много си мила!
Та, аз предпочетох да отскоча до Асеновград, защото бях чувала, че там е "меката" на булченските рокли,
а на мен не ми остава много време до сватбата, пък и не бих се престрашила да си ушия рокля по модел от списание или от интернет. Исках готова рокля. Реших, че това е мястото. Първоначално се ужасих от кича и
от видимо кофти материите
, но не се отказах лесно. Съвсем случайно попаднах в Милена, сега разбирам, че и други са доволни от тяхната работа
. Дамите там бяха много мили и всички ми обърнаха необходимото внимание, и което е по-важно за мен - не бяха натрапчиви. Предложиха ми всичко необходимо и знам, че някои от вас се интересуват от цените - рокля, воал, обувки, чантичка, фуркети ми струваха 350 лв. Изненадана останах и от изобилието от обуки -
удобни
обувки. Смятам, че има смисъл да се отиде до там. Най-добре е това да бъде през работните дни на седмицата. Аз ходих в четвъртък и нямаше почти никакви хора по булченските салони.
Успех на тези, които са се запътили натам!
Активен
secret_box
Любопитен
«
Отговор #306 -:
септември 01, 2007, 19:59:47 »
Само да попитам - през месец май ходих с една приятелка да й купим рокля от "Милена". Все още ли нямат етикетчета с цени по стоките?
Активен
rumy
Новак
«
Отговор #307 -:
септември 01, 2007, 20:10:15 »
Всъщност като се замисля май наистина не видях да има етикети с цени
, както и на повечето места, които посетих.....
Активен
secret_box
Любопитен
«
Отговор #308 -:
септември 01, 2007, 21:07:41 »
Честно казано тогава това ми направи адски неприятно впечатление - роклите не бяха скъпи на общия фон, но имах чувството, че цената варира спрямо клиентите. Според мен цени трябва да има! Иначе направиха корекция на роклята само за 1 ас, бяха търпеливи и внимателни!
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #309 -:
септември 02, 2007, 12:21:56 »
И в София на повечето места нямаше цени, когато аз обикалях за рокля, а аз много мразя така!
Не мога да питам за цената на всяка рокля - трябва да се вижда кое колко струва! А не да преценят според клиента и цената!
Активен
semi
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #310 -:
септември 28, 2007, 16:49:32 »
Аз предпочетох ISTANBUL. Салонът се казва VIZAJE и останах много доволна - наистина много добре се грижат за доброто самочувствие на клиентките си. Роклята ми е G-001 от каталогът им -http://www.vizaje.com. Много съм доволна от бутика.
Активен
nori
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #311 -:
октомври 23, 2007, 16:57:25 »
аз си ших роклята в бутик ekstravaganza асеновград и съм много доволна, далеч по добри са от софийските магазини както в качеството, в цените и най-вече в обслужването, затова ги препоръчвам на всички
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #312 -:
ноември 03, 2007, 14:08:32 »
*db*Аз не мисля,че градът определя качеството и цената. И в Асеновград, и в София, и в Истанбул и навсякъде има и професионалисти и аматьори. По важното е,че в Асеновград има много салони на сравнително близко растояние един от друг и това спестява време. Аз съм от София, но ще разгледам и в други градове. Никога не се знае къде ме чака и моята рокля!
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #313 -:
януари 29, 2008, 11:36:16 »
Цитат на: mehandjijska в юли 25, 2007, 10:18:39
Да Ви разкажа за вчерашните преживявания в Асеновград. Първо вече си имам рокля!
Пробата ми беше за 10:30, но ми беше казано да отида там към 9:45, аз естествено бях. Като вляхохме в магазина (аз бях със сестра ми и племеницата ми), и ни казаха да се кача в техния ресторант и да чакам да ме повикат, да ама не, чакахме, чакахме и то стана 10:30 и никой не ме вика, а все повече хора идваха. И така аз отидох и ги питам, кога ще ми е пробата, а те "Но Вие сте тук", те ме забравили. Пробата ми я прави дъщерята на Сияна, това е собственичката, но след като се облякох и направиха корекциите, извикаха шивачката, която се оказа, че е най - добрата им и много мила, за да ме огледа. Взеха телефона да ми се обадят за втора корекция и ме изпратиха да се разхождам. Обадиха се чак в 3:00 часа, естествено от тук нататък всичко направи шивачката, тези повече не се появиха. Напаснахме бюстието този път и пак ми казаха да се кача в ресторанта им да чакам да ме повикат, да ама не
, вече бях ядосана от тях, че ме бавят и чаках там. На третата проба вече всичко беше наред, шивачката се беше притеснила много, но всичко се беше получило, така както искам.
Затова искам оттук да благодаря на Леля Ваня, шивачка на СИЯНА, че ми уши МОЯТА РОКЛЯ и имаше търпение с мен!
Цялата работа, която ме подразни там, че заслугите са за шивачките, а не за собствениците, тъй като те повече не се появиха. Появиха се, когато дойдоха на куп група роми и трябваше да приберат многото пари, а ние простосмътните никакво внимание!
Много се изненадах, като четох за шивачки, защото аз не съм се виждала с никакви шивачки
Роклята ми беше обсъждана от Ели-Сияна-въпросната чернокоса дама, която е дъщеря на собственичката /по-възрастната дама, която се казва Сийка/, от самата собственичка, както и от Галя- червенокосата мацка.
Нито съм мяркала шивачки,нито нищо.
За самия салон съм писала в темата за списъка на салони-черен и бял.
Вчера на първата ми проба роклята /плата
/ ми беше облечена от едно момиче, а корекциите по нея /карфички и т.н./ бяха нанесени от самата Ели-Сияна и от Галя.
Може би се е променила политиката им,знам ли...пак ще кажа,че не мога да се оплача, при това съм убедена, че отношението не се дължи на покупателната ми способност-роклята ми не е от най-скъпите, за да кажа,че това е причината да получавам вниманието,което ми оказват...
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #314 -:
януари 29, 2008, 11:44:30 »
Всички момичета които познавам и ще се омъжват скоро или вече са омъжени ми казват да отида в Асеновград. Може ли някой да ми изпрати на лични съобщения списък с имена и адреси на булченски салони и ателиета в Асеновград?
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
24